Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar acayip hastayım yaaaaa:2::2:
sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak
gene görüşürüz kızlarrrrrrr

Çok geçmiş olsun canım ya.
Ay sorma canım ya bende öyleyim.boğazım acıyor çok kötü.
Salgın var herhalde.Sabahtan beri ada çayı içiyorum midem bi çeşit oldu.
Sende hemen terle bir kaç güne kalmaz iyileşirsin.

ciddimisiniz ama nasıl sıra verdiler ya bende çok ümitlendim cumartesi çalışıyormu acaba ?

Nerelerdesin sennnnnn

buralardayım.bugün sizlere bakıp bakıp çıktım.:))
aslında bugün işyerinde çok müsaitim.geçmişi okudum baya.ama yazmadım.
senden nevar ne yok.ha buarada hafta sonu sınavım varmış sana bahsetmiştim ya kuranı kerim öğreticiliği sınavı.ama çalışamadım ki.

inşallah canım sağolasın inşallah rabbım hpımızın yuzunu guldurur. yok canım görmedım böbrek tası dusurmeye calıstığımdan fazla gıremıyorum varıkosel dercesı 2.6mm di canım gerek yok dedı varıkosel çayı verdı eşime onu kullanmaya baslıcaz ınsallahh

canım ne yapıyon nasılsın görüşemiyoz.
canım ben aslnda 4 gündür mensim ama nasılsa geç okunuyor süreler buyüzden beni listeden çıkarmana gerek yok.cuma yıkanacam inşallah.geçte olsa sıradaki arkadaşın sürelerini okurum diyecektim.
seni öpüyorum ve seviyorum .

Öyle bakıp kaçma kızarım sonra sana haaa
Bende geçen hafta çok yoğundum.Bu hafta şükür sakiniz.
İnşallah sınavın başarılı geçer ve yeterli not alırsın.zaten mülakat olmayacak sadece alım olduğu zaman mülakat olacak.

sağol canım inşallah hepımız kavusuruz bebeişlerimize :) eşimin hormonları normal ınhıbın b sı 200, ama çıkış yoktu ultrasyonda solda varıkosel bulundu ve tam epididim basında aldığı ıltıhaptan dolayı hasar olusmus az bı derecede oyuzden bazı macun ve çaylar verdı macuna 3 ay devam etcez çaylar 1 aylık canım sizin sorununuz neydı canım

sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak

arkadaşlar eşleri pregly igne kullanıp hormonal degerleri değişen var mı? yada değişiklik olduysa (fsh, lh, testesteron prolokatin vs..) hangi oranlarda değişiklik bu konuda bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz

nasıl yakaladın ama beni.senden de bişey kaçmıyo.
evet ya öyleymiş.mülakat kalkmış.ama ben yüksek alamam ki sınavdan.13 yıl geçmiş lise biteli.yani inşallah zorlanmam ama pek umudum yok.çalışsaydım olurdu da neyse işte öyle.
yakın tarihlerde 3 arkadaşımın bebeği oldu.3 nüde aradım azönce hayırlı olsuna.bana soruyorlar siz düşünmüyormusunuz diye.yeni başladık bizde düşünmeye dedim.(yalan)hiç aklımdan çıkmıyor kardeş ama yapamıyoruz diyemedim. :))

nezaman sordun canım 15gun yok olduğunu? canım bızde ne olduğunu bılmıyoruz macunun sadece yapılıp yollandı, celalettın beyın koyduğu tshıse göre macunlar hazırlanıyor dıe bılıyorum canım. eşimde varıkosel cıktığı ıcın varıkosel çayı hazırlandı tam olarak onu bılıyorum canım. ama sen celalettın hocaya gtceksen önce ınhıbın b testını yaptr hazır olsun ıstersen canım

slm canımm
böbrek teşı düşmedimi epeydir çekiyorsun geçmiş olsun
celalettin beyde tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun inşş çıkış olurr
inhibin b testiniz çok güzell çıkmışş en kısa zamanda görürsünüz spermleri inş
hakkınızda hayırlısıı Rabbim imtihanımızın sonunu güzel eylesinnn bol bol bebişlii

ciddimisiniz ama nasıl sıra verdiler ya bende çok ümitlendim cumartesi çalışıyormu acaba ?

malesef bizde gidip geri dönmüştük ama siz randevunuzu iptal etmeden gözdemmm arkadaşın eşiyle konuşun o size daha doğru bilgi verir, cumartesi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum malesef

Güzel geçer umarım.
Eşimde 12 yıl sonra kazanmıştı sınavı.
Ama eşim de çok uğraştı.hep 1 yada 2 puanla kaybediyordu yazılıyı.
E tabi özel şirkette çalışıp akşam eve gelip ders çalışmak baya yormuştu eşimi.
en sonunda dedim ki sen işten çık ders çalış ben evi geçindiririm.nitekim öyle oldu.
3 ay ders çalıştı ondan sonra kazandı sınavı.sonrası geliyor zaten.
Valla ben alıştım artık sordukları zaman eşim tedavi görüyor diyorum.inşallah olacak diyorum.o zaman konu kapanıyor zaten.ne yapalım sakla sakla nereye kadar ya.zaten 7,5 yıl olmuş offf

selam kızlar nasılsnız ben çok iyiyim bebeğim 7 haftalık oldu kalbi pıt pıt atıyor bebeğimin merak edersiniz diye 5 10 dak.eşimin yanına geldim size haber vermek için artık evime döndüm annemde kalmıyorum ama evde netim yok eşim uygun olduğunda yanına gidiyorum orada nete girebiliyorum hepinizi öptüm inanın hep dualarımdasınız

yıllar ne çabuk geçiyor dımı.dile kolay 7,5 yıl.bizde 3,5 yılı doldurduk.hep istedik bi bebeğimiz olsun.hiç korunmadık.ama ben hep korunuyoz dedim.hep gizledim hala da gizliyorum.eşim söylememi istemedi bende saygı duydum kendi ailemde bende problemi biliyorlar.bundan gocunmuyorum.ama artık istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.
iyi yapmış eşin işten çıkıp çalışmakla.aslında benimde öyle yapmam lazımdı da yapamadım işte.hayırlısı bakalım.
bu arada eşim haftaya İstanbul yolcusu.ben gidemeyeceğim ama olsun.kendi gitsinde bunada şükürler olsun.

canımmmm bugün benim kursum var o yüzden erken kalktımm..
yoksa uyurdumm yada eşimi gönderdikten sonra..kahvaltımı yapıp spor yapardımm.
bende sabah seni gördüm şaşırdımm bizim kız bu saatte burda
sonra zaten çıkmak zorunda kaldımm..
iyi yapmışsın cnmm ama dediğin gibi sabah kimsecikler olmuyo..bende gitmeden bi bakayım dedim..
iyiyiimmm tatlımmm ama sen bugün sen üzülmüssünn bitanemm kıyamamm...
valla cnm alıştık artık, o kadar böyle haberler duyuyoruzkii.
yüzümüzde hep yalancı bi gülümseme sankii.
tamam onların için sevinsekte biizim içimizz yanıyoo...
ne yapalım cnm bizimde imtihanımız bu bazıları kolayça çoçuk sahibi olurkenn..
bizlerr zor sahip oluyoruz...Rabbim yardım etsin..inşallah bizlerde en kısa zamanda hayırlı zamanda .
sahip oluruzz bebişlerimizee:26::26::26::26:

terlesem ii olacak

Geçmiş olsunn cnmm ne oldu öylee dün konuştuğumuzda bişeyin yoktuu..
yat dinlenn tatlımm.inşallah bi an önce çabucak atlatırsınn.

Selam cnmm ne güzel seni görmekk ..
maaşallah demek pıt pıtlarıda duydunuzzzzz
merak ediyoruz tabii..böyle uygun olunca kendinden haber ver bizee.
Rabbimm tamamına erdirsin . sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başınaa:26::26:

canım gecmiş olsun .cok zorlar böbrek tası seni Allah yardımcın olsun sgl canım cvp için bizimde grade 3 insallah canım insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürecek
ama nursenim o kadar takviye yaptık durmadan makine gibi getir götür yaptım eşime ahdım var ameliyattan SONRA Allahın izniyle cıkışı görürsek bu sefer bende onla gitmeyecem:) görür o .insallah canım olacan Allahın izniiyle

kızlar meraba AYCAN21 i gören vbarmı yada onunla görüşen irtibatı olan
sanırım aynı durumdayız ondan bilgi almam lazııım
NE OLUR YARDIMMM EDİİİN:26::26:

evet canım burası da olmasa halimiz ne olurdu bilmem
kafaya da takmamak lazım sürekli düşününce daha kötü oluyo insan
hakkımızda hayırlısı
terlesem ii olacak
canım geçmiş olsun diyet yaparken dikkat etmedin mi bakim kendine
ilaçlarını al canım bir an evvel iyileş
canım maşallah Rabbim tamamına erdirsin.

ah canım o da işte yeniden sıfır görmekten korkuyodur
o yüzden istemiyodur yaptırmayı
ama sen dayanamazsın gene eşini yalnız bırakmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…