slm arkadslar ben aranıza yenı katıldım bızımde azo sperm cıktı esım m.tese oldu sonuc olumsuz cıktı patolıjıye gonderdık maturasyon arest fsh mız 30larda bu sekılde olup tedavıden sonra hamıle kalan olan varmı yardımcı olursanız sevnırım
gözünaydın canım çooook sevindim.
bana face den yazmıştın güzel haberlerim var diye aklıma geldi aslında.
inşallah hamiştir dedim çook güzel bir haber verdin bizlere.
rabbim sana bağışlasın çok sağlıklı salih evlat olur inşallah.
kuzum dua et ALLAH bizlerede nasip etsin bu mutluluğu[/Q
CANIIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH EN KISA ZAMANDA DARISI BASINA EVET SUPRIZ YAPMAK ISTEDIMINSALLAH RABBIM SAGLIKLI SALIH HAYRLI EVLATLAR NASIB ETSIN HEPIMIZE
Bu birkaç gündür kanserdir gidiyor ne alakası var aynen kopyalıyorum bir daha oku lütfen kanser yapacak ilacı niye versin doktor şakamı bu????
"Nebido, androjene bağlı prostat veya erkek meme bezi kanserinde; malign tümörlere eşlik eden
hiperkalsemide; eski veya halen varlığını sürdüren karaciğer tümörlerinde; aktif maddeye ya da
eksipiyanlardan birine aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır."
Kanser olanlar kullanmamalı diyor...Bakın arkadaşlar bazı hastalar hocayı aşırı derecede yoruyor bundan sonra gelecek hastalarda etkileniyor biraz daha dikkatli olursak iyi olur...Hocanın cep telefonu susmuyor; iğne yeri ağrıyan, canı sıkılan, iğnesini yaptıramayan...
Adamda gelmek isteyenlere yok dedirtmeye başladı yakında telefonunuda değiştirirse şaşırmamak lazım...
Nebido aksine bu konudaki en iyi; son teknoloji ile üretilmiş kaliteli bir ilaçtır....
selamlar gözdem ,hocanın yoğunluğunu bizzat gördüm başını kaşıyacak vakti yok adamın yalnız iğnesinisi yaptıramayan arıyo demişsin canım biz gerçekten burda birini bulamadık yalova ve orhangazıde gitmedğimz yer kalmadı bide hocaya soralım dedik acaba reçete yazılabilirmi diye amacımız hocayı rahatsız etmek değil ki biçok şeyi bilmiyoruz fikrini almak için aradık .ayrıca insan gerçekten pimpirikli oluyo ya da ben öyleyim .yoksa hoca ne dese harfi harfine yapıyoruz yani bu iğne kanser yapar mı şöyle mi die sorgulamak tabi ki yanlış çünkü gerçekten işinin ehli biri hoca.
arkadaşlar hoca bile bile bu iğneyi ayzdı demiyorum deneyimsizim bilmiyorum kimsele konuşamıyorum sadice internetten iletişimi sağlıoyorum ve bir iki yorum okuyunca siz sormak istedim tek amacım buydu yani kimseyi kötğ yönlendirmk amcındada değili ben memunun doktorumdan defalerca yazdım çok iyi ilgili bilgili kaliteli bir insan die zaten arayıp direk sormadımda sizlere soruyorum herşeyi biz daha yeni öğrendik ben hala o piskolojiden çıkamadım şimdei size bunları yazarken bile ağlıyorum ve işteyim asla art niyetim olmadı bilmediğimden sorduyorum üzüldm : (
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Biz de FSH 40 lardayken mikrotese olduk ve doğal olarak bizde de çıkmadı. Sizde de sanırım geç indirilmiş testis sorunu var değil mi ? Benim eşimde bu sorun olduğu için bizim FSH 'miz yüksek çıkıyor.
slm canım ya bızım ındrılmemıs testıs dgl fsh bıde spremler olgunlasmams napcagımız sasırdık
umudumu kaybediyorum giderek hemen olmuyor hiçbirşey. sabretmeye calışıyorum ama tüm insanlar anlaşmış gibi üzerime üzerime geliyor. inciniyorum kırılıyorum kimsecikler farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?