cnmmmmm çok şükür allahıma tedavinizden olumlu sonuçları görmeye başladınız
4 aydır tedavidesiniz ve spermin bi önceki hali hemde binlerceve tüp bebek bile denenebilirmiş
bende çok heycanlandım çok mutlu oldum darısı spermleri görmeye olsun inşlh tatlım
yüreğim pıt pıt atıyor bizimde 15 günümüz kaldı 15 gün sonra bakalım biz ne göreceğiz
allahım inşlh emeklerimiz yer bulur ve bizi umduklarımıza kavuşturur.....
cnm asbeloveyi tanıyoruz dua listesinde var
birde istanbulda celalettin beye gittiğimizde onlarda vardı onlarla ve gnvf lerle orda tanışmıştık
asbelovelerde morfoloji sorunu vardı cnm demek hamişti ve düşük yapmış inşlh bi dahaki sefere
bebişini kavuşur hem sevindim hemde üzüldüm bunlar hep sınav hepsini sabırla geçeceğiz inşlh...:26:
arkadaslar suan en cok ihtiyacım olan sey dua eşimde azospermi teshisi konmustu evlenmeden öncesinde bilioduk bi dönem bekledikten sonra doktora gittik eşime tese yapıldı bende rahim çökmesi var fln dediler birsürü ilaç iğne derken dün yumurta toplama işlemim yapıldı 16 yumurta bugün telefon deldi 10tanesini kullanmışlar bunlardan 6 tanesi söllenmiş yarın transfer işlememim var bizler hakediyoruz anne olmayı yine takdiri ilahi elimizden geleni yapıp dua etmek tek yapabileceğimiz sey sanırım bana dualarınızla yardımcı olursanız cok sevinirim.Allah bana ve tüm bekleyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasiip etsin. kendinize ii bakın
s. a kızlar ben gene gribten kurtulamadımmmmm amannn offf
dün gene acayip hasaydım bana da bi geldi gitmek bilmedi su grip yaa
hepinizle konuşmayı özledim ya ders çalışıyorum da hasta hasta kafama girmiyo ki
ara sıra gene gelicem ya dayanamaıyorum sizlereeeeeeeee
öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler canım.ben seninle asla polemik yaşamak istemedim.sıkıntılı durumumu izah edince böyle oldu.kimse kimsenin dört duvarını bilemezmiş.neyse bunlar geçmişte kalır umarım.ben burda kendimi ifade edemedim veya anlaşılamadım.evet bütün doktorlara başta ön yargım oluyor ama inan görüp sevince değişiyor.biz hocanın verdiği tedaviyi istemedik derken bunu hocaya söylemedikki.biz ekimin sonunda hocanın yanına gittik ve sömestr tatilinde eşim ameliyat olup çıkkarsa tüp bebek düşünüyorduk.hoca bize tedavi en az 6 ay veya1 yıl sürer dedi.ek iğneler verdi.bunlarda bizi maddi olarak zorlayacağını düşündük.kaan hoca bize zaten nebido iğne vermişti.celallettin hoca tekrar nebido iğneyi 6 hafta ara ile vurulup menegona geçeceğini söylemişti.biz ozaman nebido almaya durumumuz yoktu.tedaviyi o nedenle istemedik.ama biz celallettin hocaya hiç birzaman sizinle tedavi olmayacağız demedikki.bunlar için maddiyata ihtiyacımız vardı sadece.hem bu tedaviler az buz parayla olmuyor bilirsin.biz istanbulda doktorun söylediği dr green keçi boynuzu ve epimedium macunu aldık söylediği eczaneden.yani aktar söylemediki kürlerimiz eksik kalsın.hoca bizi zaten kimseye yönlendirmedi.eşim hocaya tribulus terestisi sormuştu hoca gerek yok demiş daha önce.tabi biz durmadan araştırınca gym plus duyduk.hocaya sorduk gene.hoca bu defa eşinin telini vermiş.belki inanmayacaksın ama biz doktora güvenip inanıp tedavisini uyguluyoruz.ama biz kür vermedi.yerine oturtamadığım bu.hem burdan gidenler önce eşinle irtibata geçiyor anladığım kadarı ile.bende eşime sordum tam olarak ne konuştunuz diye.eşinin şaşırdığı gym plus için hocanın eşine yönlendirmesi olmuş canım.sizin insanlara art niyet olmadan elinizden geldiğince yardım ettiğinizi biliyorum ama neden böyle bir durum yaşandı bilemiyorum.hem bana cevap verebilirsin ben bundan anlam çıkarmam.
baharcım haklısın ne yapsak arkadaşlar ne der bilmem
eksikleri tamamlıyorduk daha önce belli bir süre haber gelmeyince gene öyle mi yapsak mı acaba?
sayı bir kişiye fazla gelebilir bölüşerek okuyabiliriz eksikleri
arkadaşlar lütfen dua listesindeki eksiklerimizi en kısa sürede tamamlayalım...
ve sıradaki arkadaşların duasını zamanında okumaya gayret edelim...
şuan 12. listeyi paylaştım geriden gelen 11 liste var...
herkes zamanında okusa böyle bi problem çıkmaz...
listeleri paylaştığımda 2 sayfayı dolduruyor nerdeyse listeler...
hem bana eziyet hem topiği takip etmeye çalışan arkadaşlara...
eğer süre kısa geliyorsa yazın topiğe biraz daha uzatalım...
5-6 gün yada 1 hafta önemli değil nasıl isterseniz öyle olsun...
ama yeterki zamanında okunsun dualar...
gözün aydın.ne güzel bi gelişme çok sevindim adınıza.rabbim milyonlarca sperm görmeyide nasip etsin inşallah..sonrada doğal hamilelik olsun inşallah.sana bişey soracağım canım.doktor bey sizdeki ile tüp bebek yapılabileceğini söylemiş sanırım.sizdeki elegon spermatidmi.bizde microtese ve boyamalıda elegon spermatid çıkmıştı doktor spermin son evresi demişti bize aynı şeymi acaba.geylani macunu bize doktor bey vermemişti.hatta bizi hiç bir aktara yönlendirmedi. doktor bey gözdem hanımın eşinin telefon nosunu verip onunla irtibat kurdurmuş.buna gözdemin eşi bile şaşırmış.sanki bişeyler ters gidiyor ben böyle his ediyorum.yerine oturmayan şeyler var sanki.umudum menegon iğnede.kullanmadığımız bi o kaldı.
gözün aydın.ne güzel bi gelişme çok sevindim adınıza.rabbim milyonlarca sperm görmeyide nasip etsin inşallah..sonrada doğal hamilelik olsun inşallah.sana bişey soracağım canım.doktor bey sizdeki ile tüp bebek yapılabileceğini söylemiş sanırım.sizdeki elegon spermatidmi.bizde microtese ve boyamalıda elegon spermatid çıkmıştı doktor spermin son evresi demişti bize aynı şeymi acaba.geylani macunu bize doktor bey vermemişti.hatta bizi hiç bir aktara yönlendirmedi. doktor bey gözdem hanımın eşinin telefon nosunu verip onunla irtibat kurdurmuş.buna gözdemin eşi bile şaşırmış.sanki bişeyler ters gidiyor ben böyle his ediyorum.yerine oturmayan şeyler var sanki.umudum menegon iğnede.kullanmadığımız bi o kaldı.
Yıl 1996...Üniversiteye başladığım yıl...Eşimi ilk gördüğüm....4 yıl süren arkadaşlık...Sonra evlilik...2005 yılıydı..Herşey toz pembe tabiii...Sevdiğim bir adam, yeni bir yuva...İlk bir yıl çocuk falan istemedik...İsteyince hemen olacak sandık...Sonra denemeler..Acaballarrr....Bir yerden başlamalıydık ama nerden..Bu soru o kadar aklımı kemirmeye başlamıştı ki,her sabah büyük bir sevinçle uyandığım uykumdan kabuslar görerek uyanmaya başladım..Ben neden kendi yavrumu koklayamıyordum...?? Gençtik,sağlıklıydık..Herşey yerli yerindeydi...Ama bir kolum kırık,kanadım eksikti..Hiçbir şeyden zevk alamıyordum..Doktora ilk ben gittim..Hiçbir sorunum yoktu...Eşin de bir görünsün cevabı...O zaman spermiogram kelimesini hiç duymamıştım...Test sonucunu aldığımız gün üzülemedim bile..Sıfır ne demekti ki??? Sonra sonra olayın ciddiyetini fark etmeye başladım..Her geçen gün daha çok içim acıyodu...Herkes sormaya başlamıştı..?? Düşünmüyor musunuz???????? Düşünüyorduk hemde her saniyee....Hepsinin yüzüne bağırmak istiyordum....Olmayan bebeğime kıyafetler bakıyodum...Okuldaki yavrularıma daha çok sarılıyodum..Onları kokluyodum kendi meleğim yerine...Sonra tedavi sürecimiz başladı...Haftada 5 gün iğne...Ne kadar süreceği belli değil..1 yıl..2 yıl...3 yıl ?? Nasıl dayanılırdı buna..Eşima her baktığımda nasıl dayanıyor acaba diye içim yanıyodu.. O iğne oluyodu ben ağlıyodum..Nasıl bir baba olur diye hayal etmekten kendimi alamıyodum..Kendimden çok ona üzülüyodum..Tekrarlayan testler...sonucu sıfır olan kağıtlar....İlk hücreler göründüğünde o kadar mutlu olduk ki...Sonra katlanarak arttılar...3 aşılama,bir tüp bebek serüveni..Hepsi ayrı bir ümit,hepsi ayrı bir hayal kırıklığı..13 Ağustos 2010....Karnımdaki meleğin cinsiyetini öğrenebiliriz diye dra gittiğimiz gün...Evden uçarak çıkıp., göz yaşlarıyla döndüğümüz gün...Yavrumu hastanede ,soğuk bi odada bırakmıştım..Ben onu çok istemiştim ama o beni sevmemişti...İşte o gün dünyanın sonu gelmişti sanki...
Rabbim bu acıların üstüne beni mükafatlandırmış bana bir hediye göndermişti...28 Aralık 2010..........Kürtajdan dolayı gecikme yaşadığımı düşünürken hamile olduğumu öğrendiğim gün...Sonra 9 ay değil 9 yıl gibi geçen bir hamilelik...Doğuma gittiğim gün bile endişelerim vardı...Ya meleğim yine beni bırakırsa.......
Herkes sıkı sıkı tembih etmişti..Doğumdan önceki son duan kabul olur diye..Ben tek bir dua ettim..Allahımmm ne olur isteyen herkeseee nasip ett...
Yavrumu kucağıma aldığımda herşeyi unutmuştum...Dünya artık onun etrafında dönüyodu....O na her sarıldığımda,kokusunu içime her çektiğimde dilimde hep aynı dua...Rabbim isteyen herkese nasip et..
Burdaki birkaç arkadaş , benim onlara yardımlarımdan dolayı bana kanatsız melek demişler..Ben kanatsız bir melek değilim..Yıllarca içi yanmış,yavrusunu beklemiş,,sizler gibi göz yaşı dökmüş, sizi çok iyi anlayan bir biriyim...Burdakileri okuyunca belki bir yardımımız dokunurda bir kişini daha yüzü güler diye umut etmiş biriyim...
Dualarınızda bana da yer verdiğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum...
sağol canım hepimizinki hayırlı olsunolsun
ben de ilk tedavimde kullanmamıştım son iki tedavimde kullanıyorum lucrini
benim de aynı canım salı günü de kontrolum var
benim yumoş sayım belli canım 4 tane diğerlerinde de o kadardı
kaliteli olsunlar da sayısı önemli değil benim için.
sağol canımmmmmmmmm
amin canım ya inşallah bu son olur ama sonu bebişli son olur inşallah
evet bakalım bizim peşimiz sıra da siz gelirsiniz inşallah
Allah razı olsun canım benim cümlemizin
başladık canım şükür
amin canım Allah razı olsun
sağol canımamin inşallah.
Allah razı olsun canım sağol.
günaydın canım hadi hayırlısı güzel şeyler duyarsınız inşallah
moralini bozma canım ya inşallah tedaviyle çok daha güzel olacak
bak vck nin eşinin 2 falandı galiba değeri ama bak tese çok sayıda bulundu sperm
Canım biz perhizli gitmiştik ama o testtin üzerinde çalışma yapamamışlar.perhiz süresini göze alarak tekrar gelip test verin dediler.
Tedavi aşamanda bol bol sabırlar ve kolaylar diliyorum.Umarım sende meleğine kavuşanlardan olursunuz.
Maşşallah bu ay burda bereket var.heyecenlı günler bizi bekliyor desenize.Halayların bol bol çekileceği bir aya giriyoruz.Rabbim sana da kolaylıklar versin inşallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşalllah.her zaman dularımızdasınız inşallah.
İnşalllah sizlerde istanbuldan umutlu olarak ayrılanlardan olursunuz.inhibin b ye çok takılma.Celaleddin Hoca zaten gerekli tedaviyi size uygulayacaktır.
cnm inhibin b testine takılma
celalettin bey tam anlamıyla doğruluğu kesin değil üzerinde çalışılıyor demişti bize
hem bak nurusimalarınkisi 2 di onun çok morali bozulmuştu girip sonucunu bize yazmamıştı bile
morlini yüksek tut celalettin beyle herşey daha güzel olacak inşlh güzel haberlerinizi bekliyoruz bizi merakta bırakma tatlım...
as cnımcım nasılsın geçmiş olsun rahatsızlığın biraz olsun geçtimi
sınav tarihinede çok bişey kalmamış cnm
emeklerin yer bulur inşlh o sınavıda geçersin
bi süreliğine bizde akşamları görürüz artık seni
Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.canım naptınız dr.la görüştünüz mü?
Yarınn sabah erkenden Celalettin Hocaya gidiyoruz eşimle....Çok heyecanlıyım nasıl umutluyum anlatamam kızlar.Umudum bittiği yerde duydmuştum Celalaettin hocanın adını (teseden sonra ,keşke önce duysaydım,Gözdemin sayesinde kanatsız meleğimiz:))
Hocayı aradım bugün yarın sabah yanındayız inşallah,tabi sonra Gözdemin eşini yol tarifi için,her zaman ki gibi çok yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok umutluyum,inanıyorum,uzun olacak belki süreç,sil baştan bile başlasak herşeye sabırlı bir şekilde hoca ne dediyse harfiyen uycaz,eşim umutsuzdu ama Pıtırcığı duyunca (bizde Sertoly Cell olunca tabi)nasıl umutlandı ,hemen gidelim dedi,hatta ben yarın sigarayı bırakayım dedi,2 paket sigarasındna hiç vazgeçmeyen adam nasıl da ışıldadı gözleri,nasıl umutlandı...Biz yarın Rabbimin belki de bize sebep olarak gönderdiği hocaya gidiyoruz işte.Neden böyle diyorum biliyormusunuz,hastaneden ameliyattan döndüğümüzde artık gelmeyin olmaz dediğinde O ünlü prof.lar !! ben nefes bile alamıyordum,sonra Gözdemden Celalettin hocanın adını okudum tesadüfen,o akşam hocaya mail attım Pazartesi akşamıydı ve ben mail attığımı bile unutmuştum..Perşembe gecesi çok dua ettim Allahım nolur bir umut ışığı olsun diye,Rabbime nasıl ağlayarak dua ettim.Gece rüyamde bir doktor gördüm ben mutluluktan ağlıyordum ama bebeğim karnımdaydı...Cuma günü hocanın gelin görüşelim umut var diye bir mailini okudum,İnternetten fotoğrafına baktım rüyamda gördüğüm doktordu bu...Celalettin Peru...Bizim buradaki sürekli görüştüğümüz duasını hiç eksik etmeyen hocamızla konuştum anlattım..Rabbim birini sana sebep göstermiş dedi...
İşte bundan heyecanlıyım benimde eşiminde Allahın izni ile yardımcımız olacak Celalettin Hoca ile görüşmeye gidiyorum...
Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.
Pzt gunu tekrar gidicez ..bakalim...AMA sizden umudum var dedi...Rabbime binlerce hamdolsun
Evet canim hala istanbuldayiz gorustuk Allaha sukur doktor cok pozitif...daha butun testler cikmadi.
Pzt gunu tekrar gidicez ..bakalim...AMA sizden umudum var dedi...Rabbime binlerce hamdolsun
Allah yardımcınız olsun.
inş rüyaların gerçek olur .
bebişine tez zamanda kavuşursun.
celalettin hocadan umutla dönün inş veeeeeee rüyandaki gibi göbüşün evlatlarınla dolsun.amin.
canım tedavi uzun ve zorlu bir süreç
yiyeceği kür ,bitki,içtiği ilaçların haddi hesabı yok
ayrıca inan eşim şimde haftada 5 kez iğne olacak.
kalbura dönecekanlıcan.
ama inanarak Rabbim şifasını verecek umuduyla vurulacak.
sende inş yola umutla önce RAbbime sonra celalettin hocaya inanarak çık.inanmak başarmanın yarısı çünkü.
inş herşey gönlüne göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?