Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet surayn canım çok haklısın..herşey hızla ilerliyor ve değişiyor...senin adına çooook sevindim....darısı hayırlısiyle bizlere....inşallah rahat ve problemsiz geçer hamilelik dönemin canım.....sağlıkla kal...

canım benim gittiğim hastane istanbulda...bahçelievler medicana hastanesi..tüp bebekte doç.dr. süha sönmez
üroloji drumuz da opr.dr.zafer oyman

oooo kızlar herkes burda.ne güzel dilekler ve yazılar yazılmış sayfalara.uzun zamandır karamsarlık vardı ama anlattıklarınız hepimize umut oluyo çok sağolun...

sizlerde sağolun gamzecim..evet birbirimizi motive etmek iyi geliyo..acaip pozitiflik yansıtıyo insana ,moral oluyo çünkü moralin çok çok önemi var bu durumda ...........şimdi çıkmam gerekiyo arkadaşlar hepinize iyi geceler...

günaydın arkadaşlarım ben bu sefer inanıyorum allahım bana bebeğimi gönderecek inşallah hepimizin yüzü gülecek.

nasılsınız kızlar oh oh negüzel olumlu yayılmış topikte
ya benim gibi bu topikte demirbaş olanlara soruyorum caneylom dogum yaptımı en son cetvelinde sonlardaydı nerak ettim buarada gülencim vardı o noldu hamile olan gidiyor ya bi gelinde şöyleyim böyleyim diyin merakediyoruz
evde canım sıkıldı yaa

zamancım en son caneylom dogum yapmamıştı bizim buraya ugramıyolar ama ben onların yazılarına rastlıyorum başka yerlerde

surayn hoşgeldin canım siz nerde mtese oldunuz azo nedeniniz neydi
ve şimdi kaç aylık hamilesin merak ettim
bide kullandıgınız bitkiseller varmıydı

ayyyyyyyyyyy kızlar bu sefer bende inanıyorum allahın izni ile olcak sperm buluncak ve hamile kalacaz bebişlerimiz olcak en azından böyle olmasını istiyorum inşallah olcak umudumuz gelcek

ayyyyyyyyyyy kızlar bu sefer bende inanıyorum allahın izni ile olcak sperm buluncak ve hamile kalacaz bebişlerimiz olcak en azından böyle olmasını istiyorum inşallah olcak umudumuz gelcek
bende inanıyorum canım arkadaşım olacak bu sefer kavuşacagız yavrularımıza allahım güldürecek yüzümüzü...

anladim
bakalim degerleriniz nasil olucak
böylece kaan aydos'a mail yollaya bilirsin.
Birde tese raporunu verdiler mi ?

anladim
bakalim degerleriniz nasil olucak
böylece kaan aydos'a mail yollaya bilirsin.
Birde tese raporunu verdiler mi ?

bende merak ediyorum bakalim nasil olacak...
yok canim vermedi bizim bu doktor tese raporunu daha bitmedi arastiracaz dedi
niye sperm uretimi yok diye arastiracaklarmis
ve 19 subatta sonucu soyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…