Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım amin.
canım hepimizin Allah yardımcısı olsun.ve hepimize yaşatsın mucizee güzel haberler almayı.
canım ağlatmak istemedim bu arada .
ama duaların ve içtenliğin için Allah razı olsun.
gözyaşların mutluluktan olsun hep tatlım benim.[/QUOTE]

canım pıtırcığım.bunlar mutluluk gözyaşı şekerim.bir kardeşimizde azodan kurtuluyor diye çok seviniyoruz işte.
Bu arada kocişin geldimi.onunla da paylaşmışsındır bu mutluluğu.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım Allah razı olsun.
canım çıkanlar immatür hücre .ve inş en kısa zamanda sperme dönüşürler.
2 yıldır kullandığımız bitkiler şimdi celalettin hocanın uyguladığı doğru tedavi sayesinde meyve versinler artık.
celalettin hoca 'dan Allah razı olsun.inanarak başlamamız gerektiğini söylemişti tedaviye.
celalettin babanın dediğini inanarak sıkılmadan harfi harfine uyduk canım.iyki de uyduk canım iykide uyguladık.
inş sonunda spermleride görürüz.
15 günü iple çekiyorum bu arada.
inş bolca sperm çıktı diye yazacaksın.
inanıyorum ben tatlım.
dualarım seninle.

canım inş çiğ yumurtaya can veren Rabbim senin bebişlerine de can versin.
göbüşün çifter çifter dolsun tatlım.
hayırlı haberlerle sevindir inş bizleri.

geçmiş olsun .aman da aman gripli gripli merak eder bizleri topikte gezinirmiş.
canım kendine iyi bak.
yorma kendini dinlen tatlım.
bol bol limon portakal ye .

Son düzenleme:

Geçmişi bir kenara bırakıp, nasıl devam edeceğine karar verecek olan sensin..Aklınızda herhangi oturmamış bişey varsa hoca ile tekrar görüşün..Kalkıp buralara kadar geldiniz..Umarım sonucu iyi olur.......

canım kimsenin eksiğini okuyamayız çünkü eksikleri olan arkadaşlar daha sonrada topiğe girdi...
bi süredir giremeyenler var belki okudular ama daha haber veremediler...
fazla olmamalı dualar onun için biz okumayacağız...
ayrıca kimsenin bi diğer arkadaştan farkı yok...
herkese eşit dağılıyor sayı nasıl diğer arkadaşlar okuyorsa eksikleri olanlarda okumalı...
eğer zamanında okunsaydı zaten bukadar birikmezdi...
onun için eksiği olan arkadaşlar en kısa sürede eksiklerini tamamlarsa çok iyi olacak..

canımm okunmamış 11 listeden eksik olanların adını ve kaçtane okuyacağımı bana msj olarak gönder de ben okuyayım istersen..
sabah abdest alırım allahın izniyle..
sana haber verecektim yarından itibaren okuyabilirim diye ama gezmeden geldik.anca açabildim neti kusura kalma..

Allah razı olsun canım.darısı size olur inş.İnanılarak çıkılan yolda Rabbim şerri bile hayra çevirirmiş..

canım seni çok iyi anlıyorum.herkesin sorunları var .inan hepimiz multi milyarder değiliz.
Kredi çekerek ,borç üzerine borç alarak ilaçlarımızı temin ediyoruz.madddi imkansızlıklar nedeniyle dondurulmuş embriyoları olan arkadaşlar tedaviye başlayamıyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam sen demedinmi Celalettin hocayla tedaviye başlamayacağız diye.en başa dönecek dedin.
Bizde tedaviyi kabul etmedik demedinmi .
Celalettin hoca neden size bitki versin ki.
Bitki ilaç alabilmen için önce tedaviye BİSMİLLAH deyip başlamanız gerekirdi.
Canım yanlış anlama ama Tedavide Başa dönme olsa bile biz bunu çoktan göze almıştık.
Ve inanarak başladık tedaviye Allah ın izniyle.
Çünkü Rabbimin nerden şifa vereceğini bilemezdik.
Dert gezer derman da gezermiş.geze geze arıyorduk şifamızı.
Ve Celalettin hocaya inandık ve Rabbime şükürler olsun ki bu aşamalara geldik.

şifa için elimizden geleni yapıyoruz. Sen de yapıyorsun eminim ama tedaviye başlayıp söylenenleri harfi harfine uygulamadıktan sonra vay bize neden vermedi vay bizi oraya yönlendirmedi demeye hiç birimizin hakkı yok.

Ne olur yazdıklarımı yanlış anlama ama önce biz hasta olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız. sonra doktorlardan şifa beklemeliyiz.buradan bir sürü arkadaşımız gitti Celalettin hocaya . umarım hepsi harfi harfine uymuştur Celalettin hocanın dediklerine.
Ve inş hepsi teker teker şifa bulacak .

Soruyorum şimdi hangi doktor Celalettin hoca kadar dinledi bizleri.?
Hangi doktor Celalettin hoca kadar sorularımızı cevaplandırdı .?
Handi doktor Celalettin hoca gibi bize bu kadar çok vakit ayırdı?
Bu kadar duyarlı olabildi?

Gözdemin eşinden de Allah razı olsun bu arada.
Çünkü inan gözdemin eşi karşılıksız herkese aynı oranda yardım etmeye ve yol göstermeye çalışıyor.
Eşim istanbula gittiğinde inan eşimden çok gözdemin eşi durumumuz hakkında hocaya sorular sormuş.
Eşimin unuttuklarını hatırlatmış. Kim yapar ki bunu , kim kendiymiş gibi hasta ilgilenir ki….
O yüzden Gözdemin eşinden binlerce kez Allah razı olsun.Allah ne muratları varsa versin.

Bu arada
Sizin sorununuzun çözümü belki Celalettin hocanın sizi yönlendirdiği yerdedir.
Siz ilaçları bitirip geri döndünüz mü celalettin hoca ya ?hoca ne dedi size ?

Canım bence bütün doktorlar hakkındaki önyargılarını yık ve başla Celalettin hocayla tedaviye .
İnş sizede şifa olur. İnş seninde yüzün güler.
Çünkü bu illet öyle bir illet ki aciz bırakıyor bizleri.
İnan seninde her sorunundan kurtulup buraya mutluluk haberlerini vermeni çok isterim.
İnan seninde ‘’ hamileyim ‘’ yazmanı çok isterim.Allah yar ve yardımcın olsun.

Yıl 1996...Üniversiteye başladığım yıl...Eşimi ilk gördüğüm....4 yıl süren arkadaşlık...Sonra evlilik...2005 yılıydı..Herşey toz pembe tabiii...Sevdiğim bir adam, yeni bir yuva...İlk bir yıl çocuk falan istemedik...İsteyince hemen olacak sandık...Sonra denemeler..Acaballarrr....Bir yerden başlamalıydık ama nerden..Bu soru o kadar aklımı kemirmeye başlamıştı ki,her sabah büyük bir sevinçle uyandığım uykumdan kabuslar görerek uyanmaya başladım..Ben neden kendi yavrumu koklayamıyordum...?? Gençtik,sağlıklıydık..Herşey yerli yerindeydi...Ama bir kolum kırık,kanadım eksikti..Hiçbir şeyden zevk alamıyordum..Doktora ilk ben gittim..Hiçbir sorunum yoktu...Eşin de bir görünsün cevabı...O zaman spermiogram kelimesini hiç duymamıştım...Test sonucunu aldığımız gün üzülemedim bile..Sıfır ne demekti ki??? Sonra sonra olayın ciddiyetini fark etmeye başladım..Her geçen gün daha çok içim acıyodu...Herkes sormaya başlamıştı..?? Düşünmüyor musunuz???????? Düşünüyorduk hemde her saniyee....Hepsinin yüzüne bağırmak istiyordum....Olmayan bebeğime kıyafetler bakıyodum...Okuldaki yavrularıma daha çok sarılıyodum..Onları kokluyodum kendi meleğim yerine...Sonra tedavi sürecimiz başladı...Haftada 5 gün iğne...Ne kadar süreceği belli değil..1 yıl..2 yıl...3 yıl ?? Nasıl dayanılırdı buna..Eşima her baktığımda nasıl dayanıyor acaba diye içim yanıyodu.. O iğne oluyodu ben ağlıyodum..Nasıl bir baba olur diye hayal etmekten kendimi alamıyodum..Kendimden çok ona üzülüyodum..Tekrarlayan testler...sonucu sıfır olan kağıtlar....İlk hücreler göründüğünde o kadar mutlu olduk ki...Sonra katlanarak arttılar...3 aşılama,bir tüp bebek serüveni..Hepsi ayrı bir ümit,hepsi ayrı bir hayal kırıklığı..13 Ağustos 2010....Karnımdaki meleğin cinsiyetini öğrenebiliriz diye dra gittiğimiz gün...Evden uçarak çıkıp., göz yaşlarıyla döndüğümüz gün...Yavrumu hastanede ,soğuk bi odada bırakmıştım..Ben onu çok istemiştim ama o beni sevmemişti...İşte o gün dünyanın sonu gelmişti sanki...
Rabbim bu acıların üstüne beni mükafatlandırmış bana bir hediye göndermişti...28 Aralık 2010..........Kürtajdan dolayı gecikme yaşadığımı düşünürken hamile olduğumu öğrendiğim gün...Sonra 9 ay değil 9 yıl gibi geçen bir hamilelik...Doğuma gittiğim gün bile endişelerim vardı...Ya meleğim yine beni bırakırsa.......
Herkes sıkı sıkı tembih etmişti..Doğumdan önceki son duan kabul olur diye..Ben tek bir dua ettim..Allahımmm ne olur isteyen herkeseee nasip ett...
Yavrumu kucağıma aldığımda herşeyi unutmuştum...Dünya artık onun etrafında dönüyodu....O na her sarıldığımda,kokusunu içime her çektiğimde dilimde hep aynı dua...Rabbim isteyen herkese nasip et..

Burdaki birkaç arkadaş , benim onlara yardımlarımdan dolayı bana kanatsız melek demişler..Ben kanatsız bir melek değilim..Yıllarca içi yanmış,yavrusunu beklemiş,,sizler gibi göz yaşı dökmüş, sizi çok iyi anlayan bir biriyim...Burdakileri okuyunca belki bir yardımımız dokunurda bir kişini daha yüzü güler diye umut etmiş biriyim...

Dualarınızda bana da yer verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum...

Allah razı olsun canım. darısı size olsun inş.İnanılarak çıkılan yolda Rabbim şerri bile hayra çevirirmiş..

canım seni çok iyi anlıyorum.herkesin sorunları var .inan hepimiz multi milyarder değiliz.
Kredi çekerek ,borç üzerine borç alarak ilaçlarımızı temin ediyoruz.madddi imkansızlıklar nedeniyle dondurulmuş embriyoları olan arkadaşlar tedaviye başlayamıyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam sen demedinmi Celalettin hocayla tedaviye başlamayacağız diye.en başa dönecek dedin.
Bizde tedaviyi kabul etmedik demedinmi .
Celalettin hoca neden size bitki versin ki.
Bitki ilaç alabilmen için önce tedaviye BİSMİLLAH deyip başlamanız gerekirdi.
Canım yanlış anlama ama Tedavide Başa dönme olsa bile biz bunu çoktan göze almıştık.
Ve inanarak başladık tedaviye Allah ın izniyle.
Çünkü Rabbimin nerden şifa vereceğini bilemezdik.
Dert gezer derman da gezermiş.geze geze arıyorduk şifamızı.
Ve Celalettin hocaya inandık ve Rabbime şükürler olsun ki bu aşamalara geldik.

şifa için elimizden geleni yapıyoruz. Sen de yapıyorsun eminim ama tedaviye başlayıp söylenenleri harfi harfine uygulamadıktan sonra vay bize neden vermedi vay bizi oraya yönlendirmedi demeye hiç birimizin hakkı yok.

Ne olur yazdıklarımı yanlış anlama ama önce biz hasta olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız. sonra doktorlardan şifa beklemeliyiz.buradan bir sürü arkadaşımız gitti Celalettin hocaya . umarım hepsi harfi harfine uymuştur Celalettin hocanın dediklerine.
Ve inş hepsi teker teker şifa bulacak .

Soruyorum şimdi hangi doktor Celalettin hoca kadar dinledi bizleri.?
Hangi doktor Celalettin hoca kadar sorularımızı cevaplandırdı .?
Handi doktor Celalettin hoca gibi bize bu kadar çok vakit ayırdı?
Bu kadar duyarlı olabildi?

Gözdemin eşinden de Allah razı olsun bu arada.
Çünkü inan gözdemin eşi karşılıksız herkese aynı oranda yardım etmeye ve yol göstermeye çalışıyor.
Eşim istanbula gittiğinde inan eşimden çok gözdemin eşi durumumuz hakkında hocaya sorular sormuş.
Eşimin unuttuklarını hatırlatmış. Kim yapar ki bunu , kim kendiymiş gibi hasta ilgilenir ki….
O yüzden Gözdemin eşinden binlerce kez Allah razı olsun.Allah ne muratları varsa versin.

Bu arada
Sizin sorununuzun çözümü belki Celalettin hocanın sizi yönlendirdiği yerdedir.
Siz ilaçları bitirip geri döndünüz mü celalettin hoca ya ?hoca ne dedi size ?

Canım bence bütün doktorlar hakkındaki önyargılarını yık ve başla Celalettin hocayla tedaviye .
İnş sizede şifa olur. İnş seninde yüzün güler.
Çünkü bu illet öyle bir illet ki aciz bırakıyor bizleri.
İnan seninde her sorunundan kurtulup buraya mutluluk haberlerini vermeni çok isterim.
İnan seninde ‘’ hamileyim ‘’ yazmanı çok isterim.Allah yar ve yardımcın olsun.

hepimizin yaşadıklarını özetledin.kendimi gördüm ve ağlattın beni......
işte bu yüzden bize karşılıksız yardım ediyorsunuz.
duyarlı olduğunuz için Allah razı olsun.sende dualarında eksik etme bizleri.
hep dualarımdasınız sen ve bebişin.

Yarınn sabah erkenden Celalettin Hocaya gidiyoruz eşimle....Çok heyecanlıyım nasıl umutluyum anlatamam kızlar.Umudum bittiği yerde duydmuştum Celalaettin hocanın adını (teseden sonra ,keşke önce duysaydım,Gözdemin sayesinde kanatsız meleğimiz:))

Hocayı aradım bugün yarın sabah yanındayız inşallah,tabi sonra Gözdemin eşini yol tarifi için,her zaman ki gibi çok yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok umutluyum,inanıyorum,uzun olacak belki süreç,sil baştan bile başlasak herşeye sabırlı bir şekilde hoca ne dediyse harfiyen uycaz,eşim umutsuzdu ama Pıtırcığı duyunca (bizde Sertoly Cell olunca tabi)nasıl umutlandı ,hemen gidelim dedi,hatta ben yarın sigarayı bırakayım dedi,2 paket sigarasındna hiç vazgeçmeyen adam nasıl da ışıldadı gözleri,nasıl umutlandı...Biz yarın Rabbimin belki de bize sebep olarak gönderdiği hocaya gidiyoruz işte.Neden böyle diyorum biliyormusunuz,hastaneden ameliyattan döndüğümüzde artık gelmeyin olmaz dediğinde O ünlü prof.lar !! ben nefes bile alamıyordum,sonra Gözdemden Celalettin hocanın adını okudum tesadüfen,o akşam hocaya mail attım Pazartesi akşamıydı ve ben mail attığımı bile unutmuştum..Perşembe gecesi çok dua ettim Allahım nolur bir umut ışığı olsun diye,Rabbime nasıl ağlayarak dua ettim.Gece rüyamde bir doktor gördüm ben mutluluktan ağlıyordum ama bebeğim karnımdaydı...Cuma günü hocanın gelin görüşelim umut var diye bir mailini okudum,İnternetten fotoğrafına baktım rüyamda gördüğüm doktordu bu...Celalettin Peru...Bizim buradaki sürekli görüştüğümüz duasını hiç eksik etmeyen hocamızla konuştum anlattım..Rabbim birini sana sebep göstermiş dedi...
İşte bundan heyecanlıyım benimde eşiminde Allahın izni ile yardımcımız olacak Celalettin Hoca ile görüşmeye gidiyorum...

canım naptınız dr.la görüştünüz mü?
Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.
Pzt gunu tekrar gidicez ..bakalim...AMA sizden umudum var dedi...Rabbime binlerce hamdolsun

Allah yardımcınız olsun.
inş rüyaların gerçek olur .
bebişine tez zamanda kavuşursun.
celalettin hocadan umutla dönün inş veeeeeee rüyandaki gibi göbüşün evlatlarınla dolsun.amin.
canım tedavi uzun ve zorlu bir süreç
yiyeceği kür ,bitki,içtiği ilaçların haddi hesabı yok
ayrıca inan eşim şimde haftada 5 kez iğne olacak.
kalbura dönecek anlıcan.
ama inanarak Rabbim şifasını verecek umuduyla vurulacak.
sende inş yola umutla önce RAbbime sonra celalettin hocaya inanarak çık.inanmak başarmanın yarısı çünkü.
inş herşey gönlüne göre olur.

Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.
Pzt gunu tekrar gidicez ..bakalim...AMA sizden umudum var dedi...Rabbime binlerce hamdolsun

canım hadi gözünüz aydın.
bende merakla sizden gelecek haberleri bekliyordum.
inş herkey istediğin gibi olur ve kavuşursun bebişlerine.amin.

canım hadi gözünüz aydın.
bende merakla sizden gelecek haberleri bekliyordum.
inş herşey istediğin gibi olur ve kavuşursun bebişlerine.amin.

sağol canım benim inşallah Rabbim hepimizin umudunu verecek.Biz çok inanıyoruz,artık bu yolda savaşmaya başladıysan herşeyi yapcaz,ben bütün yerlere saçılan umutlarımı tek tek etraftan topladım ayağa kalktım

sendende inşallah sperm çıkış haberlerini alıp mutluluktan ağlıyacağız

Merhaba arkadaslar ...hepinize cok tesekkur ediyorum, bana moral verdiginiz icin...
Cok korkuyordum yine dr kapidan cevirecek,gidin diyecek diye..
Yine bu dr %100demedi AMA ornekleri var ,sizdede duzelme ihtimali var dedi,cok mutluyum
Esim ogun Celalettin beyin diger hastalariylada tanismis,gozdenin, pitircikin esleriyle...ordan ayrildik o kadar heyecanli
Anlatiyoduki konustuklarini...ilk deaf esimi bu kadar umutlu gordum,zaten o gun pitirciklardada hucre cikmis
O esimi acayip moral oldu..
Ins pzt dr bizede Ilacalarimizi verir,bizim de duzelir...
gozdemmmmm basta olmak uzere butun hepinize cok tesekkur ediyorum,bizi Celalettin Bey ile tanismamiza vehicle oldugunuz icin
Ben daha ilk gun den beri yani 4 yildir,hep bize endocrine uzmani bakmali tedavi etmeli diyodum AMA hicbir uzman ilgilenmemisti bizle
Pazartesi size yine yaparim arkadaslar hepinizi opuyorum...

Gözünüz aydin arkadasim...
Insallah tedavinizin sonu hayirli olur..
Bebislerinize kavusursunuz..
Cnm sen Yurt disinda nerede yasiyordun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…