herkese iyi geceler arkadaşlar.
güzel haberlele buluşmak dileğiyle....
inş canım inş dönüşürler.
bende inanıyorum.
canım ben izin probleminden dolayı gelemedim.inş tanışırız ilerde.
bebişlerimizle toplu olarak celalettin hocayı ziyarete gideriz inş.
kızlar bize acil olarak pregnly 5000 lazım.burdaki eczanelerden bulamıyorum.haftada 2 defa kullanıyor eşim.yardımcı olurmusunuz lütfen.
amin canım inşallah hayırlısı olurr.. eşimin işyerinde bir arkadaşının eşii doğum yapmış.. daha 9 günlük bebek göreye gittikk..allahım öyle güzel bir kız bebekti kii anlatamm :)insanın alıp içine koyası geliyordu..ben kucağıma almak istemedim mikrop falan kapar diyee.uzaktan sevdim.. ama bebeğin babası alıp bebeği direk eşimin kucağına verdiikocişimme öyle yakıştı ki bebekk duygulandımm beninkide bebek tutmasını falan beceremzz biyerini acıtırım diye korkarrr bebeği nasıl tutacağını bilemedi kitlendiii dün birkez daha anladım kii kocişim bana söylemesede bebek hasretiyle yanıyorrr ...bana bebekle ilgili hayallerinden asla bahsetmezz.ne zaman hayal kursam olmuyor diyorduu.ama bu sabah kahvaltıda şimdi bebişimiz olsaydı biri senin yanında diğeride benim yanımda otururdu kahvaltıyı hep beraber yapardık dedii üzüldümmm..inşallah rabbim bu kezzz bize anne ve baba olmayı nasib eder..
inşallah canım 4 kişi birden hamişş olduğumuzun müjdesini verebiliriz..topikte günlerce halaylar çekeriz umarımm..
canımm okunmamış 11 listeden eksik olanların adını ve kaçtane okuyacağımı bana msj olarak gönder de ben okuyayım istersen..
sabah abdest alırım allahın izniyle..
sana haber verecektim yarından itibaren okuyabilirim diye ama gezmeden geldik.anca açabildim neti kusura kalma..
Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.
s. a kızlar ben gene gribten kurtulamadımmmmm amannn offf
dün gene acayip hasaydım bana da bi geldi gitmek bilmedi su grip yaa
hepinizle konuşmayı özledim ya ders çalışıyorum da hasta hasta kafama girmiyo ki
ara sıra gene gelicem ya dayanamaıyorum sizlereeeeeeeee
Yarınn sabah erkenden Celalettin Hocaya gidiyoruz eşimle....Çok heyecanlıyım nasıl umutluyum anlatamam kızlar.Umudum bittiği yerde duydmuştum Celalaettin hocanın adını (teseden sonra ,keşke önce duysaydım,Gözdemin sayesinde kanatsız meleğimiz:))
Hocayı aradım bugün yarın sabah yanındayız inşallah,tabi sonra Gözdemin eşini yol tarifi için,her zaman ki gibi çok yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok umutluyum,inanıyorum,uzun olacak belki süreç,sil baştan bile başlasak herşeye sabırlı bir şekilde hoca ne dediyse harfiyen uycaz,eşim umutsuzdu ama Pıtırcığı duyunca (bizde Sertoly Cell olunca tabi)nasıl umutlandı ,hemen gidelim dedi,hatta ben yarın sigarayı bırakayım dedi,2 paket sigarasındna hiç vazgeçmeyen adam nasıl da ışıldadı gözleri,nasıl umutlandı...Biz yarın Rabbimin belki de bize sebep olarak gönderdiği hocaya gidiyoruz işte.Neden böyle diyorum biliyormusunuz,hastaneden ameliyattan döndüğümüzde artık gelmeyin olmaz dediğinde O ünlü prof.lar !! ben nefes bile alamıyordum,sonra Gözdemden Celalettin hocanın adını okudum tesadüfen,o akşam hocaya mail attım Pazartesi akşamıydı ve ben mail attığımı bile unutmuştum..Perşembe gecesi çok dua ettim Allahım nolur bir umut ışığı olsun diye,Rabbime nasıl ağlayarak dua ettim.Gece rüyamde bir doktor gördüm ben mutluluktan ağlıyordum ama bebeğim karnımdaydı...Cuma günü hocanın gelin görüşelim umut var diye bir mailini okudum,İnternetten fotoğrafına baktım rüyamda gördüğüm doktordu bu...Celalettin Peru...Bizim buradaki sürekli görüştüğümüz duasını hiç eksik etmeyen hocamızla konuştum anlattım..Rabbim birini sana sebep göstermiş dedi...
İşte bundan heyecanlıyım benimde eşiminde Allahın izni ile yardımcımız olacak Celalettin Hoca ile görüşmeye gidiyorum...
Merhaba arkadaslar ...hepinize cok tesekkur ediyorum, bana moral verdiginiz icin...
Cok korkuyordum yine dr kapidan cevirecek,gidin diyecek diye..
Yine bu dr %100demedi AMA ornekleri var ,sizdede duzelme ihtimali var dedi,cok mutluyum
Esim ogun Celalettin beyin diger hastalariylada tanismis,gozdenin, pitircikin esleriyle...ordan ayrildik o kadar heyecanli
Anlatiyoduki konustuklarini...ilk deaf esimi bu kadar umutlu gordum,zaten o gun pitirciklardada hucre cikmis
O esimi acayip moral oldu..
Ins pzt dr bizede Ilacalarimizi verir,bizim de duzelir...
gozdemmmmm basta olmak uzere butun hepinize cok tesekkur ediyorum,bizi Celalettin Bey ile tanismamiza vehicle oldugunuz icin
Ben daha ilk gun den beri yani 4 yildir,hep bize endocrine uzmani bakmali tedavi etmeli diyodum AMA hicbir uzman ilgilenmemisti bizle
Pazartesi size yine yaparim arkadaslar hepinizi opuyorum...
arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler biz buğün celaleddin beyle görüştüşmeye gittik çok güzel geçti acayip mutlu olduk ben ve eşim çok detaylı anlattı herşeyi eşimden ümitli m tese raporlarımızıda götürdük olumlu şeyler söyledi salı günü başlıycaz tahlillere falan 2 yıl kadar RABBİM in izniyle tabi inşlh süre veriyor daha ncede olur tabi sonrada olur belli olmaz dedi ama 3 ayda değişiklikler gösteren hastalarımda var dedi kızlar lütfen dua edin banada eşim geçen çarşamba test verdi yine bişe çıkmadı şuan ayıptır söylemesi ağzımın içi yara dolu üzüntüden ama bugün moral depoladım bayaa neyse birde celaleddin hocanın bir isteğini sizinle paylaşayım m teseden önce celaleddin hocayla görüşmeniz kesinlikle direk m tese olayına karşı neyse herkese iyi geceler ben bu sitenin çok faydasını gördüm ALLAH razı olsun cümlenizden
Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.
canım nerde oturuyosun benim eşim kullanıyo biz burda ankarada bulabiliyoruz istersen tel.numarasıı vereyim
canım veriyorum no yu.merhaba canım.gaziantep-nizip te yaşıyorum.tel no verirsen memnun olurum canım.
selamün aleyküm arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?