evet surayn canım çok haklısın..herşey hızla ilerliyor ve değişiyor...senin adına çooook sevindim....darısı hayırlısiyle bizlere....inşallah rahat ve problemsiz geçer hamilelik dönemin canım.....sağlıkla kal...
oooo kızlar herkes burda.ne güzel dilekler ve yazılar yazılmış sayfalara.uzun zamandır karamsarlık vardı ama anlattıklarınız hepimize umut oluyo çok sağolun...
sizlerde sağolun gamzecim..evet birbirimizi motive etmek iyi geliyo..acaip pozitiflik yansıtıyo insana ,moral oluyo çünkü moralin çok çok önemi var bu durumda ...........şimdi çıkmam gerekiyo arkadaşlar hepinize iyi geceler...
nasılsınız kızlar oh oh negüzel olumlu yayılmış topikte
ya benim gibi bu topikte demirbaş olanlara soruyorum caneylom dogum yaptımı en son cetvelinde sonlardaydı nerak ettim buarada gülencim vardı o noldu hamile olan gidiyor ya bi gelinde şöyleyim böyleyim diyin merakediyoruz
evde canım sıkıldı yaa
ayyyyyyyyyyy kızlar bu sefer bende inanıyorum allahın izni ile olcak sperm buluncak ve hamile kalacaz bebişlerimiz olcak en azından böyle olmasını istiyorum inşallah olcak umudumuz gelcek
ayyyyyyyyyyy kızlar bu sefer bende inanıyorum allahın izni ile olcak sperm buluncak ve hamile kalacaz bebişlerimiz olcak en azından böyle olmasını istiyorum inşallah olcak umudumuz gelcek
bende merak ediyorum bakalim nasil olacak...
yok canim vermedi bizim bu doktor tese raporunu daha bitmedi arastiracaz dedi
niye sperm uretimi yok diye arastiracaklarmis
ve 19 subatta sonucu soyleyecek