Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimde hipofiz bezinde bulunan bir parça nedeniyle lh,fsh ve bunların sonucu olarak testosteron düşüklüğü vardı...Allah karşımıza Celalettin hocayı çıkardı ve tedavi olduk...

Yaklaşık bir sene kadar sonra sperm çıkışı oldu.
Doğal yolla olsun diye biraz uzun sürdü tedavimiz...
Arada aşılamalar, dayanamayıp düşükle sonuçlanan tüp bebek tedavisi ve doğal yolla mucizemiz oğlumuz doğdu...

Bu topikte karıştırılan şu; burası sağlıkla alakalı bir bölüm gerçekten zor rahatsızlıklar psikolojiler yerlerde bizde yaşadık;
insan yazarken iki kere düşünmeli insanları tedirgin etmeye hakkımız yok...

yaaa maşallah o kadar oldumu harbiden zaman nasıl geciyor yaa sanki daha 2 3 ay oldu inş rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder allah yardımcın olsun dualarında bizlere yer verdiğin içinde allah razı olsun

slm nasılsın cnm oğlan nasıl hala yaramazlık peşindemi

selam gözdmmmm canım randevuları senin eşinmi ayarlıyo ne kadar zaman önceden randevu almamız gerekiyo öğrenebilirmiyim.

Eşimin bu konuyla alakası hocanın tedavi olan hastalarından biri sadece...
Birde hipogonadizm com diye hasta grubu olarak kendi kurdukları bir siteleri var; bu sitenin moderatörlüğünü yapıyor...
Burdan giden arkadaşlara özellikle şehir dışından gelenlerede yardımcı olmaya çalışıyor ama oda pes etmek üzere...

kızlar herkese slm nasılsınız bakalım nursen bugun bebişlerini aldı inş 9 ay hiç bırakmazlar annelerini hayırlı haberlerini alırız inş

bizim de fsh değeri düşük testosteron düşüklüğü var yalnız ben şunu anlamadım ikisi de inmemiş mi dedi tam hatırlayamıyorum işte.
doğal yolla oldu öyle mi canım ya inşallah bizlerin de öyle olur .haklısın buradaki bazı yazılanları okuyup aklın karışıyo ama şunu da söyleyim bura girmesem celaleddin hocayı da tanımazdım bir sebep oldu işte buna vesile olan da 5816 bursa arkadaşımız sağolsun .

herkesten Allah razı olsun buraya girip biraz konuşmak bile insanın sıkıntısını alıyor yoksa kimseye söylemedim bu durumu daha ne aileme ne arkadaşlarıma .burda rahatça konuşuyosun anlatıyosun .

pardon canım fsh değeri yüksek

slm cnm nasılsın yazılarına bakıyorum cnm ya dilin dolaşıyor ya da ben yanlış biliyorum eşinde inmemiş testis mi var yoksa gelişmemişmi ikisi aynı şey değil sanırım cnm her yazdığında farklı okuyorum kız karar ver

:)))) valla canım benim yanlış mı yazmısım gelişmemiş testis :) karıştırıyorum nolacak benim halim bilmiyorum:)

Evet canım biraz hiperaktif olduğu söylenebilir; pregnyl çocuğu nede olsa )
Sen nasılsın?
Geçende cevap yazamadım kusuruma bakma okul ufaklık çok fazla kalamıyorum....
allah uzun ömür versin cnm valla bi pregnly bebeside biz istiyoz artık olsun cnm bende hemen bakınıp çıkıyorum zaten mağlum sınava az kaldı kib sen ve ailen aeolun cnm iyi akşamlar

cnm sen nasılsın epeydir yazamadık senlede inş su sınav bitsin gece gündüz burda olucam aeol cnm sende iyi akşamlar bahara da slmlarımı ilet çok öpt

cnm sen nasılsın epeydir yazamadık senlede inş su sınav bitsin gece gündüz burda olucam aeol cnm sende iyi akşamlar bahara da slmlarımı ilet çok öpt

sağol cnm iyiyimm..evt bende bakıyorum bazen kimse olmuyoo sohbet edecek..çıkıyorum
seninlede denk gelemedikk..sınavın geçsindeeeeeee bekliyorum artık gece gündüzz one göre
sende cnm aeo.
a.s cnm sölerim....
bende çokkkkkkkkkk öptümmm cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…