oh oh oh maşallah canım
hayırlı olsun inşallah tedavin
benim bildiğim bu ay tedaviye başlayacaklar ben,sen ve durudenizderya
Rabbim yüzlerimiz güldürür inşallah.
Duamı okudum. Allah kabul etsin. En kısa zamanda evlatlarını sag salim kucağına alır inşallah.
Sıradaki arkadasımız kim ve kaç ayetul kursi okuyacağım yardımcı olurmuşum?
tatlım beni bu akşamki listeye ekleme kırmızı kart yedimmm
bitince haber veririmm..
bu arada yarın umut tüpbebek merkezine gidiyorumm ..
eğer yarın ki muayenede Allah izin verirde bir sorun çıkmazsa tedaviye start vereceğizz
nisan adetinde başlamayı düşünürken bu ay başlayalım dedik..
emre beyde müsaitmişş bu ay..
mayısın ilk haftası yokmuşş o nedenle çakışmasından korktuk ve bir ay önceye aladık tedaviyi..
GÖRELİM MEVLAM NEYLERR ,NEYLERSE GÜZEL EYLERRR..İNŞALLAHH..
kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))
Canim herzaman dualarimdasiniz ne demek sizin yasadiklarinizin aynisini bende yasadim ve nekadar zor oldugunu biliyorum. Kurban oldugum allahim hepinize yasatsin bi duyguyu insallah.
Canim hic sorma ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :)) bunlarada sükürler olsun amin insallah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder allahim. Suanda normal dogum dedi doktor ama heran herseyi olabilir allah bilir
selam kızlar nasılsnız ben çok iyiyim bebeğim 7 haftalık oldu kalbi pıt pıt atıyor bebeğimin merak edersiniz diye 5 10 dak.eşimin yanına geldim size haber vermek için artık evime döndüm annemde kalmıyorum ama evde netim yok eşim uygun olduğunda yanına gidiyorum orada nete girebiliyorum hepinizi öptüm inanın hep dualarımdasınız
slm kızlar acayip hastayım yaaaaa:2::2:
sağlık ocağın agittim dr antibiytik ve ağrı kesiciler verdi yatıyorum valla sesim bile kalmamış
terlesem ii olacak
gene görüşürüz kızlarrrrrrr
canım ne yapıyon nasılsın görüşemiyoz.
canım ben aslnda 4 gündür mensim ama nasılsa geç okunuyor süreler buyüzden beni listeden çıkarmana gerek yok.cuma yıkanacam inşallah.geçte olsa sıradaki arkadaşın sürelerini okurum diyecektim.
seni öpüyorum ve seviyorum .
İnhibin b yi düzen labooratuarına gönderiyor hastaneden yapılmıyor özel bir test olduğu için bunu yaptırabilirsiniz önceden...gözdemm hanım teşekkür ederim(özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum)eşim eşinizle daha önce konuşmuştu sağolsun yardımcı oldu kendisi ama hoca çok yoğun olduğu için şehir dışınada gidip geldiği için hangi gün olur hastanede hangi gün olmaz belli olmuyor dedi bizde oyüzden muayehanesine gidelim diye düşünmüştük ama yokmuş muayenehanesi artık biraz daha sabredeceğiz sonra eşim eşinizi tekrar arar hoca uygun olduğu birgün gideriz. Ben size bir şey daha sormak istiyorum acaba hangi testler hastanede yapılıyor hangisi yapılmıyor,özellikle inhibin-b testi yapılıyormu eğer yapılmıyorsa hocaya gitmeden başka bir yerde yaptıralım diyorum,hocanın yanına gittiğimizde elimizde hazır olmuş olur.
Tekrar bakayım mesaj kutum dolmuştu belki ondan görmemiş olabilirim.sana özelden mesaj atmıştım gördün mü?
arkadaşlar eşleri pregly igne kullanıp hormonal degerleri değişen var mı? yada değişiklik olduysa (fsh, lh, testesteron prolokatin vs..) hangi oranlarda değişiklik bu konuda bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz
canım hayırlı olsun başlıyormuşsunuz tedavinize
inş hayırlısıyla sonuna kadar gidergüzel haberle sonlanır canım
süpriz oldu bu ay başlayacak olman ama iyi ki önceden görüşmüşsünüz...
herşey gönlünüzce olsun canımmmmmm dualarım sizinle
canımm napıyosun işler bittimi
seni görünce işleri hallettti dedim herhaldeeeee
evt canım hayırlısı ile başlayacağım kısmetse..
seninde şimdiden hayırlı olsun canımm
inşallah öncelikle kaliteli spermmler bulunurr da sonrasında gelsinn hamişlikkk ..
sen ne zaman başlayacaksın ?
sağol canımm ..inşallah sonu hayırlı olur..
emre beyin yokluğuna 2 kez denk gelinceetedavilerim iptal oldu .
idmanlıyız bu konudaa..bu kez istanbula gitmeden arayayım bir dedimm.oda müsait olduğunu söylemiş..
sağol canım adetim gecikmezse 1-2 güne başlarız biz de
ne güzel aynı anda başlayacağızz.
nerede başlayacak tedavin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?