kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
Bence iyi bir değer.içeride üretim var.eşimde de 20 çıkmıştı.Celalelettin hoca gerekli tedaviyi uygulayacaktır zaten.sonra da gelsin sipermcikler.
Umarım mutluluktan ağlıyorsundur.
Bugün bu topikte çok güzel gelişmeler var ya.
Her günümüz böyle olsun inşallah.
pembemmsi;
dr kim acaba murat bey mi bizimki de o yanlız tese diyor başka bir yol vermiyor tamam başta ilaç veriyo ama teseden başka bir çözüm sunmadı buda benim biraz aklımı karıstırıyor sizin azosperm nedeniniz nedir? ve nekadar zamandır
Evet canım Murat Başar , açıkcası bizede tepeden başka bir yol vermiyor. Bize sebep olarak hormonel dedi , biz genetik testlerimizde yaptırdık. Benimde kafamı kurcalayan birsürü soru var. Özelden mesaj atabiliyorsanız msn adresini yolla oradan konuşalım istersen.[/
öncelikle nursimanın gözü aydın çok sevindim
pembemmsi murat bey sanırım tesecı bir doktor bana eşin için tek ve son yol tese diyor gerçektende çok kafa karıştıran noktaları var özelden mail atamıyorum ama adresim yagmur_damlasi2100@hotmail.com senle bilgi paylaşımı yapsak ikimiz içinde çok iyi olur olmazsa doktorumuzu değiştirelim bana telefon numaranı verebilirsen seni arayabilirim
selam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere
sabah 7 de kalktım nurusima için dua etmeye başladım okula gidene kadar...
eşi ameliyata girmeden mesaj çektim dualarım seninle beni merakta bırakma diye...
bugün istiklal marşı okuma yarışması vardı okulumuzdan bi öğrenciyi oraya götürecektim kendi öğrencilerimede okul yoktu...
yarışma salonunda aklım hep istanbulda, umut tüp bebek merkezinde, nurusimada
keşke orada olsaydım mutlaka giderdim arkadaşımın yanına...
zaman geçip ondan haber alamayınca iyice tedirgin oldum ama sonunda nurusima aradı ve güzel haberi verdi
"canım son anda sperm bulunmuş beni opuya alıyorlar sen haber verirsin herkese" dedi ben ağlamaklı bi şekilde kaldım öylece
hemen flzaskı aradım topiğe yazsın herkes öğrensin diye...
sonrasında da elimden geldiğince herkesi arayıp haber vermeye çalıştım mutluluğumuz katlansın diye
allaha şükür iyi haberler aldık
biraz önce tekrar aradım iyiydi çok mutluydu inş mutlulukları daim olur
kaç tane bulunmuş canım dedim tam bilmiyoruz dedi o sırada emre hoca geldi açıklama yapmak için kapattık...
inş güzel haberler verir bol bol kaliteli spermleri bulunmuştur ilk denemelerinde evlatlarına kavuşurlar inş
bu güzel haber için hobaaaaaaaaaaaa
Hoşbulduk
Allah razı olsun peki bu ameliyatı nerede en iyi yapılıyor yada bildiğniz doktorlar varmı tavsiye edeceğiniz iyi bir hekim bulmamız gerektiğini söylediler
bir de eşim sperm testi 2 kere yapıldı birinde 1 tane ölü diğerinde sıfır çıktı
4 kere yapılmasımı gerekiyor acaba
evet baharcım senin yaşadığın duyguların hepsini burda hepimizde yaşadık.sen böyle yazınca benim de yine gözlerim doldu.rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah.
kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
selam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere
eşi ameliyata girmeden mesaj çektim dualarım seninle beni merakta bırakma diye...
bugün istiklal marşı okuma yarışması vardı okulumuzdan bi öğrenciyi oraya götürecektim kendi öğrencilerimede okul yoktu...
zaman geçip ondan haber alamayınca iyice tedirgin oldum ama sonunda nurusima aradı ve güzel haberi verdi
"canım son anda sperm bulunmuş beni opuya alıyorlar sen haber verirsin herkese" dedi ben ağlamaklı bi şekilde kaldım öylece
sonrasında da elimden geldiğince herkesi arayıp haber vermeye çalıştım mutluluğumuz katlansın diye
kaç tane bulunmuş canım dedim tam bilmiyoruz dedi o sırada emre hoca geldi açıklama yapmak için kapattık...
inş güzel haberler verir bol bol kaliteli spermleri bulunmuştur ilk denemelerinde evlatlarına kavuşurlar inş
senin kalbin öyle güzel ki hepimize sarıyor heycanın,güzelliğin.
çocuksuz geçen her günümüz dualarla dolu rabbim bu dualarımızın hürmetine hepimize evlat verecek inşallah.
canım gözünüz aydın değeriniz iyi çıkmış düşük değil
ki hep diyorlar bu değer değişken tedaviyle sonuç değişiyor diye...
inş sizinde tedaviyle durumunuz daha da iyiye gider ve hayırlısıyla görürsünüz spermcikleriiiiiiii
canımmmm çokk güzel bir haber buuuuuselam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere
canım ne güzel haberler gelmesine vesile oldun bize rabbim insallah senin ve bizimde yüzümüzü güldürecek ilk zamanlar ögrendigimde yalnızdım aglıyordum ama sen ve arkadaşlar dualarla içimi rahatlattınız Allah hepinizden razı olsun insallah baharım bu topikde ve dünyada bizim sorunumuzu yasayanların sonu mutlulukla bitecek buna bugun dahada inanmaya basladımselam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere
canım hoş geldin aramıza keşke rabbim bu dertle sınamasaydı bizi ama ondan gelen her sey güzel bize deilmi her serrin arkasından bir hayır vardır unutmayalım hiç .canım aglama desem yersizdir biliyorum ilk zamanlar bende agladım belki inanmıyacaksın ama 2 haftata 6 kilo verdim .rabbim sabrını veriyor canım gelelim durumunuza bence o kadar durumunuz kötü deil varikosel derecesini biliyormusun canım hormon degerleri ve sperm testindeki meni miktarıda önemli.cünkü benim esimde aynı durumda varikosel var hormonlar olması gereken degerde ve bizde ameliyata karar verdik canım bizim kadar beklemeyin varikosel ameliyatını olmasını tavsiye ederimkızlar mehaba ben yeni üye oldum ve saynizde çok şey öğrendim eşime yeni teşhis konul 2. gün bugün ağlamktan gözlermde derman kalmadı 3 yıldır evliyz ve ne yapacağımı kime gidiceğimi bilmiyorum çok çaresizimayrıca çölyak hastasıyım ben bunadan korkarken bu çıktı önce doğal yollarla olması için çabalamk istiyorum ne yedirmeli ne yapmalıyım bu arada varikoselde çıktı : ( yarıdmızı bekliyorum teşekkrüler .
canımmmm çokk güzel bir haber buuuuu
sperm çıkmışş mucizeeeeeeeeeeeeee Rabbimim mucizesi
yaa sevinçten ağlıyorumm bukadar olumsuzluklara rağmen sperm çıktı yaa
neler yaşadılar hergün bi yıkım şimdi sperm bulundu ve vck opu oldu haa
sabahtan beri giresim gelmedii kötü haber alcam diye o buraya malesef olmadı yazacak
nasıl teselli verilir diye düşünüyodumm
vck nin sözüyle "gelecek güzel günlere çekilen çile kutsaldırr"
inş o ve eşi için gelecek hep güzel günler getirir çokk haketti çokkkkkkkkkk
benim bi umudum daha oldu bu umudun adı nurusima(vck) ve eşii
inşş spermler can bulur evlatlarına kavuşurlar
tuttum halayın ucundan.
vck nin duası bitmek üzere ben biraz tembelim daha bitiremedim
vck bunlar senin için
Eğer birgün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
Rabbine dönüp; benim büyük bir derdim var deme.
Derdine dönüp ; benim çok büyük bir RABBİM var de .!!!
ne güzel hayırlısıyla döllensinler inşşşkızlar vck la şimdi konuştumm..
yumoşları toplanmışşş...11 tanee ..
cnm sonucun uz ii bizim de 29 çıkmıştı dr. bey bundan sonra tedavi sürecini ona göre yapar inş sizde spermlerle dolu bbi gün görürsünüzkızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı )
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş
spermler kaliteliymiş çok şükür
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr
canım ne güzel haberler gelmesine vesile oldun bize rabbim insallah senin ve bizimde yüzümüzü güldürecek ilk zamanlar ögrendigimde yalnızdım aglıyordum ama sen ve arkadaşlar dualarla içimi rahatlattınız Allah hepinizden razı olsun insallah baharım bu topikde ve dünyada bizim sorunumuzu yasayanların sonu mutlulukla bitecek buna bugun dahada inanmaya basladım
kızlarrrrrrrrrr remziyenin eşinden son anda bulundu spermm opuya alıyolarmış
bahar haber verdi şimdilik haberler bu kadarrrrrrrr tüylerim diken diken oldu vallaaaaaaaaaaa
cnm ohhh 11 tane az değil hani olsun sonra transfer olsun spermcikler geldi ya
artık gerisi kolay geçer inş miyom amelişyatıda çabuk kolay geçip gelsin dondurulmuşlar
veee hamilelik inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?