Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş canım inş dönüşürler.
bende inanıyorum.
canım ben izin probleminden dolayı gelemedim.inş tanışırız ilerde.
bebişlerimizle toplu olarak celalettin hocayı ziyarete gideriz inş.

Ne guzel olur ya hayali bile guzel olsun gideriz orda bebbeklerimiz birlikte oynarlar,tanisirlar

herkese ii pazarlar
güzel ve neşeli bi hafta sonu olsun bizlere

kızlar bize acil olarak pregnly 5000 lazım.burdaki eczanelerden bulamıyorum.haftada 2 defa kullanıyor eşim.yardımcı olurmusunuz lütfen.

kızlar bize acil olarak pregnly 5000 lazım.burdaki eczanelerden bulamıyorum.haftada 2 defa kullanıyor eşim.yardımcı olurmusunuz lütfen.

canım nerde oturuyosun benim eşim kullanıyo biz burda ankarada bulabiliyoruz istersen tel.numarasıı vereyim

ahhh canım yaa ikinizde nasıl duygulanmışsınızdır
allah inş size de kendi evladınızı kucağınıza almayı nasip eder
inş hayalleriniz gerçek olur etrafınızda beişleriniz olur hep
ben uzun zamandır küçük bi bebiş görmedim yakından yani yenidoğan yada bikaç aylık falan...
ama fotorağları bile yetiyor nasıl içim gidiyor...
kuzenimin kızı oldu buarada kuzenim benden 6 yaş küçük
fotolarına baktıkça içim gitti maşallah çok güzel bi bebek
inş hiç bişey içimizde kalmaz bizlerde yaşarız o mutluluğu

canım senin hiç eksiğin yok herkes kendi eksiğini tamamlayacak...
eğer 4 gün az geliyorsa söyler arkadaşlar süreyi uzatırız 2-3 gün daha...
saol yine de canım benim

Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.

canımmmmmmmmm bebişine kavuştun nasıl mutlusundur sen şimdi
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inş bundan sonra hep güzel günler görürsünüz evladınızla beraber
allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin

ahhh tatlım neoldu sana böyle :26:
geçmiş olsun tekrar canım bunlar sana
inş bian evvel iyileşirsin kıyamam ben sana

canım allah yolunuzu açık etsin inş umutla döneceksiniz evinize
allah bilir sadece neyin ne olacağını imkansız diye bişey yoktur...
rabbim inş celalettin hocanın vesilesiyle yüzünüzü güldürür canım
dün çok güzel bişey yazmıştın "ben dağılan umutlarımı topladım ve ayaktayım" diye çok hoşuma gitti bu cümle
hep diyordum sana umudunu kaybetme diye çünkü eğer burdaki biçok arkadaşımız umudunu yabetseydi şuan o mutluluğu yaşayamayacaktı...
istiyorumbebeğimi, gelincik, toana, nzlyln gibi
sende onlar gibi güçlüsün ve inş mücadelenin sonunda göreceksiniz önce nazlı spermleri sonrada bebişlerinizi

canım tedaviniz hayırlı olsun inş sizlerde azoyu yenenlerden olursunuz
yediği içtiği herşey şifa olsun kocişine

allah mekleriniz karşılığı versin canım inş hayırlı olur tedaviniz ve sonu olur inş

Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.

hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşaallah

canım denizbulut için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim gönlünün muradını en kısa zamanda versin inşallah ....

s.a. kızlar nasılsnız
ben çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye ama güzel haberleride okudum özellikle pıtırcığa çok sevindim inşallah çok çok daha güzel haberler alır bizim durumumuzda aynı bize bir umut ışığı oldu
zaten bu siteyide negatif 2 tese ameliyatının ardından umutlarımın bittiği bir anda buldum inş. bir vesiledir bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz rabbim hepimize yardım etsin.Lütfen banada dua edin hepiniz dualarımdasınız
İnş.ALLAHIN izniyle birgün bizde bebişlerimize kavuşucaz

cnm kaç gündür girip yazamadım çookkkk sevindim sizin adınıza inş devamıda gelir ve hücreler kaliteli spermlere dönüşür rabbim emeklerinizin karsılığını versin inş

yaaa bi uygun zamanım vardı ama bekledim kimsecikler gelmedi çıkıyom ben yaa kızlar siz bu yazıyı okurken ben...... delirdim sonunda neyse hepinizi seviyorum tedavide olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun aeolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…