Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim esine cok gecmis olsun.
Rabbim tez vakitte sifasini versin insallah..
Bunca cektigi slklntilari bol bol spermle odullendirsin insallah. ..

ayyy cemrem ne kadar güzel yazmışsın inşanlah ama kendimide çok hazırlayıp sonra hüsrana uğramak istemiyorum,benden simir dedikleri şeyden aldılar patolojiye götürdük ordaki memur 10 ,15 gün sonra sonucunu al dedi yetişirse mart adetiyle yetişmezse nisan adetiyle transfer olacak inşallah ama artık şuna daha çok önem veriyorum bu hastalığın mücadelesini güçüm yettikce vereceğim fakat öncelikli olana benim ve eşimin hayatı,çünkü hatahanede çok farklı vakalar gördüm herşeyin başı sağlık HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM .sen ne yaptın canım ya derslerin nasıl gidiyor aferim sana okuyorsun maşallah sakın bırakma sonuna kadar git.Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelir çok güzel ve genç bir anne olursun inşallah ALLAHA EMANET OL CANIM KARDEŞİM

enfal33 arkadaşımız için okudum
inşallah bu tedavisinde evladına kavuşur

haklısın cnm fazla kendini kaptırmak iideğil de insanın elinde olmaz galiba ben öle düşünüyorum
inş patoloji sonucu temiz çıkar olsun mart nisan farkeder mi tatlım hayırlısıyla olsun da
ahh o hastaneler insana neler gösteriyo ah rabbim hastanelerde ki bütün hastalara şifa versin evet bazen değerini bilmiyoruz sağlığın en önemlisi bizim ve eşlerimizin sağığı e tabii bebişimizde olsa oodaha güzel ve mutlu oluruz
ii cnm dersler imdilik bakalım sınavda ne olacak inş idealime kavuşmak istiyorum kısmetse
ayy ne güzel olur bazen hayal ediyorum hamiş olarak sınava girsem ben ve bebğim....
olur inş hayırlıysa.... sende allaha emanet ol cnm

sedacığım merhaba canım seni merak ediyordum çok geçmiş olsun Rabbim seni ve eşini çok çok çok daha güzeliyle ödülendirsin inşallah,sonuna kadar gittiğin içinde seni tebrik ediyorum seni cennette bekleyen bir meleğin var sen sabırlı ve azimli bir kardeşimizsin tekrar başaracağına inanıyorum Allaha emenet ol

Biz dört yili bitirdik canim, zaman öyle cabuk geciyorki.
Senin fazladan gitmen normal zaten canim, ailen de türkiyede kaliyor.
Bizimkiler burda oldugu icin.
Bakalim artik gelismeler ne olacak, ona göre tatil plani yapariz artik.
Bu sene nedense hersey karisik Bide icimden hic birsey gelmiyor artik. Sorun bende herhalde.
Bebek sorunu bütün heveslerimi aldi....

inşallah bu tedavileriniz evlatlarınızı kucağınıza alacağınız tedaviler olur
Rabbim tamamına erdirsin

inş.canın inş. neden olmasın olur tabiki biz herzaman ümit var olacağız kuranı kerimde isra 13 ''BİZ HER İNSANIN KADERİNİ KENDİ ÇABASINA BAĞLI KILDIK'' ne kader güzel öyleyse azmi ve ümidi bırakmayacağız ,olacak inş.bebeklerimizde olacak ''BİRBİRLERİNE HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDENLER KURTULUŞA ERENLERDİR'' asır suresi inş.idealine ve bebeğine kavuşursun

aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah bu tedavileriniz evlatlarınızı kucağınıza alacağınız tedaviler olur
Rabbim tamamına erdirsin

Canım tedaviye başlıyanlardan biriside benim ve hemen üzerime aldım çok ama çok teşekkürler Allah razı olsun hayırlısı neyse o olsun inş. bizim için dua edenler bize iyi dileklerde bulunanlar Allah gönlünüze göre size daha güzelini nasip etsin ve mutlulukların en güzeliyle sevinin

kzlar ben çıkıyorum hepiniz a.e.o
yarın hayırlarla gelsinnnnnnnnn

merhaba canım benım, cok sagol cumlemızı ınsallahh... Rabbım bu yolda verılen emekşlerımızı karsılıksız bırakmasın ınsallah..Sende Allah a emanet ol canımm

merhaba bayanlar. bazılarınız hatırlar belki yaklaşık 1 buçuk yıl önce eşime azospermi teşhisi konmuştu. sağolsunlar bu topikteki arkadaşlar sayesinde moral bulmuş ve ayakta durabilmiştim. teşhis konduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım ve şu anda 4 aylık dünyalar tatlısı bebeğimi yatırarak girdim topiğe. hamileliğimi buradan bildirmiştim. bazılarınız soru sormuş fakat topiğe giremediğim için göremedim ve cvp yazamadım, çünkü sorunlu bir hamilelikti başından sonuna kadar kusmalar ve bulantılardan dolayı hastanelerdeydim. kendi evimde dahi kalamadım. açıp yazılan mesajları görünce cvp veremediğim için suçluluk hissettim. hakkınızı helal edin arkadaşlar. ve bir şey daha eklemek istiyorum asla umudunuzu yitirmeyin ben başımı duvarlara vurarak tüp bebek merkezi araştırırken hamile olduğumu öğrendim. darısı en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun, kucağınıza alın inşallah nur topu gibi bebeklerinizi

selam arkadaşlar çok sık girip yazamasam da , ama sürekli takip etmeye çalışıyorum topiği, bizde geçtiğimiz pazartesi celaleddin hocaya, gittik , gözdem hanımın eşi bize çok yardımcı burdan tekrar tekrar gözdem hanıma ve eşine teşekkür ediyorum, celaleddin bey gerçekten çok iyi bir insan, inşallah Rabbim hepimizin çabalarını boş çıkarmaz, benim eşimin hormonlarıyla ilgii sorunu vardı, fsh yüksek, testesteron düşük , inhibin b testi de 5 in altında çıkmıştı,celaleddin bey bize anlayacağımız şemalar çizerek azospermiyi ,tedavi şeklini,bir güzel anlattı, olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum dedi inşallah dediği gb olur, inanmak çok önemli, biz şuana kadar bir çok dr. gittik ama hep tereddütlerim vardı,hocayla konuştuktan sonra nedenini bilmediğim bir teslimiyetçi zihniyete sahip oldum hocayla konuştuktan sonra , İstanbulu bilmeyen arkadaşlar hiç korkmasın bizde bilmiyorduk eşimle, rabbim öyle güzel kolaylıklar verdiki her işimiz rast gitti , zorlanmadan gidip geldik

Son düzenleme:
Hepinize gunaydinlar olsun canyoldaslarim.
Her yeni gunumuz umut, mutluluk,saglik ve nese icinde gecsin....

Masallah canim Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Evet canim aile Türkiyede olunca boyle oluyor.
Canim gidin tatilinize hem degisiklik olur icin acilir.
Hepimize oluyor karamsarlik ara ara ama hayat devam ediyor.
Insallah bebegimizde olacak ben tum kalbimle inaniyorum.
Bu topikte bebisi olmayan kalmayacak Allahin izniyle....

Hepinize gunaydinlar olsun canyoldaslarim.
Her yeni gunumuz umut, mutluluk,saglik ve nese icinde gecsin....

günaydın cnm benim bugün erkencisin kızzz
nasılsın kilo ile aran nasıl hani değişim yok mu

herkese slm kızlarrr
bugüne görümcemin kızının hastaneye doğuma gitti haberiyle başladım
bebek dönmediği için sezeryana alıcaklarmış öğlen gibi
rabbim cümle hamileleri bi avaz da kurtarsın inş
yani bugün ben o mis kokulu , süt kokan bi melek görücem bi de erkek adı da mirac olacakmış
rabbim bana dayanma gücü versin

günaydın cnm benim bugün erkencisin kızzz
nasılsın kilo ile aran nasıl hani değişim yok mu

Canim ben hep erkenciyim de esimden firsatt yok.
Laptopa giremiyorum yine telden giriyorum.
ESim takti cuma gununden beri elveda rumeliyi seyrediyor.
Bende cizelgemi degistiremedim.
Demin tartildim 67.5im Canim sende ne durumda kilo.
Derslerine calisiyormussun Allah zihin acikligi versin bitanem.
Sinavlar ne zaman benim arkadasim hepsiniiii basarir Allahin iizniyle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…