ah canım ya ben de çıkmak zorunda kaldımevet cnm ya kimseler yok hafta sonu da değil ama
neyse senle ben sayfaları uçururuz kızzz
hamarat elişi yapıyon bi yandan he
ahh ben artık yapamıyorum boyun fıtığı yüzünden elişi yasak
artık bebişime hazır alırım bende dimi
adet oldun mu cnm tedaviye başlayacaksın
nerde yapacaksın tüp bebeği
Canim herzaman dualarimdasiniz ne demek sizin yasadiklarinizin aynisini bende yasadim ve nekadar zor oldugunu biliyorum. Kurban oldugum allahim hepinize yasatsin bi duyguyu insallah.
Canim hic sorma ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :)) bunlarada sükürler olsun amin insallah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder allahim. Suanda normal dogum dedi doktor ama heran herseyi olabilir allah bilir
Mesaj attım.... Hoca yok değil şehir dışına çıkmak durumunda kalabiliyor hastası var...O yüzden şehir dışından gelen olursa sıkıntı olmasın diyor...
gödemcm Allah razı olsun aldım mesajını çok saolasın rahatsız etmek istemeyiz eşini ama darda kalrsak ararız inernetten cuma günü için sıra aldık çok şükür : )
nasılsın canım neler yapıyosun
merhaba bende internetten randevu almaya çalışıyorum saat kaçta sayfa yenileniyor
kıslar ya..
cok canım yanıyo şu anda...
Rabbim sabır versin hepimize..
güç versin vallahi çok zor durumdayım..
azönce birlikte çalıştığım arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım..
ya onun adına tabiki çok seviniyorum ama çok canım yanıyo ya..
Rabbim affetsin günah işlemek te istemiyorum.
boğazım düğüm düğüm..
ağlamamak için gözlerimi açıyorum..
yutkunamıyorum...
böyle haberler dünyanın en güzel haberleri..
hepimiz bu haberleri duyma için senelerce bekliyoruz.
sadece bir iki ay önce çocuk istemeye başlayan çiftlerin çok kolay bi şekilde evlat sahibi olmaları Güzel Allahımın bi takdiri..
inşAllah en kısa zamanda bizlerde bu güzel haberleri duyarız..birilerine müjdeleyebiliriz..
ya sabır çek la havle vela kuvvete illa bilahül aliyül azim çek rahalatıyor emin ol bnim iş yerimde arkadaşın 1 kızı bir oğlu var ve sipral takındı ona rağmen hamile kaldı ilaç filan kullandığı içinde düşükle sonuçlandı o derece yanive arkadaşlarımın hepsinin ya bebeği var yeni yada hamileler dua edelim vardır bir hikmeti arkadaşım güçlü ol .
önemli değil canım benimay canım dün görmedim yazın ı kusura bakma.Allaha sükürler olsun canım iyiyim önlisans kayıt yenileme yapıyorum bir arada da eşimin ameliyatı yapacak olan prof razı etmeye calışıyoruz izinliymiş nasip olursa büyük ihtimal 18 martta ameliyat olacak durmadan didişiyoruz ben ameliyata girmeden önce bir daha test ver diyorum razı edemiyorum ne degişecek deyince cıldırıyorum.bi alıştıramadım test vermeye .bolu üniversitesinin tüp bebek bölümüde acıldı belki cıkış olmuştur diye umut etmek istiyorum ama gelki benim kocam cooook inat. bizde durumlar böle canım .sen yeni tedavine baslıyacaksın galiba rabbim hakkında hayırlı ise insallah yüzünü güldürecek canım
kıslar ya..
boğazım düğüm düğüm..
yutkunamıyorum...
sadece bir iki ay önce çocuk istemeye başlayan çiftlerin çok kolay bi şekilde evlat sahibi olmaları Güzel Allahımın bi takdiri..
inşAllah en kısa zamanda bizlerde bu güzel haberleri duyarız..birilerine müjdeleyebiliriz..
gözdemm hanım teşekkür ederim(özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum)eşim eşinizle daha önce konuşmuştu sağolsun yardımcı oldu kendisi ama hoca çok yoğun olduğu için şehir dışınada gidip geldiği için hangi gün olur hastanede hangi gün olmaz belli olmuyor dedi bizde oyüzden muayehanesine gidelim diye düşünmüştük ama yokmuş muayenehanesi artık biraz daha sabredeceğiz sonra eşim eşinizi tekrar arar hoca uygun olduğu birgün gideriz. Ben size bir şey daha sormak istiyorum acaba hangi testler hastanede yapılıyor hangisi yapılmıyor,özellikle inhibin-b testi yapılıyormu eğer yapılmıyorsa hocaya gitmeden başka bir yerde yaptıralım diyorum,hocanın yanına gittiğimizde elimizde hazır olmuş olur.gödemcm Allah razı olsun aldım mesajını çok saolasın rahatsız etmek istemeyiz eşini ama darda kalrsak ararız inernetten cuma günü için sıra aldık çok şükür : )
gödemcm Allah razı olsun aldım mesajını çok saolasın rahatsız etmek istemeyiz eşini ama darda kalrsak ararız inernetten cuma günü için sıra aldık çok şükür : )
gözdemm hanım teşekkür ederim(özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum)eşim eşinizle daha önce konuşmuştu sağolsun yardımcı oldu kendisi ama hoca çok yoğun olduğu için şehir dışınada gidip geldiği için hangi gün olur hastanede hangi gün olmaz belli olmuyor dedi bizde oyüzden muayehanesine gidelim diye düşünmüştük ama yokmuş muayenehanesi artık biraz daha sabredeceğiz sonra eşim eşinizi tekrar arar hoca uygun olduğu birgün gideriz. Ben size bir şey daha sormak istiyorum acaba hangi testler hastanede yapılıyor hangisi yapılmıyor,özellikle inhibin-b testi yapılıyormu eğer yapılmıyorsa hocaya gitmeden başka bir yerde yaptıralım diyorum,hocanın yanına gittiğimizde elimizde hazır olmuş olur.
ah cnm ya o içimiz zaten yanmadaan durmuyo hiç aynı şeyleri hep am ahep yaşıyoruzkıslar ya..
boğazım düğüm düğüm..
yutkunamıyorum...
aynen cnm zaten çok şükür inancımız olmasa ( haşa ) biz bu kadar z<aman istesekte katlanmazdıkya sabır çek la havle vela kuvvete illa bilahül aliyül azim çek rahalatıyor emin ol bnim iş yerimde arkadaşın 1 kızı bir oğlu var ve sipral takındı ona rağmen hamile kaldı ilaç filan kullandığı içinde düşükle sonuçlandı o derece yanive arkadaşlarımın hepsinin ya bebeği var yeni yada hamileler dua edelim vardır bir hikmeti arkadaşım güçlü ol .
zaten birbirimizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki...seni çoooooookkkk ama çoooooooookkkk iyi anlıyorum canım elbette ki bu Rabbimin takdiri
kimi istemeden evlat sahibi oluyo kimi de bizim gibi candan istiyo ama olamıyo
ben de bi arkadaşımın hamile olduğu haberini bi başkasından öğrenince çok kötü olmuştum canım çok yanmıştı
Allahım sabırlar versin bizlere ve bizim gibi evlat sahibi olamayan cümle müslüman kardeşlerime
inşallah Rabbim bizlere de nasip eder mis kokulu yavrularımızı
ah cnm ya o içimiz zaten yanmadaan durmuyo hiç aynı şeyleri hep am ahep yaşıyoruz
yaradan elbet nasip eder bizlere de hayırlısıyla inşşşş güzelim:26:
aynen cnm zaten çok şükür inancımız olmasa ( haşa ) biz bu kadar z<aman istesekte katlanmazdık
dualar sabırlar yardandan gelen şeylerin vardır hikmeti deyip durmasak olmaz
hamdolsun bu günümüze elbet vardır bizimde kaderimizde sevinmek yoksa da..
biz dualarımızı edelim verecek olan yaradan
slm kızlar acayip hastayım yaaaaa:2::2:
sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak
gene görüşürüz kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?