Herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar
canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunurhepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonucuda bebişli olsun birtanem çok sıkıntılar çektin ama değdi inşallah sağlıklı embriyoların oluşacak ve göbişinde 9 ay boyunca seninle birlikte olup daha sonra sana annelik duygusunu yaşatacak yavruların olacak.şükürler olsun bu günleri gördün darısı hamile kalıp kucağına aldığın günleri görmene olsun inşallah.tekrar hayırlı olsun tedavincanlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunurhepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler
canım çok sevindim gözünüz aydın Allahım güzel şekilde döllenmelerini ve rahminde can bulmalarını nasip etsin.canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunurhepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler
Herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar
enfallciğim yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu demek bu sınavıda yüzünün akıyla geçtin sen ve yavrucukların Allah senden razı olsun ne güzel evlatlar yetiştiriyorsun inşallah kendi evladınıda bu şekilde yetiştirmeni mevlam nasip eder sana ve eşine.bizler içinde dua ettirmişsin çok teşekkür ederim Allah senden ve dua edenlerden ve amin deyip Rabbime dualarınızı ulaştıranlardan da razı olsun .inşallah hepimiz biran evvel cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz Rabbim kimseyi evlatsız evlatlarıda ana babasız bırakmasın aminHerkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar
CANIIIIIIIIIMMMM MASALLAHCOK SUKUR HERSEY YOLUNDA GITMIS SPERMCIKLERLE YUMOSLARIN BULUSTU SONUNDA ALLAHIM BU MUTLULUGUNU DAIM ETSIN INSALLAH HAMIS HABERLERINIDE BOYLE VERMEK NASIB OLUR
gözünaydın darısı embriyolarına ve transferine inşallah
güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah
Sizlerin güzel haberleri bizlerede umut oluyor. Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin herşey yolunda gider umarım. Darısı bizlerin başına
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonucuda bebişli olsun birtanem çok sıkıntılar çektin ama değdi inşallah sağlıklı embriyoların oluşacak ve göbişinde 9 ay boyunca seninle birlikte olup daha sonra sana annelik duygusunu yaşatacak yavruların olacak.şükürler olsun bu günleri gördün darısı hamile kalıp kucağına aldığın günleri görmene olsun inşallah.tekrar hayırlı olsun tedavin
cnm hayırlı ugurlu olsun hamile haberlerini alırız inşallah :-*
canım çok sevindim gözünüz aydın Allahım güzel şekilde döllenmelerini ve rahminde can bulmalarını nasip etsin.
canım ya beni bile ağlattı miniklerin Allah razı olsun hepinizden
Rabbim kabul etsin dualarınızı.
Allah senden de razı olsun sabrediyoruz ve gerçekten burdaki bütün arkadaşlarım bende dahil olmak üzere hiç pes etmeden senelerce mücadele ettik Rabbim hepimizin mükafatını cennet kokulu evlatlarımızı bize göndererek verir inşallah.maşallah 4 embriyon döllenmiş şükürler olsun mevlaya inşallah sağlıkla bölünür 5. güne kadar yaşar ve anneleriyle bir ömür boyu birlikte olurlar.Rabbim tamamına erdirsincanım kardeşlerim herzaman dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun ,Allah hepimize bu imtihanı sabrederek ve mücadele ederek kazanmayı nasip etsin inş.canlarım şimdi klinikten aradılar 4 embiryomuz döllenmiş beş gün bekliyeceğiz inşallah yaşarlarda transfer yapılır ama Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin ,Allaha havale ettim kardeşlerimizin dualarıyla hayırlı sonucu bekliyoruz ,bu yolda Allahım hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir o kadar da heyecanlı ....Allah sizlerinde gönlüne göre versin
iyiyiz tatlım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsun eşinde birsürü sperm bulunur ve bebeğine kavuşmanı Rabbim nasip eder sana aminkizlar nasilsiniz geriye okuma firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..
cnm merak ediyordum zaten çok sevindim gözünaydın tatlımmmmmmcanlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunurhepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler
cnm okurken gözlerim doldu ya hiç bilmediğim yerde hiç bilmediğim kişiler hatta minik melekler bile benim yavrumun gelmesi için dua etmiş alahım ne büyük bi mutluluk anlataamHerkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar
inş sperm çıkışı olur bu sefer tatlım dua edicem sana inan ki. hayırlı haberler duyasın.......kizlar nasilsiniz geriye okum a firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..
cemrem nasılsın tatlım
canım benim çok geçmiş olsun birtanem bebeişin gelmeden bütün önlemlerinizi alın sonra bebişimiz iyi beslenemez hem annesi iyi olsun ki bebeği de iyi olsun önce senin sağlığın gelir.kendini ihmal etme birtanem benimde bir arkadaşım demir eksikliğinden dolayı miyom olduğunu söyledi belki bende baktırırım önlemini almadığımız zaman karşımıza başka hastalıklar çıkıyor .tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak canım git dinlen biraz birde mümkün olduğunca güneç ışığı almaya bakii sayılırım be cnm ne olsun sağlık ocağından geliyorum iğne oldum
celallettin beye gititğimde kansızlığımı da söledim kan falan verdik soonuç ii çıkmadı yani demir değerlerim çokçok düşük çıktı dr da bana 10 tane b 12 vitamin iğnesi ve damardan serumla alınacak hafta da 1 gün de 3 defa olan bi ilaç verdi bakalım şimdi iğneye başladım perşembe günüde damardan serumla ilaç alıcam onuda sağlık ocağı yapmıyo astaneye gidip yaptırıcam benden böle senden naber sen nasıslın şekerim
canım benim çok geçmiş olsun birtanem bebeişin gelmeden bütün önlemlerinizi alın sonra bebişimiz iyi beslenemez hem annesi iyi olsun ki bebeği de iyi olsun önce senin sağlığın gelir.kendini ihmal etme birtanem benimde bir arkadaşım demir eksikliğinden dolayı miyom olduğunu söyledi belki bende baktırırım önlemini almadığımız zaman karşımıza başka hastalıklar çıkıyor .tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak canım git dinlen biraz birde mümkün olduğunca güneç ışığı almaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?