mrb cıcek,espoı,.mavımenekse........ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA GONLUMUZDEKILERINI VERSIN ,KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN INSAALAH.DEGISTIREBILECEGIMIZ SEYLERI DEGISTIRMEMIZ ICIN BIZE 'CESARET' DEGISTIREMEYECEGIMIZ SEYLERI KABUL ETMEMIZ ICIN 'SABIR',IKISI ARASINDAKI FARKI ANLAMAMIZ ICIN DE 'AKIL' ETRAFIMIZDA BIZI ANLAYAN .KOTU DUSUNMEYEN 'DOSTLAR' VER YARABBIM!
günaydın bacılar
kız espo benim eşimde 2keremtese oldu ikisindede genel anestezi aldı ve maşallah hiçbişey olmadı ilkinde dikişleri falan daha kötüydü ikincisinde emre bey gayet güzeldikmişti bitek ayılırken saçmalıyorlar ilkinde eşim sperm nasıl bulunamaz diye başını sedyenin demirlerine vurmuştu ikincisinde daha kolay ayıldı hemde ne komik arada benim adım cemil diye bagırıyordu hemşire geldi tansiyonunu ölçtü nasılım dedi hemşire herşey normal dedi sonra hızlı hızlı nefes alsam sonuç degişirmi falan dedi yani komikti agrıya sızıya gelince agrı olmuyor agrıkesici veriyorlar zaten bide antibiyotik ilk gün ve sonrası dinlenmesi yeterli oluyor dikişleri ise kendiliğinden geçiyor dikiş aldırmak gibi bişey yok pazartesi ameliyat oldu perşembe gününe kadar banyo yasaktı perşembe günü banyo yapıp pansumanı çıkardı tabi bu arada perşembeye kadar hergün pansuman yaptık öyle zorbişey degil batidion diye bi ilaç var onu sürüp yarabandınında büyüklerinden alıyorsun gazlıbezide üstüne koyup yapıştırıyorsun zaten ameliyat en fazla 1 saat sürüyor korkulacak bişey yok içini rahat tut
gamzecim cevabın için çok teşekkür edrim...uykum kaçtıda bi uğrayım dedim..galiba düşünmekten uyku tutmuyo...emre beyi bende duydum...ama anladığım kadarıyla aşırı yoğun ve karşıda olması bizim için zor olur diye düşünüyorum..ben bugün b.evler medicanaya gittim ordaki dr süha beyle ve ürolog zafer beyle konuştum.inanılmaz pozitif geldiler bana... çok fazla hastaları vardı ..bikaçıyla konuştum o kadar memnunlar ki...almanyadan gelende var,muştan...hatta irandan bile..muştan gelen çifte daha önce 2 kez m.tese yapılmış ikisindede bulunamamış,zafer beyde yaptığı m.tesede çok küçükte olsa canlı sperm bulmuş ve eşi şuan 6 haftalık hamileydi...çok etkilendim...medical park düşünüyoduk ama sanırım karar verdik gibi bişey 1 hafta 10 gün içinde gün alıp m.teseyi medicana zafer beyde yaptırıcaz inşallah..paylaşmak istedim sizlerle...
mrb cıcek,espoı,.mavımenekse........ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA GONLUMUZDEKILERINI VERSIN ,KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN INSAALAH.DEGISTIREBILECEGIMIZ SEYLERI DEGISTIRMEMIZ ICIN BIZE 'CESARET' DEGISTIREMEYECEGIMIZ SEYLERI KABUL ETMEMIZ ICIN 'SABIR',IKISI ARASINDAKI FARKI ANLAMAMIZ ICIN DE 'AKIL' ETRAFIMIZDA BIZI ANLAYAN .KOTU DUSUNMEYEN 'DOSTLAR' VER YARABBIM!
iyi dileklerin için sagolarkadaşım ama beni neden ayırdın adımı yazmadın:gitme:senağlamamrb cıcek,espoı,.mavımenekse........ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA GONLUMUZDEKILERINI VERSIN ,KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN INSAALAH.DEGISTIREBILECEGIMIZ SEYLERI DEGISTIRMEMIZ ICIN BIZE 'CESARET' DEGISTIREMEYECEGIMIZ SEYLERI KABUL ETMEMIZ ICIN 'SABIR',IKISI ARASINDAKI FARKI ANLAMAMIZ ICIN DE 'AKIL' ETRAFIMIZDA BIZI ANLAYAN .KOTU DUSUNMEYEN 'DOSTLAR' VER YARABBIM!
geçmiş olsun canımbenimde sol gogsumde agri var cok sanciya,burda dr a gittim bisey yok dediler ama cok sanciya bazen dokunamiyorum bile,bende cok korkuyorum
iyi dileklerin için sagolarkadaşım ama beni neden ayırdın adımı yazmadın:gitme:senağlama
canım bende öyle düşünüyordum ama bugün dr agzından duyunca hani büyütülüyoya bizdeki elongelerin daha gelişmişini belki görürler o büyütme yöntemiyle diye düşündüm bilmiyorum heyecanlandım canım belki boşadır ama ne biliyim sevindim....slm belginim inşallah canımda sperm olmayınca nasıl ygulancakmış
canım ya kusura bakma ınankı aklımdasın fakat sen uzun zamandr gırmedıgın ıcın demekkı cıkmıs aklımdan canım.butun dıleklerım senın ıcınde gecerlı tabııkı arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?