Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sagol canim tsk ederim.
Ama karisik ya burasinin degerleriyle Türkiyenin ki farkliymis herhalde.
Tüm test deger araliklari ayni bu farkli sanirim cok can slklcl...
Sen neler yapiyosun canim hic karsilasamiyoruz.
Umarim sagligin yerindedir.
Allaha emanet ol canim ...

Son düzenleme:
Canimmm nasilsin??
Bugün disari cikmistim bende gelince tele bakmadim..
Ben iyiyim buna sükür (doktor doktor geziyorum)..
Psikolojim cöktü heryerim agriyor ama doktorlar bisey bulamiyor..
Allahtan ki bu hafta esim full evde bu aksam biraz daha iyiyim...
Benden böyle canim senden ne haber??
Agir bombalar yormadi umarim seni??

iyiyim canımcımmm
bende dışarı çıkmıştım sen aramışsınn.
sonrada sen müsait olmadınn..yine konuşamadıkk..
ahh cnm yan ne oldu sana öylee.kıyamam..
inş bi an önce geçer canımm:26::26::26:
yoruldum cnm yorulmammı bugün bile hala bacaklarım kolarım ağrıyoo.
neyse atlattık iştee umarım memnun kalmışlardırr...
iyi ağırlayabilmişimdir..

Bi karsilasamadik canim ya...
Neyse saglik olsun yarinda okuldasin...
Bende sabah yine doktordayim check-up yapcak doktor..
Bakalim insallah bisey yoktur...

Ayy canimsin kiyamam yaa..
Memnun kalmislardir tabi ki neden kalmasinlar...
Benim arkadasim en iiyi sekilde agirlamistir agir toplariii (toptu degilmi canim benim bomba diye aklimda kalmis)

tamam cnm sen git yaptır bakalımm check-up unu inş bişey çıkmazz..

hadii kız geçen top diyodun şimdi bomba diline düştük heeeeeee
amannnnn neyse işteeeee eşimin tarafında olunca misafirlerrrrrrr benim içinn ağır misafir oluyooooo

Yaa bana bakma canim ya takiliyorum istee..
Offf bu ara isyanlardayim aglayasim var...
Annemi özledimm dün dogum günüydü ama ben yaninda yoktum..
Hayat o kadar kisa ki cok karisik duygular icerisindeyim bitanem bu aralar..

Yaa bana bakma canim ya takiliyorum istee..
Offf bu ara isyanlardayim aglayasim var...
Annemi özledimm dün dogum günüydü ama ben yaninda yoktum..
Hayat o kadar kisa ki cok karisik duygular icerisindeyim bitanem bu aralar..

biliyorum cnm takıldığınııııı
ağla bebeğim ya içini dökk ben bu akşam üzeri bi ağladımm bi güzell ohhhh iyi olduuu
napimmmm ..bugün giddiğim bi kaç komşunun yanında kendimi ne kadar güçlü tutmaya güler yüzlü olmaya
çalışsamdaa..eve gelince tutamadım kendimi onarın yanında boynum bükük kaldı onlar bebeklerden bahsedincee..
kıyamma ya aile özlemi seni ayrı üzüyoo cnm benimm..
keşke yakın olsaydınız belki bu kadarr zor zamanlar geçirmezdinn
ne diyim cnm inş bi önce çıkarsınn şuanki durumdan güçlüü olmaya çalışş cnm :26::26::26::26:

Ayy canimsin ya ne yapalim bitanem bizimde kaderimiz buymus...
Son nefesimizi verene kadar umutla yasiycaz belki o da güzel..
Ama üzülmene üzüldüm hemde cokk
Onlarin yanina gitmemeye calis bitanem...

Evet annemleri cok özlemisim bugüne kadar bu kadar degildim ama bugün cok agir basti...
Hatta bu gece annemle uyumak istedim icimden gecirdim...
Hatta hayal kurdum sürpriz yapip gelse kapidan girse diye cigliklarla mutluluktan aglasam off off..
Ama yeter ki saglikli olsunlar insallah bigün kavusurum anne babacigima...

Yarin okuldan gelince müsait olursan caldirda görüselim canimcim...

evt cnm yaa ben gitmek istemiyorum ama işte komşum götürdü çevremdekilerde beni anlamıyokiii

sen ailene çok bağlısın cnmmmmm benimm uzakta olmandaa ayrı zortabii..
inş en kısa zamanda gidersinnnnn görürsünnnnn..
yada keşke onlar gelse
tabi cnm yeterki sağlıklı olsunlar sen onu bil elbet görüşüceksiniz bi kaç ay sonraaaa
cnm ben 16:30 da evde oluyorum o zaman çaldırırmm tatlımmmmm
ben çıkıyorum cnm eşim giddi çoktan bend egideyim yarın erken kalkıcammmmm
öpüyorum seni Allaha emanet ol bitanemmmmmm

Tamam canim yarin konusuruz insallah...
Bende öpüyorum bitanem iyi geceler rüyanda bebislerini gör...

cnm emre bey dalında ii bi dr. ama celallettin bey ilaç v. veriyo emre be pek ilaç vermiyo bence celalettin beye bi gidin görüşün benim fikrim bu cnm [/QUOTE]

tşk ederim bende öyle düşünüyorum bi yandanda artık vakıt kaybetmek ısteıyorum bıtkıseller bı işe yaramadı 2 yıldır bitkısel ilaç kullanıyoruz herşeyi denedik yaş iyice ilerlemeden ameliyatsa amelıyat artık baslıcaz ınsallah

Cnm ben senin 50 adet salat-ı tefriciyeni okudum allah kabul etsin tez zamanda duaların kabul olsun inşlh amin....

canım arkadaşlarım merhaba,
seviyorum sizleri hemde çok sabah sabah işyerinde bir curcuna çıkarmışım sayenizde hani yüzük çevirme meselesi varya ondan yaptım işte.işyerindeki bütün bayanlara yaptım doğru tahmin çıkanda oldu yanlış ta oldu.herkesin elinde bir ip,yüzük koptuk anlıyacağınız.benimkini ben anlıyamadım ama.neyse
kızlar bu arada sonunda eşim inhibin B testini yaptırdı ama sonucu haftaya pazartesi çıkacakmış.çok heycanlıyım.dualarınıza ihtiyacım var.
Baharım Birumut99 arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inşallah.allah utandırmasın. amin.

nurusima arkadaşım için okudum aciliyeti olduğu için canım
birumut arkadaşım inşallah kızmaz bana onunkini de okur bildiririm bugün yarın hayırlısıylaa

selam bizde de aynı problem vardı eşimin sperm sayısı cok ciddi oranda dusuktu ve hareketliliğinde de problem vardı. doktorlar bize asılama bile onermiyolardı anca tüp bebek demişlerdi ama karar vermeden once bi gün internette gezerken hamile kalmaya yardımcı bir ürün gördüm. normalde ne ben nede esim imkanı yok internetten bisey almayız.ama denize dusen yılana sarılır misali sipariş verdik. ve şu anda 3 buçuk aylık hamileyim!!!! ... arkadaşlar bunu hepinize cidden tavsiye ediyorurum daha sonra televizyonda da aynı ürünü gördüm. ismi Actisperm... bilmiyorum sahtesi fln varmı ama ben SpermHareketleri.Com adresinden aldım ve Allah onlardan razı olsun.

şimdi esimle kavgalarımız da bitti cocuk da geliyor herseyimiz düzeldi cok sukur... en azından bir deneyin bende işe yaradı.

canım duamı bitirdim allah kabul etsin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…