kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
canim sen nezaman hamis kaldin rabbim sana bagislasin insallah allah bizede nasip eder sperm bulundu demek cok sevundim adina canim
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
canım benim çok geçmiş olsun ama ben sana çok kızdım ne demek bende yanıp gitseydim bu günleri görmeseydimkızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
şekerler nerdesiniz sıkıldım ama
senden de Allah razı olsun canım pek güzel olmuş yakışmış arkadaşımaalah razı olsun canım yaa yaptım oldu pekte guzel olduu ayyyy ıcım cokhos olduuu kızlaar ben bugunlerı gorecekmıydım yaaa valla pek sulu goz olduum
merhaba arkadaşım Rabbim şifalar versin eşinize evlatlarınıza kavuştursun sizi ve bizleri.Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz
canım çok geçmiş olsun sen de hasta oldun demekSlm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..
sağol canım 4 yumurtamdan 2 si işlem görmüş veCanim benim gecmis olsun..
Insallah Rabbim toplanan 4 yumurtana da can verir..
En saglikli sekilde göbüsünde yerlerini alirlar.
Yapilacak olan yeni uygulama da insallah sana bebislerini slkl slkl tutundurur canim...
amin canım Allah razı olsun.a.s canım hoşgeldin ben yatıyorum opum oldu bugün
sen nasılsın?[/
canım çok sevindim. Rabbım can versin hayat versin yavruna. annelik hasretiyle yanan seni bizi hayırlısıyla yavrumuzza kavuştursun inşallah
sağol canım atlattık hayırlısıyla sıra transferde inşallahNursen cnm geçmiş olsun opuyu atlatmışsın inş. 4 yumurtanın 4 düde döllenir Allah yardımcınız olsun, hamiş haberlerini duymak nasip olur inş.
2 si işlem görmüş canım diğerleri iyi değilmiş yumoşlarımın
ve şükür Allaha 2 si de döllenmişamin canım inşallah.
canım çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korumuşkızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
hepsi hallolur Allahın izniyle kötü şeyler söyleme öyle bakiyim hiç yakışmıyo sanaAllah kolaylık versin.
Allah razı olsun kardeşimnusen ve enfal33 canım arkadaşlarım inşallah ikinizde bebişlerinize kavuşursunuz Rabbim sizlere hamiş olmayı ve kucağınıza almanızı nasip etsin.inşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımıza
şekerler nerdesiniz sıkıldım ama
canım ben burdayım ama şimdi çıkmak zorundayım namazımı kılmam lazım
görüşmek üzere canım
kızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse
kızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse
a.s canım Allah razı olsun canım inşallah,bil mukabele.s.a.kızlar.nursen tedavin inşallah hayırlı sonuçlanır canı gönülden istiyorum inan.sende hamileliğini doya doya bitirip evladlarını sağlıcakla büyütürsün inşallah.
amin canım inşallahcanım benim inşallah 2 embriyonların sana bebişlerini getirir..
Nursencim gözünaydın canım.demek iki yumoşun var.teyzeleri sever onları.
anneside kendi hazırlasın ve göbişine kondursun hayırlısıyla.
allah utandırmasın,daha güzel günleri yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?