canım benimmmmmm inan bugün arkadaşlara haber verirken kaç kere elim senin ismine gitti aramak için...
Ama sen topikte oluyorsun diye haberin olmuştur düşüncesiyle aramadım diğer arkadaşlara haber verdim hep...
Bilseydim topiğe giremediğini arardım seni
Canım rabbimin mucizesi işte gönülden inandık sperm çıkacağına şükür içimizden geçtiği gibi oldu
Darısı hepinizin başına
allah razı olsun senden canımm herkeside düşünmüşsün
Ne iyi kalplisin çokk saol bukadar güzel haber alcağımı bilseydim daha erken girerdimm
Spermler dondurulmuşş birsürüüüüüü vck futbol takımını kurar bencee
Bunca senenin hasreti hersene hamile haberi verirmiş bizee ben vck den korktum şimdi
Evet ben senin bi kız bi erkek olcak diyodum bu konuda hala ısrarlıyım ikiz olcak bebişler gelincik gibiiii
Bugün bizim günümüzz:118::118::118::118::118:
allah sizden de razı olsun canım insan güzel bi haber alınca herkesle paylaşmak istiyor mutluluğumuz katlanıyor böylece
evett yaa çok şükür spermlerrrr fazlasıyla bulunmuşbizim kız dilediğince evlada kavuşur inş
allah hepimize nasip etsin çifter çifter bebişler inş
CNM BENİM DEĞERİNİZ İSTENİLEN KRİTERLERİN İÇERSİNDE GÖRÜNÜYOR AMA SEN ONA PEK TAKILMA BAK BİZİMKİSİ 55 Tİ SPERM YOKkızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
CNM SEN BİTANESİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............selam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere
sabah 7 de kalktım nurusima için dua etmeye başladım okula gidene kadar...
eşi ameliyata girmeden mesaj çektim dualarım seninle beni merakta bırakma diye...
bugün istiklal marşı okuma yarışması vardı okulumuzdan bi öğrenciyi oraya götürecektim kendi öğrencilerimede okul yoktu...
yarışma salonunda aklım hep istanbulda, umut tüp bebek merkezinde, nurusimada
keşke orada olsaydım mutlaka giderdim arkadaşımın yanına...
zaman geçip ondan haber alamayınca iyice tedirgin oldum ama sonunda nurusima aradı ve güzel haberi verdi
"canım son anda sperm bulunmuş beni opuya alıyorlar sen haber verirsin herkese" dedi ben ağlamaklı bi şekilde kaldım öylece
hemen flzaskı aradım topiğe yazsın herkes öğrensin diye...
sonrasında da elimden geldiğince herkesi arayıp haber vermeye çalıştım mutluluğumuz katlansın diye
allaha şükür iyi haberler aldık
biraz önce tekrar aradım iyiydi çok mutluydu inş mutlulukları daim olur
kaç tane bulunmuş canım dedim tam bilmiyoruz dedi o sırada emre hoca geldi açıklama yapmak için kapattık...
inş güzel haberler verir bol bol kaliteli spermleri bulunmuştur ilk denemelerinde evlatlarına kavuşurlar inş
bu güzel haber için hobaaaaaaaaaaaa
canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı )
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş
spermler kaliteliymiş çok şükür
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr
allah razı olsun siz böyle cevaplar yazdıkça bana kendimi yalnız hissetmiyorum daha iyi hissediyorum çünki bunu sadice burda sizlerle paylaştım çünki anlatacağım birşey değil çevremdekilere sizin hikayeniz nedir iyi doktorlara denk geldinizmi ben burdan celalettin peru yu okudum ama iç hastalıkları doktoruymuş bizimle ilgilenir mi ki siz gittinizmi ? Yoğunmu ? Ben malatyada yaşıyorum sürekli gidip gelemem çok zor olucak istanbula ama tabi denicem vazgeçmicem allah hepimize acil şifalar versin
canım hoş geldin aramıza keşke rabbim bu dertle sınamasaydı bizi ama ondan gelen her sey güzel bize deilmi her serrin arkasından bir hayır vardır unutmayalım hiç .canım aglama desem yersizdir biliyorum ilk zamanlar bende agladım belki inanmıyacaksın ama 2 haftata 6 kilo verdim .rabbim sabrını veriyor canım gelelim durumunuza bence o kadar durumunuz kötü deil varikosel derecesini biliyormusun canım hormon degerleri ve sperm testindeki meni miktarıda önemli.cünkü benim esimde aynı durumda varikosel var hormonlar olması gereken degerde ve bizde ameliyata karar verdik canım bizim kadar beklemeyin varikosel ameliyatını olmasını tavsiye ederim
ne güzel hayırlısıyla döllensinler inşşş
cnm sonucun uz ii bizim de 29 çıkmıştı dr. bey bundan sonra tedavi sürecini ona göre yapar inş sizde spermlerle dolu bbi gün görürsünüz
cnm ohhh 11 tane az değil hani olsun sonra transfer olsun spermcikler geldi ya
artık gerisi kolay geçer inş miyom amelişyatıda çabuk kolay geçip gelsin dondurulmuşlar
veee hamilelik inşşşş
kızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef(((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü
nurusimaların müjdesini verdim çok sevindi ve yeniden umutlandı
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış
2 adet kaderin önüne geçilmiyor işte herkesin sınavı farklı
inşlh sonunda hepimizin gönlünün muradı gerçek olur
bir yandan seviniyoruz diğer yandan üzülüp ağlıyoruz
kızlarr eşimin inhibin b testı sonucu bellı oldu sonuc 200 çıkmış sizce bu değer nasıl bız bılemedık_? celalettın hocaya da yarın gıtcek meraktan öluyoruzz
canımmmmmmmmm maşallah değeriniz çok yüksek
yanlış değilsem topikte şimdiye kadar yaptıranların içinde en yüksek değer sizin ki
inş tedavileriniz sonucunda en kısa zamanda doğal yoldan çıkış başlar
demekki olgunlaşmamış spermlerle döllenme sağlanabiliyormuş.ama işte anne karnında tutma şansı düşük oluyor biraz.
herşey bir mucize işte.
CNM SEN BİTANESİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............
MAŞALLAH YAA 11 YUMURTAYI DÖLLEYECEK SPERM VE 2 TÜP KIRKBİR KERE MAŞALLAH
OLSUN NURUSİMA YILLARIN ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİ HASRETLERİNE KAVUŞACAK ALLAHIN İZNİYLE
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN İNŞLH MİYOMDA HALLEDİLİNCE HAMİŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ İNŞLH
CNM YAAAA ÇOK MUTLU ETTİN BENİ
İÇİMDE İNANILMAZ BİR COŞKU VAR ANLATAMAM
BUNUN ADI MUCİZE VE BEN HALA İNANAMIYORUM
kızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef(((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü
nurusimaların müjdesini verdim çok sevindi ve yeniden umutlandı
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış
2 adet kaderin önüne geçilmiyor işte herkesin sınavı farklı
inşlh sonunda hepimizin gönlünün muradı gerçek olur
bir yandan seviniyoruz diğer yandan üzülüp ağlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?