slm kızlar acayip hastayım yaaaaa:2::2:
sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak
gene görüşürüz kızlarrrrrrr
ese44 hanım gözdemmm arkadaş daha iyi bilir ama hoca cuma günleri izinli oluyor genelde ,biz bilmeden cumaya randevu almıştık gittiğimizde yoktu, gözdemm hanımın eşiyle konuştuğuzda genelde cuma günleri izinli olur demişti.
Nerelerdesin sennnnnn
canım bende okuyorum kendime ama sanada okumak isterim Allah nasip ederse okursam buraya yazarım canım
canım öncelikle gözünüz aydın diyeyim simdiden rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürür insallah canım daha önceden yazmıştım sana görmedin galiba :) benim eşimin durumuda eşinizle aynı hormonlar testisler ve genetikler normal merak ettigim canım varikosel derecesi kactı ameliyata gerek yok dedi doktor cevaplarsan sevinirim cünkü ben esimi razı edemiyorum celaaddin hocaya gitmesine
buralardayım.bugün sizlere bakıp bakıp çıktım.:))
aslında bugün işyerinde çok müsaitim.geçmişi okudum baya.ama yazmadım.
senden nevar ne yok.ha buarada hafta sonu sınavım varmış sana bahsetmiştim ya kuranı kerim öğreticiliği sınavı.ama çalışamadım ki.
canım arkadaşım merhaba gerçekten çok güzel haber almışsınız maşallah allah inş.mutluluğunuzu daim eder bir an önce bebişine kavuşursun birşeyi merak ettm eşinin rahatsızlığı neydi ?bu güzel haberleri duymaya o kadar çok ihtiyacım var kii
sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak
Öyle bakıp kaçma kızarım sonra sana haaa
Bende geçen hafta çok yoğundum.Bu hafta şükür sakiniz.
İnşallah sınavın başarılı geçer ve yeterli not alırsın.zaten mülakat olmayacak sadece alım olduğu zaman mülakat olacak.
ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?
nezaman sordun canım 15gun yok olduğunu? canım bızde ne olduğunu bılmıyoruz macunun sadece yapılıp yollandı, celalettın beyın koyduğu tshıse göre macunlar hazırlanıyor dıe bılıyorum canım. eşimde varıkosel cıktığı ıcın varıkosel çayı hazırlandı tam olarak onu bılıyorum canım. ama sen celalettın hocaya gtceksen önce ınhıbın b testını yaptr hazır olsun ıstersen canım
ciddimisiniz ama nasıl sıra verdiler ya bende çok ümitlendim cumartesi çalışıyormu acaba ?
nasıl yakaladın ama beni.senden de bişey kaçmıyo.
evet ya öyleymiş.mülakat kalkmış.ama ben yüksek alamam ki sınavdan.13 yıl geçmiş lise biteli.yani inşallah zorlanmam ama pek umudum yok.çalışsaydım olurdu da neyse işte öyle.
yakın tarihlerde 3 arkadaşımın bebeği oldu.3 nüde aradım azönce hayırlı olsuna.bana soruyorlar siz düşünmüyormusunuz diye.yeni başladık bizde düşünmeye dedim.(yalan)hiç aklımdan çıkmıyor kardeş ama yapamıyoruz diyemedim. :))
Güzel geçer umarım.
Eşimde 12 yıl sonra kazanmıştı sınavı.
Ama eşim de çok uğraştı.hep 1 yada 2 puanla kaybediyordu yazılıyı.
E tabi özel şirkette çalışıp akşam eve gelip ders çalışmak baya yormuştu eşimi.
en sonunda dedim ki sen işten çık ders çalış ben evi geçindiririm.nitekim öyle oldu.
3 ay ders çalıştı ondan sonra kazandı sınavı.sonrası geliyor zaten.
Valla ben alıştım artık sordukları zaman eşim tedavi görüyor diyorum.inşallah olacak diyorum.o zaman konu kapanıyor zaten.ne yapalım sakla sakla nereye kadar ya.zaten 7,5 yıl olmuş offf
flzaskcımm...
günaydın balım..
niye kalktın sen sabah sabah ya..
uyusana kızımmm...
bende duaları yazayım dedim.
evde bi türlü girmek nasip olmuyo topiğe..
sabah işte kimsecikler yokken bi bakayım dedim
ne var ne yok balımm..
napıyon???
terlesem ii olacak
selam kızlar nasılsnız ben çok iyiyim bebeğim 7 haftalık oldu kalbi pıt pıt atıyor bebeğimin merak edersiniz diye 5 10 dak.eşimin yanına geldim size haber vermek için artık evime döndüm annemde kalmıyorum ama evde netim yok eşim uygun olduğunda yanına gidiyorum orada nete girebiliyorum hepinizi öptüm inanın hep dualarımdasınız
canım gecmiş olsun .cok zorlar böbrek tası seni Allah yardımcın olsun sgl canım cvp için bizimde grade 3 insallah canım insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürecekinşallah canım sağolasın inşallah rabbım hpımızın yuzunu guldurur. yok canım görmedım böbrek tası dusurmeye calıstığımdan fazla gıremıyorumvarıkosel dercesı 2.6mm di canım gerek yok dedı varıkosel çayı verdı eşime onu kullanmaya baslıcaz ınsallahh
ama nursenim o kadar takviye yaptık durmadan makine gibi getir götür yaptım eşime ahdım var ameliyattan SONRA Allahın izniyle cıkışı görürsek bu sefer bende onla gitmeyecem:) görür o .insallah canım olacan Allahın izniiyleönemli değil canım benim
canım fazla üstüne gitme eşinin belki ameliyata yakın kendi ister
test vermezse de ameliyat olacak zaten
inşallah ameliyattan sonra başlayacak çıkış
bak o zaman eşin nasıl can atacak test vermeye :)
evet canım kısmetse başlıcaz birkaç güne
hayırlısı Allahtan canım gönül istiyor kiolmak
seni çoooooookkkk ama çoooooooookkkk iyi anlıyorum canım elbette ki bu Rabbimin takdiri
kimi istemeden evlat sahibi oluyo kimi de bizim gibi candan istiyo ama olamıyo
ben de bi arkadaşımın hamile olduğu haberini bi başkasından öğrenince çok kötü olmuştum canım çok yanmıştı
Allahım sabırlar versin bizlere ve bizim gibi evlat sahibi olamayan cümle müslüman kardeşlerime
inşallah Rabbim bizlere de nasip eder mis kokulu yavrularımızı
evet canım burası da olmasa halimiz ne olurdu bilmemzaten birbirimizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki...
Allahtan sizler varsınız..
sizlere anlatım rahatladım..
benim için dua ettiğinizide hissetttim..
Rabbime hamdolsun acım biraz hafifledi..
zaman geçmesi gerekiyor biraz üzerinden..
zamanla alışıyor insan..
ama yanyana masalarımız ve ben onu ve bebeğini hergün görecğim..
belli bi zaman sonra takılmıyor insan bu duruma..
ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
acı ortak can kardeşlerim..
cemremcimm.çok kötüydüm yazdığımda hamdolsun şimdi daha iyiyim..
haberi birden duyunca kulaklarım uğuldadı resmen.
nasıl tepki vereceğimi şaşırdım..
onun için tabikide çok sevindim ama kendimede acıdım..(Allahım nolur isyan sayma yazdıklarımı)
can kardeşim bize Rabbim acısında versin dünyanın en güzel meyvesini..
iyiki varsınız...
heopinizi koklayarak öpüyorum..
canım geçmiş olsun diyet yaparken dikkat etmedin mi bakim kendineslm kızlar acayip hastayım yaaaaa:2::2:
terlesem ii olacak
canım maşallah Rabbim tamamına erdirsin.selam kızlar nasılsnız ben çok iyiyim bebeğim 7 haftalık oldu kalbi pıt pıt atıyor bebeğimin merak edersiniz diye 5 10 dak.eşimin yanına geldim size haber vermek için artık evime döndüm annemde kalmıyorum ama evde netim yok eşim uygun olduğunda yanına gidiyorum orada nete girebiliyorum hepinizi öptüm inanın hep dualarımdasınız
canım gecmiş olsun .cok zorlar böbrek tası seni Allah yardımcın olsun sgl canım cvp için bizimde grade 3 insallah canım insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürecek
ama nursenim o kadar takviye yaptık durmadan makine gibi getir götür yaptım eşime ahdım var ameliyattan SONRA Allahın izniyle cıkışı görürsek bu sefer bende onla gitmeyecem:) görür o .insallah canım olacan Allahın izniiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?