Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hadi gözünüz aydın.
bende merakla sizden gelecek haberleri bekliyordum.
inş herşey istediğin gibi olur ve kavuşursun bebişlerine.amin.

Amin canim,sizin de gozunuz aydin cok sevindim sizin adiniza ins 2aya kadar kurtulursunuz...
Persembe aksami esim esinle tanismis, o gun gelmis diyoki..pitircikin esinde sperm cikmis ,bende sasirdim,sen nerden biliyosun dedim
Onun esi ordaydi tanistik dedi,onceden desem hic ilgilenmezdi Kulubdeki konusmalardan..
O gun diyoki senin Nikin neydi

tatlım ben hastalanmıştım dualarımı henüz okuyamadım okudu yazmışsın yanlışlık olmasın diye yazim dedim...

arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler biz buğün celaleddin beyle görüştüşmeye gittik çok güzel geçti acayip mutlu olduk ben ve eşim çok detaylı anlattı herşeyi eşimden ümitli m tese raporlarımızıda götürdük olumlu şeyler söyledi salı günü başlıycaz tahlillere falan 2 yıl kadar RABBİM in izniyle tabi inşlh süre veriyor daha ncede olur tabi sonrada olur belli olmaz dedi ama 3 ayda değişiklikler gösteren hastalarımda var dedi kızlar lütfen dua edin banada eşim geçen çarşamba test verdi yine bişe çıkmadı şuan ayıptır söylemesi ağzımın içi yara dolu üzüntüden ama bugün moral depoladım bayaa neyse birde celaleddin hocanın bir isteğini sizinle paylaşayım m teseden önce celaleddin hocayla görüşmeniz kesinlikle direk m tese olayına karşı neyse herkese iyi geceler ben bu sitenin çok faydasını gördüm ALLAH razı olsun cümlenizden

iyi geceler kızlar,sabah 05.30 da kalkıp yollara düşcez uyumalıyım artık,öpüldünüz
cnm hayırlı haberlerle gelin inşlh yeniden umtlarınız artsın inşlh....

cnm gözünüz aydın dr umutlu konuşmuş
inşlh sonunda yüzü gülenlerden olursunuz sizde...

inş canım inş. kurtuluruz bu dertten Allah söyletmiş olsun ve sperm de çıksın inş.
ama çıkanlar hücre henüz
inş en kısa zamanda sperme dönüşürler.
evet canım eşimde bahsetti eşinden .eşimde öyle canım nikimi falan bilmezdi.
inş canım tedaviniz sizinde olumlu sonuç verir.bende orda olup seninle tanışmak isterdim.

Allah yardımcın olsun arkadaşımmm..
herşey istediğin gibi olur inş.:26:

Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.

canım benim demek büyük gün geldii..
şimdii bebeğine kavuşmuşsundur..
nasıl mutlusundur..rabbim iyi sağlıkıl günlerde büyütmeyi nasip etsin.
Hayırlı sağlıklı evlat olur inş..:26:
darısı bizlerin başına:26:

canım benim demek sizde gidiyosunuz celalettin beye sevindimmmmmmm
inş..sizde güzel haberlerle gelirsiniz..

Gözünüz aydin arkadasim...
Insallah tedavinizin sonu hayirli olur..
Bebislerinize kavusursunuz..
Cnm sen Yurt disinda nerede yasiyordun??

Sagol canim ins hepimiz kurtulup yavrulayrimiza kavusuruz...
Ben taylanddayim canim ...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:))

iyi geceler kızlar,sabah 05.30 da kalkıp yollara düşcez uyumalıyım artık,öpüldünüz

İyi yolculuklarr...

İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım...

Eşim sabah bizde gidelim,tanışalım diyor ama hava çok soğuk bebişi çıkaramıyorum...Haberlerini bekliyoruz..

pıtırcık siz kaç ay tedavi gördünüz canım yaa kaç ay sonra sperm bulundu bana bi de canım yaaa

canım öncelikle sperm çıkmadı henüz onu açıklığa kavuşturayım.
ama inş içine doğmuştur ve spermde çıkar.Allah söyletmiştir inş canım yaaaa.
canım 7 aydır tedavideyiz celalettin hocayla.
ilk 3 ay önceki tedavilerden alt üst olan hormonları dengelemekle geçti.
4 aydırda kürler ve iğnelerle tedavideyiz.
inş sizdede en kısa zamanda güzel gelişmeler olur canım.
celalettin hocanın verdiği kür ve ileçları saatli yedirmeye çalış eşine.
ben hepsine saat ayrladım .
mümkün olduğunca aynı saatlerde vermeye çalışıyorum.
inş hepimiz için hayırlısı olur..amin.

Canim sperm hucresinin evreleri ciktigina gore tedaviniz cevap vermis demekki,Ben inaniyorum on liar spermede donusecekler...
Event bende sizlerle cok tanismak isterdim, o gun baska bayanlarda vardi baktim acaba sizzler den biriside varmi diye ,yoktu
Amin canim ins bizde olumlu sonuc aliriz...

inş canım inş dönüşürler.
bende inanıyorum.
canım ben izin probleminden dolayı gelemedim.inş tanışırız ilerde.
bebişlerimizle toplu olarak celalettin hocayı ziyarete gideriz inş.

ya canım inşlh bizde bu kadar kısa zamanda sonuç alırız zafer beyle bir yıldır tedavideyiz ama bişe değişmedi ALLAH kısmet eder inşlh

ya canım inşlh bizde bu kadar kısa zamanda sonuç alırız zafer beyle bir yıldır tedavideyiz ama bişe değişmedi ALLAH kısmet eder inşlh

canım 2 yıldır bizde başka doktorlarda tedavi gördük.
sonuç hep sıfırdı .değişen hiç birşey olmamıştı.
doğru tedaviyi bulamamıştık anlıcan.
ama 2 yıldır eşime yedirmediğim ot ,çöp klamamıştı ve 2 yıldır iğne yiyor eşim.
halada devam ediyor iğne vurulmaya .
ama şu anda ALllah ın izniyle doğru tedavide olduğumuza inanıyorum.
inş hepimiz güzel sonuçlar alarak kurtuluruz bu illetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…