Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar ben bir aydır giremiyorum.memlekete gitmiştim. hava değişikliği bayağı iyi geldi. arada bir yapmak lazım.benim eşime bir arkadaşı tavsiye etmiş.bir adam bitkisel ilaç yapıyomuş.2 aylık bir ilaç verdi.bizim durumumuzda olanları iyi ediyomuş inşallah.normal yolla çocuk sahibi olabilirsien demiş,denemediğimiz bi şey kalmadı. allah sonumuzu hayır eylesin.fıaydası olursa aklımdasınız.sizlere adresini veririm.normal yolla degil tek sperm çıksın onada razıyız hayırlısıyla ama inşallah bir mucize olur.normall yolla olur inşallah.arkadaşlar dileğim rabbim şifamızı kimin eline verdiyse oraya ulaştırsın hepimizi tabi herşeyden önce hayırlısı rabbim sabrını versin imtihanımızın sona erinceye kadar amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.

Sagol jklm güzel dileklerin için.

Sagol zamancigim.
Esim genel anesteziden korkuyor kendisi lokal istiyordu ama doktor genel dediyse öyle olacak.
Ister istemez endise vardi benimde korkularim vardi sayende rahatladim.
Esimede söyledim yazdiklarini biraz rahatladi.

medicana hangi sehirde ve tam olarak adi ne ve adresi
tesekkurler

tesekkurler canim insallah sabrimizla birlikte sifamizi buluruz ve bebeklerimize kavusuruz hepimiz:ecrin_bebek:

jklm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin

iyi dileklerin için sagolarkadaşım ama beni neden ayırdın adımı yazmadın:gitme:senağlama

arkadaşlar nerdesiniz bugün giremedim.haa bu arada bugün bizim dr trt ye çıktı sabah 10da IMSI tekniyi vardı bildiğiniz gibi yani spermi mikroskop altında büyütüyorlar ve bu azospermlilerede uygulanıyormuş bunu duyduguma çokkk sevindim belki bu denememizde inşallah bebegimiz olacak nisan ayını sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum sanki bu sefer olcak hissediyorum...

iyi dileklerin için sagolarkadaşım ama beni neden ayırdın adımı yazmadın:gitme:senağlama

canım ya kusura bakma ınankı aklımdasın fakat sen uzun zamandr gırmedıgın ıcın demekkı cıkmıs aklımdan canım.butun dıleklerım senın ıcınde gecerlı tabııkı arkadasım

slm belginim inşallah canımda sperm olmayınca nasıl ygulancakmış
canım bende öyle düşünüyordum ama bugün dr agzından duyunca hani büyütülüyoya bizdeki elongelerin daha gelişmişini belki görürler o büyütme yöntemiyle diye düşündüm bilmiyorum heyecanlandım canım belki boşadır ama ne biliyim sevindim....

canım ya kusura bakma ınankı aklımdasın fakat sen uzun zamandr gırmedıgın ıcın demekkı cıkmıs aklımdan canım.butun dıleklerım senın ıcınde gecerlı tabııkı arkadasım

sagol canım benim biliyorum sadece şaka yaptım hepimizin kalbi birbirimiz için canım....

ooooooooooooooooooooo herkes gelmiş belginim inşallah canım ben hep olumlu olcam ikimizinde tedavisi nisanda başlıyo hadi inşallah canım

belgin mrb.canım şu hayatta yaşadığımız hiçbişey boşuna diğildir merak etme canım...her şeyden önce bu kadar emeğin iyi bi karşığığı olacaktır mutlaka buna inan..dediğin gibi büyütme yöntemi de olabilir..bende o gün gittiğim dr a 'ya sperm hiç bulunamazsa ya hiç bi zaman anne baba olmazsak dr bey dedim?o da bana artık herşey o kadar ilerliyo ki biz bile farkedemiyoruz en geç 1 yıl içinde artık gen kromozomlarıyla bile sperm oluşacak hatta artık onca zorluğu çekmeden kavuşacaksınız bebeklerinize dedi..bende çok sağolun teselli etttiniz beni dedim..o da hayır dedi teselli değil bu doğru dedi...onun için her an her şey olabilir.. yarının ne getireceğini bilemiyoruz canım benim...umudumuzu hiç bi zaman yitirmeyelim olurmu..

arkadaşlar lütfen üzülmeyin sizleri çok iyi anlıyorum bende 3 yıl savaş verdim ve nihayet ikinci tüp denememde bebeğime kavuşuyorum allahın izniyle benimde eşim azo tese oldu ve 10 a yakın sperm bulundu inşallh sizlerdede bulunacak bundan kaç yıl önce mikrotese yöntemi yoktu ama şimdi bu yöntemle bir sürü insan evlat sahibi oluyor allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah daha yeni tedaviler çıkarda çocuksuz kimse kalmaz.Belgincim anlatıklarını bende okumuştum bi yerde umudunu sakın kaybetme inşalh bu dafa allahım nasip edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…