kızlar meraba AYCAN21 i gören vbarmı yada onunla görüşen irtibatı olan
sanırım aynı durumdayız ondan bilgi almam lazııım
NE OLUR YARDIMMM EDİİİN:26::26:
cnm yolun açık tedavin başarılı olsun nş
ben bi tane okurum yani 3 ünü birden deemek istedim cnm
rabbim kabul etsin hepimizin dualarını
çok teşekkür ederim canım Allah raı olsun amin biz bu dertten kurtulduk darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu azo illetinden kurtulur ve bebiş sahibi oluruz .sende tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun sonucu bebişli olsun inşallah
çok sağol canım Allah razı olsun darısı bütün arkadaşalrımın başına Rabbim kimseyi bu dertle daha fazla sınamasın 8.5 senedir ne çektiğimi ben bilirim sizleri çok iyi anlıyorum sizede umut olmuşumdur inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı nasip etsin inşallah
oh canım sefan olsun çok severim sergileri bende bir zamanlar kumaş boyama ve folyo kursuna gidiyordum çok güzel şeyler yaptım kumaş boyamada bebiş için bir sürü şeyler yapmıştım onları kullananamamanın üzüntüsünü yaşıyordum şükürler olsun azodan kurtulduk birde bebişim gelirse inşallah onlarıda kullanırım.canım evet facede umutta çektiğimiz fotolar var ben.cemrem flzask ve bahar85 arkadaşımızla birlikte çekilmiştik bakabilirsin.canım benim o kadar çok 47xxyli arkadaşımız varki daha yeni yeni ortaya çıkıyorlar inşallah Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dualarım sizinle
canım ben okurum Rabbim işinizi rastgetirsin tedavin su gibi geçsin saonucu bebişli olsun amin
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda ağrılarından kurtulursun.Ne güzel bu aşamalara gelebildin ne mulu sana.ben sana inanıyorum sen çok azimlisin.bu temiz kalbinle temiz yüreğinle bu aşamaları da atlatacaksın.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah sizde birgün azodan kurtulduğunuz günü görürsünüz ben halen inanamıyorum rüyada gibiyim.canım benim hepinizin gönlü çok güzel inşallah sizlerde mükafatınızı alırsınız
evet canım kırmızıları bekliyorum gelsin de başlayım diye
hayırlısıyla inşallah bu sefer olur canım
canım çok sevindim adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu kez yüzünüz güler canım
maşallah Rabbim nasip edince işte olmayan şey yok
çok sevindim canım inşallah darısı spermleri görmeye olsun
canım adet olmazsam okurum inşallah söz vermeyim yine
peki birşey sorucam
ilk başta meryem-yasin-fetih sureleri diye yazmışsın
en sonda da parantez içinde meryem-yasin-fatiha diye yazmışsın hangisi doğru canım?
canım ben okudum meryem süresini ,yasin süresini ve fatiha yı rabbim yolunuzu acık etsin dilerim rabbimden niyetini kabul eder rabbim yardımcınız olsun
Canlarım herkese hayırlı akşamlar ,Allahın selamı rahmeti berekti hepinizin hepimizn üzerine olsun okuyan arkadaşlardan ALLAH BİNKAT RAZI OLSUN ,okumak isteyen arkadaşlarımdan da Allah razı olsun sureler MERYEM YASİN FETİH olacak hepinize çok ama çok teşekkür ederim.bana yaptığınız daualrın Rabbim bin katıyla sizleri mükafatlandırsın .canlarım Allah izin verirse cumartesi gece yolu çıkacam pazartesi bismillah diyeceğiz tedavi yaklaşık bir ay sürece bu süre zarfında dualrınızdan beni unutmayın .Allahım hepinizede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsinA.E.OLUN
Canlarım herkese hayırlı akşamlar ,Allahın selamı rahmeti berekti hepinizin hepimizn üzerine olsun okuyan arkadaşlardan ALLAH BİNKAT RAZI OLSUN ,okumak isteyen arkadaşlarımdan da Allah razı olsun sureler MERYEM YASİN FETİH olacak hepinize çok ama çok teşekkür ederim.bana yaptığınız daualrın Rabbim bin katıyla sizleri mükafatlandırsın .canlarım Allah izin verirse cumartesi gece yolu çıkacam pazartesi bismillah diyeceğiz tedavi yaklaşık bir ay sürece bu süre zarfında dualrınızdan beni unutmayın .Allahım hepinizede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsinA.E.OLUN
arkadaşlar eşleri pregly igne kullanıp hormonal degerleri değişen var mı? yada değişiklik olduysa (fsh, lh, testesteron prolokatin vs..) hangi oranlarda değişiklik bu konuda bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz
tatlım beni bu akşamki listeye ekleme kırmızı kart yedimmm
bitince haber veririmm..
bu arada yarın umut tüpbebek merkezine gidiyorumm ..
eğer yarın ki muayenede Allah izin verirde bir sorun çıkmazsa tedaviye start vereceğizz
nisan adetinde başlamayı düşünürken bu ay başlayalım dedik..
emre beyde müsaitmişş bu ay..
mayısın ilk haftası yokmuşş o nedenle çakışmasından korktuk ve bir ay önceye aladık tedaviyi..
GÖRELİM MEVLAM NEYLERR ,NEYLERSE GÜZEL EYLERRR..İNŞALLAHH..
nursenciğim demek sende başlıyorsun maşallah ne güzel inşanlah bu sefer emeklerimizn karşılığını alırız.benim iş yerinden izin almam çok zor oluryor fakat bu sefer yöneticim o kadar anlayışlıydı ki anlatamam tabi git canım devletin işi bitmez git başla falan dedi hayırlıs inşanlah canım Allah seninde benimde ve bizim gibi çoçuk özlemi çeken tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun A.E.OL gelişmeleri yaz bende yazarım birbirimize dua edelim .
arkadaşlar eşleri pregly igne kullanıp hormonal degerleri değişen var mı? yada değişiklik olduysa (fsh, lh, testesteron prolokatin vs..) hangi oranlarda değişiklik bu konuda bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?