Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yine geldim topiğe,aklım hep burda.güzel arkadaşlarımda burdaymış
kızlar ya içim içime sığmıyor.hepimizin eşleri farklı sebeplerden azosperm ama sanki birinde çıkarsa hepimizinkinde çıkacakmış gibi umutlanıyorum.
rabbim bizlerede mucizesini göstersin inşallah.

Bende bugün hiç ayrılmıyacağım bu topikten.yoğun olsam dahi hep gözüm bu topikde.İşimi yapıyorum sonra hemen buraya bakıyorum.yemeğimi yedim geldim hoppp buraya.
Çok şükür dualarımız kabül oldu.İnşallah bizlerde o güzel mucizeleri yaşarız.
Sıra hamile haberini duymağa geldi.

kız tülay farkettim de bugün 7 yıl 7 ay 7 günlük evliymişsin :)

inşallah canım ya inşallah.hep sperm çıktı haberleri,hamileyim haberleri alıp verelim inşallah.
sonrada birbirimize bebek görmelere gidelim.bak görüyon işte okadar umutlanıyorum ki bebek görmelerinin hayaline bile başladım.benim eşiminde pazartesi gününe inhibin b testi sonucu çıkacak inşallah.inşallah rabbim banada güzel haberleri vermeyi nasip eder.hepimize inşallah.

kızlar mehaba ben yeni üye oldum ve saynizde çok şey öğrendim eşime yeni teşhis konul 2. gün bugün ağlamktan gözlermde derman kalmadı 3 yıldır evliyz ve ne yapacağımı kime gidiceğimi bilmiyorum çok çaresizim ayrıca çölyak hastasıyım ben bunadan korkarken bu çıktı önce doğal yollarla olması için çabalamk istiyorum ne yedirmeli ne yapmalıyım bu arada varikoselde çıktı : ( yarıdmızı bekliyorum teşekkrüler .

Ne kadar sevinçli mutlu heyecanlı paylaşımlar. Nurusima önce senin gözün Aydın olsun, sonrada bu güzel haberi paylaşımları yazmak bizede nasip olsun umarım. Burada nasıl bir kenetlenme yardımlaşma varmış. Vallahi bravo, darısı hepimizin başına.

Biz öyleyiz işte.biz beraber güler beraber ağlarız.Aman nazar değmesin grubumuza
Çünkü hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz.

Canım öncelikle hoşgeldiniz.Bir arkadaşımızın sevincini paylaşırken seni unuttuk valla.
Eğer eşinde varikosel varsa hiç korkma.çünkü bunun ameliyatı var.başarılı bir ameliyattan sonra doğal çıkış sağlanabiliyor.hatta doğal gebelik bile.O yüzden önce eşin bir üroloji doktorunda tekrar muane olup bu ameliyatı ehil ellerde yaptırmalısınız.
Kür olarak da keçi boynuzu ve bir çok kürler mevcut.
rabbim şifa versin inşallah.

maşallah maşallah kız ne çabuk ayıldı bizim kız
e spermlerin varlığını öğrendi tabi hemen ayıldı demi
inşallah bi sürü kaliteli embriyosu oluşur sonrası da tabi

evt cnm 11'e girmişti...ben 12 aradım zaten 15 dk da geliyosunn..
biizm kız kendine gelmiştii valla seside iyidi..miyomu olduğu için biraz ağrısı varmışş..
yarn haber vericeklermiş..diğer bilgiler yarın vereceklermiş.

merhaba canım hoş geldin aramıza inşallah azodan kurtulanlardan olursunuz siz de
yeni öğrenmenin verdiği üzüntüyle ağlaman normal ama bu günler de geçecek inşallah
evladına kavuşanlar ya da kavuşacaklar çok ümidinizi kaybetmeyin
teşhis derken azosperm teşhisi mi konuldu yoksa azosperm nedeni mi belli oldu?
öncelikle iyi bir dr.a gitmenizi tavsiye ederim biz de dahil buradaki birçok arkadaşımız
istanbulda celalettin perunun tedavisinde
ilaçların yanı sıra bitkisel takviyelerle de destek veriyo tedaviye
imkanınız varsa bu dr.a gitmenizi tavsiye ederim
gerçekten onun vesilesiyle çocuk sahibi olanlar varmış
bir arkadaş da gözdemmmmmm belki okumuşsundur
onun eşi hormonal sıkıntıdan dolayı azosperm sıfırdan 38 milyona ulaşmış sayıları ve normal yoldan hamile kalmış
şu anda 1,5 yaşında evladı
olmayacak diye birşey yok canım
Allah sana da şifalar versin yardımcınız olsun.

Hoşbulduk
Allah razı olsun peki bu ameliyatı nerede en iyi yapılıyor yada bildiğniz doktorlar varmı tavsiye edeceğiniz iyi bir hekim bulmamız gerektiğini söylediler
bir de eşim sperm testi 2 kere yapıldı birinde 1 tane ölü diğerinde sıfır çıktı
4 kere yapılmasımı gerekiyor acaba

canımm biz hep böyleyizz ...hep birbirimizden haberimiz vardırr birbirimizin iyi haberlerini kötü haberlerinide
paylaşırız..
çokkkkkk güzel dostluklar kurdukk burdaaaaaaaa

Allah razı olsun
evet azospremi teşhisi konuldu ve doktor dediki senin tedavin çok zor : (
celalttin peru nerde tam olarak muayehanesi ve bu ameliyat ne kadara mal oluyor acaba?
çok teşekkrüler ilgilendiniz için Allah hepimize acil şifalar versin .

kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…