Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))
canım öncelikle şifa olsun hepsi eşine
hoca ikisini birden önerdiyse kullanmasını kullansın eşin
kaçmasın yani
bende inanıyorum ki her iki aktarın macunlarını kullansın diye yazmıştır ama kaçacak ya bir tanesi yeter ,hoca öyle dedi diyor.sonra da gülüyor.madde madde yazmış doktor.ikisinden biri olsaydı öyle yazardı dımı ama.tam dayklık benim koca da neyaprsın işte.ben çaktırmadan alırım o aktardan da.ama yemesi var işte.yemezse birde.ozaman eli mahküm ameliyata tıpış tıpış gider.
sen nasılsın.heycan doruklardadır.alahım yardımcınız olsun.
canım hayırlı olsun tedavinizSelam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamisbursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasiburda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
Kizlar gecmisi okuyamadim cok fazla ilerlemis sayfalar
Hamile arkadaslar varsa saglicakla bebeklerini lucaklarina almalarini , tedaviye baslayanlar varsa islerinin rastgitmesini temenni ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Burda hic kimse evlatsiz kalmasin herkezin gobusu hemencik doluversin insallah amiiinnnn
canlarım gecmişi okuyamadım ama anladıgım kadar yumurtalar toplanmış insallah döllenir .annelerini ve teyzelerini üzmezler insallah canım nasılsınız agrılarunız varmı ben bu ara pek sık giremiyorum maglum arkadaslar rabbim yardımcınız olsun mevlam bu sefer yüzünüzü güldürsün hadi bahar gelmeden tğpigimizi senlendirirn ben kacar kociş gene bagrıyor istekleri bitmiyor bi türlü off benim daha askerligin bitmesine 1 hafta var raporu bitsin rahatlıyacam öpüldünüz canlar
vayyy bi de gülüyo demek
o macunun adı neydi canım green li bişey miydi
aslına bakarsan eşim de kullanmadı ondan aynı şeyse eğer biri demiş ona ama kullananlardan mı yoksa aktardakilerden mi hatırlayamıyorum tanınmış marka değil falan diye
ben de iyiyim canım bebişlerimi alacağım günü bekliyorum.Allah razı olsun canım cümlemizin.
canım hayırlı olsun tedaviniz
canım biz de bursadayız menogonu rahatlıkla alabiliyoruz ama prengly ve nebido hakkında bir bilgim yok canım
inşallah bulursunuz kısa Zamanda.
Amin canim insallah hayirli olur bizim izin. Belkidw tedavi cok uzun surecek ama umutlarimi yeniden yesertti ya esim icim kipir kipir. Rabbim yuzumuzu guldurur en sununda insallah. Hepimiz icin hayirlisi olsun
Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamisbursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasiburda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
Allah razı olsun canım inşallah.Enfall
Canim hayirli olsun cok sevindimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini insallahh. Bizim icinde dua edin bizde hemen arkanizdan koca gobuslerle gelelim :)
Nursen , Enfal33 ve Beylem
Canlarim tedavileriniz hayirli olsun rabbim embriyolariniza can versin gobeginizde yer bulsunlar insallah.darisi basimiza da hemencecik oluversin :)
Nurusima
Canim dua listesine bakarken gozume carpti. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda kurtulursun miyomundan ve bebeklerine kavusursun . Sen hem ihtimaller bu kadar azken azoyu yendin bu miyomuda yeneceksin insallah. Allah yardimcin olsun ins tatlim.
canım hayırlı olsun tedaviniz
canım biz de bursadayız menogonu rahatlıkla alabiliyoruz ama prengly ve nebido hakkında bir bilgim yok canım
inşallah bulursunuz kısa Zamanda.
Amin canim insallah hayirli olur bizim izin. Belkidw tedavi cok uzun surecek ama umutlarimi yeniden yesertti ya esim icim kipir kipir. Rabbim yuzumuzu guldurur en sununda insallah. Hepimiz icin hayirlisi olsun
inşallah canım uzun sürsün farketmez canım inşallah faydası olsun da
tedavinin olumlu sonuçlar doğurduğunu görmek daha güzel
amin canım inşallah.
enfall
canim hayirli olsun cok sevindimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini insallahh. Bizim icinde dua edin bizde hemen arkanizdan koca gobuslerle gelelim :)
nursen , enfal33 ve beylem
canlarim tedavileriniz hayirli olsun rabbim embriyolariniza can versin gobeginizde yer bulsunlar insallah.darisi basimiza da hemencecik oluversin :)
nurusima
canim dua listesine bakarken gozume carpti. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda kurtulursun miyomundan ve bebeklerine kavusursun . Sen hem ihtimaller bu kadar azken azoyu yendin bu miyomuda yeneceksin insallah. Allah yardimcin olsun ins tatlim.
allah razı olsun canım benım ınsallah sag salım alırım kucagıma ;her daım dualarımdasınız rabbım ınsallah en kısa zamanda herkesın gobısıne bır mucıze kondursun ınsallah
canım demek eşim sizlerle tanıştı.eşim Bursa lı arkadaşlarda var dı dedi. ama ben sizin olduğunuzu çıkaramadım.İyi yapmışsın eşinle beraber gitmekle.ne güzel Hoca sizlerle de güzel konuşmuş şükürler olsun.canım iki aktardan da kür yazdı demişsin ya.her iki aktarın kürlerini alıcaksınız dımı.eşimin dediği gibi ikisinden birini tercih etmiyoruz yani.
eşimin panax,E1 ve Mehmet Ermiş'in macunları geldi.
Doktor bana da tetradox ve rulex yazmış.(yanlış yazıyor da olabilirim).sizede aynı antibiyotiği mi yazmış canım.Birde sen tahlil yaptırdın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?