bende merak ediyorum bakalim nasil olacak...
yok canim vermedi bizim bu doktor tese raporunu daha bitmedi arastiracaz dedi
niye sperm uretimi yok diye arastiracaklarmis
ve 19 subatta sonucu soyleyecek
haftaya bütün sonuçlari alirsiniz
bakalim niye üretim yok doktor hiç fikrini söylemedi mi bütün sonuçlar temiz çikti.
Hayirlisi olsun
tesenin sonucu ve niye uretim olmadigi 19 subatta belli olacak.
biz kan tahlilinin sonuclarini alacaz hafataya.
aile doktoru demis umudunu kaybetme hastaneden tam sonucu bekle hersey bitmemis o alinan parcada belki bulunur sperm demis
anladim canim
aldiklari parçayi inceliyorlar onda çikabilir mi demis aile doktorunuz.
Hiç belli olmaz bakarsin bir tane olur :))))
sonuç ne olursa olsun sen umudunu kaybetme
esin ilaçlara baslasin belki faydasi olur
evet canim cikma sansi var umudunu kaybetme demis
belkide moralvermis bilemiyorum
ayyy cikarmiki ya ay ne guzel olurdu
bir bebegimiz olsa
sizde durumlar nasil gidiyor korku varmi halen?
Insan ister istemez korkuyor
çikar mi çikmaz mi tedirgin oluyorum
aslinda pozitif dûsünmem lazim
simdilik yine iyim fazla kafaya takmamaya çalisiyorum nede olsa nisan ayina daha 3 ay var
simdilik esim ilaçlarini içiyor hergün her aksam keçi boynuzu yapiyorum
insallah emeklerimizin karsiligini aliriz
espoir canım bizde kısmetse nisanda düşünüyoruz tedavisi allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar bgn 7 ay sonra ilk kez spermigram yaptırdık ve sonuç yine sıfıııııııııııırr.yine çok üzüldüm ağladım.azoyu ilk öğrendiğimiz hastanede yaptırdık.sanki o ilk günü yeniden yaşadım.bu arada bişey sorucam sonuçta bol miktarda lökosit görüldü yazıyordu.biraz araştırdım rutin mikroskoplarda yuvarlak hücre veye immatur hücre de LÖKOSİT olarak görülebilir yazıyodu.bilginiz var mı bu konuda? LÜTFEENNN CEVAPPP
kızlar bgn 7 ay sonra ilk kez spermigram yaptırdık ve sonuç yine sıfıııııııııııırr.yine çok üzüldüm ağladım.azoyu ilk öğrendiğimiz hastanede yaptırdık.sanki o ilk günü yeniden yaşadım.bu arada bişey sorucam sonuçta bol miktarda lökosit görüldü yazıyordu.biraz araştırdım rutin mikroskoplarda yuvarlak hücre veye immatur hücre de LÖKOSİT olarak görülebilir yazıyodu.bilginiz var mı bu konuda? LÜTFEENNN CEVAPPP
gamzesezer esim ekim sonunda spermiogram yaptirmisti
sende lökosit'ten bahsedince simdi sonuca baktim
VE
spermiogram sonucunda esimde sperm sifir fakat :
leucocytes : 0.06 millions/ml
bana yardimci olur musunuz kizlar bu ne demek ?
ben bu lökosit ne ifade ettigini hiç bilmiyordum
sizce iyi mi esimde leucocytes gözükmesi ?
benim bilgim yok canim
ben bizim doktoro sinir oldum simdik bir kere daha elimde hic bir rapor yok bende bakardim ne yaziyor
gamze niye üzülüyorsun bu bence çok güzel haber handenizi hatırla onun eşindede ilk önce lökosit çıkmıştı laremin eşindede olmuştu lokösit spermin oluşma evresindede olabildiği gibi mikropta olabilir ama genelde tedavi gören ve dogal yolla sperm çıkmadan önce görülen haldir kız biz spermiyogramlarda çok beklerdik sperm çıkmasada lokosit çıksın diye spermin habercileri canım en geç 2 ay sonra inşallah spermler gliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?