- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aferin anlamışsın hıhhh
Buna şükür zararın neresinden dönersen kardır
bi daha böyle depresyon mepresyon yutmayız ona göre nurusima hanımcımmmm
kızlar ben azcık kilomu ayarlıyıp geleyim (çizelgeyle uğraşıcam)
cnm sen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burayı incele bak anlarsın ben anlatamadım herhaldecnm çizelgeyi nereye yapıcam önce onu söyle hemende next e bas dion bideoldu bitttiye getirion benim kilom oldu bittiye gelicek kilomu hahhahaha
emredersin komutanım sen nasıl istersen öyle olsun
evet canım ya maşallah neşemiz yerinde en kötü günümüz böyle olsunkızlarrrrrrrr ya bu akşam ne kadar neşeliyiz valla gülmekten bi hal oldummmmmm
Hep neşeli olalımm..inşallahhhhh
inşallah o günlerde gelecek bizimde değerimiz 500 olacak değil mi arkadaşıminşallah cnm hamiş olalımda giderizz koca göbüşlerimizleeeee bebişleri gezdirmeye
Evt cnm çok şükür seni bekleyen 6 tane bebeğin varrrr:26::26::26::26:
Bundan sonrada inş tüm engelleri aşığ onları göbüşüne alıcaksın :26:
sefamız olsun ohhhhhhhhhh günlerdir depresyondayız artık kusura bakmasınlargeçmişi okuyacak arkadaşlar kusura bakmazlar inş.
Biraz kaynattıkkkkkk
Her zaman böyle güzel sohbet olmuyoo
evet canım ya maşallah neşemiz yerinde en kötü günümüz böyle olsun
baharcığımda olsaydı yeri çok belli oluyor
inş cnmmm..baharımda olsaydııı..
inşallah o günlerde gelecek bizimde değerimiz 500 olacak değil mi arkadaşım
Sende bu ay tedaviye başlıyorsun inşallah sende hamiş olacaksın
rabbim hepimize mucize yaşamamızı nasip etsin inşallah
görüceğiz inşallah bizde 500 leriiiiiii
Aminnnnn cnm bizlerde yaşarız inşallah hamileyimmmmmmmm diye yazarız..hamiş takviminden yaparız
artık kilo çizelgesi nasıl yapılır diye değilde hamileik takvimi nasıl yapılır diye sorarız birbirimize
merhaba arkadaşlar hepinize..
uzun süredir gelmiyordum topiğe.. şimdiyse çok pişmanım doğrusu..
çok güzel gelişmeler olmuş.. hamiş olan arkadaşlarımı eşinde sperm çıkışı başlayan arkadaşları tebrik ediyorum...
ben taşındım.. sonra hastalıklarla uğraştık.. şimdi iyiyiz çok şükür.. bu nedenlerden de gelemedim anlayacağınız topiğe..
ama hepinizi ve topiği çok özlemişim..
bencede dönüşüm muhteşem oldu yarın okuyacaklar artık kusura bakmasınlar ne zamandır suskunları oynuyorduk biz süperiz ya uçsun sayfalarnurusimamızın topiğe geri dönüşünün şerefineeeeeeee ilerlesin sayfalarr.
hoşgeldin canım özlettin kendinimerhaba arkadaşlar hepinize..
Uzun süredir gelmiyordum topiğe.. şimdiyse çok pişmanım doğrusu..
çok güzel gelişmeler olmuş.. Hamiş olan arkadaşlarımı eşinde sperm çıkışı başlayan arkadaşları tebrik ediyorum...
Ben taşındım.. Sonra hastalıklarla uğraştık.. şimdi iyiyiz çok şükür.. Bu nedenlerden de gelemedim anlayacağınız topiğe..
Ama hepinizi ve topiği çok özlemişim..
HOŞGELDİN CNM EVET BAYAĞIIDR YOKTUN
ya sen yokken çok gelişmeler oldu
evin hayırlı olsun geçmiş olsun ayrıca tatlım
sen nasılsn var mı bi gelişme:26:
merhaba arkadaşlar hepinize..
uzun süredir gelmiyordum topiğe.. şimdiyse çok pişmanım doğrusu..
çok güzel gelişmeler olmuş.. hamiş olan arkadaşlarımı eşinde sperm çıkışı başlayan arkadaşları tebrik ediyorum...
ben taşındım.. sonra hastalıklarla uğraştık.. şimdi iyiyiz çok şükür.. bu nedenlerden de gelemedim anlayacağınız topiğe..
ama hepinizi ve topiği çok özlemişim..
canlarım galiba ben de depresyondaydımkimselerle görüşmüyordum uzun zamandır dedim ya memlekete taşındım ama dertler üst üste geldi.. hayırlısı olsun... sizi çok özledim
gelişme mi bilmiyorum burda ünv. hastanesinde tüp için sıraya gireceğiz.. ama eşime direkt ameliyat diyeceklerini tahmin ettiğimden çok sıcak bakmıyorum... önce celalettin beye gidelim bu arada kontrollü her iki tarafa da devam edelim diyorum.. bi umut belki de celalettin bey derdimize çare bulur..
cemrem ve cansunida ve diğer ark.lar sizde ne var ne yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?