Cok tesekkür ederim canim. Amin umarim rabbim hepimizin dualarini kabul eder.
Bende bi kac gün annemde kaliyorum, o yüzden internete fazla giremedim. Onlarda üzülüyor, bende onlarin
yaninda fazla net de bu konular hakkinda bakamiyorum, üzülmesinler diye.
Sen nasilsin? Hafta sonun nasil gecti?
eşinin azospermi sebebi belli mi
benim eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var
geç indirilmiş testisleri
arkadaşlar aranızda emre bakıcıoğluna gidebn var mı?
Slm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..
a.s canım hoşgeldin ben yatıyorum opum oldu bugün
sen nasılsın?[/
canım çok sevindim. Rabbım can versin hayat versin yavruna. annelik hasretiyle yanan seni bizi hayırlısıyla yavrumuzza kavuştursun inşallah
Iyi sayilirim sükür, sanada cok gecmis olsun canim, havalar kötü kendine dikkat etmen lazim
bol c vitamini al, bitki caylari ic canim.
yine bugün bi hamilelik haberi aldim, esimin kuzeninin esi hamileymis, ikinciye, ya insanlar hemencicik nasil hamile kaliyo.
artik sevinemiyorum da, sanki kiskaniyorum birazda. offf yaaaa, sikmiyayim seni, neyse...
Kızlar bısıy sorucam gecmısı pek okuyamadım mınık gelın nur.efsan dogdumu haberınız varmı bırde hamıs arkadaslar mesajlarınız yayınlanırken dogum takvımını nasıl yapıyonuz hanı gun gun gelısımını gosterıyo ya hamıs arkadaslar ve en son nzlyn yapmıstı onda gordum kac defa denedım olmuyo yapamazsam ıcımde kalır valllahı pek heves ettım
alah razı olsun canım yaa yaptım oldu pekte guzel olduu ayyyy ıcım cokhos olduuu kızlaar ben bugunlerı gorecekmıydım yaaa valla pek sulu goz olduum
canım hamileliğin hayırlı olsun,allah mucize bebeğimizi korusun,hamiş takviminde hayırlı olsun,hepimiz hevesleniyoruz bir gün o takvim hepimizde olacak inşallah
canııımm allah razı olsun ne guzel bır ıfade mucıze bebek cok hosuma gıttıııDarısı en kısa zamanda sanada nasıb olsun ınsallaah ben hayallerıme adım adım yaklasıyorum sen dahıl burdakı tum arkadaslarımada nasıb olur , ben de cok heveslnıyordum bu takvımı uygulayan hamıs arkadaslara okadar ımrenmıstımkı sonunda nasıb oldu cok sukur az kaldı ınsallah sızlerede nasıb olucak
Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?