cnm dualarımız enfalle inş bu sefer hayırlısıyla bebiği tutunur ve sonunda evladını kucağına almayı nasip eder yaradan
benden slm söyle cnm dualarım onunla inş bu tedavi çokkkk hayırlı olacakk onlar için
anladım cnm olsun açık veya mıcro sonuçta sağlığı yerine gelsin de
ah cnm şişeyle arkadaş oldun demek
olsun ii olsun eşinde rabbim sperm çıktığı günleri de göstersin güzelim
cnm başladın demek hadi hayırlısı yol boyunca dua etmişsin allah ( c.c ) razı olsun tatlım
tahliller ii tedavin sorunsuz çabucak geçsin veeee hamileyim kızlar diye yazasın buraya cnm dualarımdasın
NOT: Arkadaşlar "enfal33" arkadaşımız 4. tüp bebek tedavisine başladı...
niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması
ARUNA--------------------------------------------------290
ASBELOVE----------------------------------------------290
ASKBEBEK----------------------------------------------290
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------290
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------290
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------289
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------289
HASRET------------------------------------------------289
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------289
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------290
SAGANAK-----------------------------------------------290
SEVAL0817---------------------------------------------290
SONSUZ-------------------------------------------------290
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------290
YASEMENSU--------------------------------------------290
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------290
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
ayyy cemrem ne kadar güzel yazmışsın inşanlah ama kendimide çok hazırlayıp sonra hüsrana uğramak istemiyorum,benden simir dedikleri şeyden aldılar patolojiye götürdük ordaki memur 10 ,15 gün sonra sonucunu al dedi yetişirse mart adetiyle yetişmezse nisan adetiyle transfer olacak inşallah ama artık şuna daha çok önem veriyorum bu hastalığın mücadelesini güçüm yettikce vereceğim fakat öncelikli olana benim ve eşimin hayatı,çünkü hatahanede çok farklı vakalar gördüm herşeyin başı sağlık HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM .sen ne yaptın canım ya derslerin nasıl gidiyor aferim sana okuyorsun maşallah sakın bırakma sonuna kadar git.Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelir çok güzel ve genç bir anne olursun inşallah ALLAHA EMANET OL CANIM KARDEŞİM
selam kızlar nasılsınızzz? bızde sıl bastan yapmaya karar verdık bu hafta esım spermıyogram verdı 500bınle gebe kalmıstım. suan 600bın cıktı sayısı tabı doktor sayıyı yetersız goruyo... beynım hala pek yerınde degıl ama artık onumuze bakmaktan baska caremız yok.. bılgınız var mı bu sayı asılama ıcın yeterlı mı kı yoksa az mı ?:18:
Evet canim gecen sene cok oldu.
Ilk esimle gittim 5hafta sonra tek gittim 6hafta.
Canim belli olmaz bana gitmiycem diyorum ama ansizin bakarsin karar degistiririm.
Insallah canim gider gelirsiniz sagsalim tatilinizide eylulde yaparsiniz.
Canim kac yillik evlisiniz?
haklısın cnm fazla kendini kaptırmak iideğil de insanın elinde olmaz galiba ben öle düşünüyorum
inş patoloji sonucu temiz çıkar olsun mart nisan farkeder mi tatlım hayırlısıyla olsun da
ahh o hastaneler insana neler gösteriyo ah rabbim hastanelerde ki bütün hastalara şifa versin evet bazen değerini bilmiyoruz sağlığın en önemlisi bizim ve eşlerimizin sağığı e tabii bebişimizde olsa oodaha güzel ve mutlu oluruz
ii cnm dersler imdilik bakalım sınavda ne olacak inş idealime kavuşmak istiyorum kısmetse
ayy ne güzel olur bazen hayal ediyorum hamiş olarak sınava girsem ben ve bebğim....
olur inş hayırlıysa.... sende allaha emanet ol cnm
inş.canın inş. neden olmasın olur tabiki biz herzaman ümit var olacağız kuranı kerimde isra 13 ''BİZ HER İNSANIN KADERİNİ KENDİ ÇABASINA BAĞLI KILDIK'' ne kader güzel öyleyse azmi ve ümidi bırakmayacağız ,olacak inş.bebeklerimizde olacak ''BİRBİRLERİNE HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDENLER KURTULUŞA ERENLERDİR'' asır suresi inş.idealine ve bebeğine kavuşursun
inşallah bu tedavileriniz evlatlarınızı kucağınıza alacağınız tedaviler olur
Rabbim tamamına erdirsin
sedacığım merhaba canım seni merak ediyordum çok geçmiş olsun Rabbim seni ve eşini çok çok çok daha güzeliyle ödülendirsin inşallah,sonuna kadar gittiğin içinde seni tebrik ediyorum seni cennette bekleyen bir meleğin var sen sabırlı ve azimli bir kardeşimizsin tekrar başaracağına inanıyorum Allaha emenet ol
bu inhibin testi nicin yapiliyor??
Biz dört yili bitirdik canim, zaman öyle cabuk geciyorki.
Senin fazladan gitmen normal zaten canim, ailen de türkiyede kaliyor.
Bizimkiler burda oldugu icin.
Bakalim artik gelismeler ne olacak, ona göre tatil plani yapariz artik.
Bu sene nedense hersey karisikBide icimden hic birsey gelmiyor artik. Sorun bende herhalde.
Bebek sorunu bütün heveslerimi aldi....
Hepinize gunaydinlar olsun canyoldaslarim.
Her yeni gunumuz umut, mutluluk,saglik ve nese icinde gecsin....
günaydın cnm benim bugün erkencisin kızzz
nasılsın kilo ile aran nasıl hani değişim yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?