selam canlar nasılsınız?
hergeçen gün güzelhaberler alıyoruz tamamı gelir inşallah:)
nur.sen canım bebişinin kalpatışlarını duymuşsun Allah kucağın almayı nasip etsin canım.
enfal prgramında miniklerin bize de dua etmiş ALLAH RAZI olsun .
cemrem canımçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Arkadaşlar ya pregnly neden bu kadar zor bulunuyor geçen hafta 30 u geçik eczacı dolaştım yok yok ,bi değil iki değil kaç tane lazım .
her gidişte yok doktor niye verdi bunu bulunmuyo vs diyorlar sizene diyesim geliyor ...Rabbim yardım etsin hepimize
gözdemmmm canm senin formda verdiğin numarayı aradım baya çıkmıyo eksik vss diyor.başka nerelere bildirebiliriz bu iğnenin bulunması ile ilgili isteklerimizi?
Genelde tüp bebek merkezleriyle çalışan veya yakınlarındaki eczanelerde bulunur aklınızda olsun...
Hipogonadizm com sitesine geçenlerde birisi yazmış eğer aldırabilirseniz veya kargo ettirebilirseniz burda varmış...
(arkadaşlar İzmir Alsancak Enis ÖZKAN Eczanesinde puregon 300 ve pregnyl 5000
bulunmakta.TRT karşısında Mimar Sinan caddesinde)
İlaç var fakat amacı dışında kullanımı çok maalesef vücut geliştirenler doping yapanlar hatta atyarışçılar bile bu ilacı alıp kullanıyor sonra hastalara kalmıyor...Belirli ecza depolarıyla çalışan eczanelerde bulunuyor sadece..Yakınlarınızdaki tüp bebek merkezlerini arayıp eczanelerinin telefonunu isteyebilirsiniz hepsi bir kaç eczaneyle çalışıyor onlarda olma olasılığı yüksek...Bir numara daha vardı firmadan dağıtım yetkilissinin olmazsa onuda bulup yazarım...1500 lük bulunuyor bunun içindeki 3 iğneyi bir enjektöre çektirip kullanabilirsiniz...
Canım merhabalar.
Çok şükür ki aşamalarınız güzel, sorunsuz ve heyecanlı bir şekilde birbirini kovalamış.
Ve çok şükür ki dualarımız kabül oldu.
Bundan sonrası da çorap söküğü gibi rahat bir şekilde devam eder inşallah.
Darısı bizlerin başına olsun inşallah.
Rabbime emanetsiniz.
nursen canım güzel haberini az önce okudum yedi haftalık olmuş yavrucuğun Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşAllah
canım ne mutlu bak Allahın ne günleri var hem ege üniversitesi has. olumsuzlık hemde işindeki sorunlardan sonra bir hediye bunlar sana dualarım seninle hamileyim haberinide vermen dileğiyle Allah yüzünü güldürsün inşAllah
canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah,bebeklerini kucağına almakta nasip olsun inşallah..
kızlar bugün bebeğimin kalbini gördüm Allahım minnacıktı pıt pıt atıyodu
sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu günleri
sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme
canım sana mesaj attım am yine de yazayım,
üzme kendini sabır ve tevekkülle rabbim mükafatlandıracak inşallah hepimizi..
insanları anlamak zor, kimse başına gelmeyen bir durumu anlayamaz,
rabbimtez zamanda inşallah cennet kokulularımızı gönderiir.
selam kızlar az önce flzask ı aradım yazılarınızı söyledim çok mutlu oldu
herkesten allah razı olsun dedi
duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi
transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
annesinde olduğu için nette yokmuş evde o yüzden giremiyo topiğe
soran herkese selamı var kızlar
inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz
canım yazdıkların çok etkiledi beni.bunların hepsini hatta fazlasını yaşadım..eltimin hamileleiği sorunluydu 3 ay hastanede yattı yanında ben durdum doğumda hep bendim o küçücük bebek mis kokulu bebek benim değildi...bende çok zor günler yaşadım..bebek mevlidinde benim kucağıma bile vermediler eltimin bana al sen gezdir demesini isterdim ama hiç olmayacak birine verdi..benim çocuğum yok diye.neyse diyeceğim inş.rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder ve bebek isteyen diğer arkadaşlarada nasip eder ve bu günlerini sadece buruk kötü bi anı olarak hatırlarsınız..devamlı dualarımdasınız
selam kızlar az önce flzask ı aradım yazılarınızı söyledim çok mutlu oldu
herkesten allah razı olsun dedi
Duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi
Transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
annesinde olduğu için nette yokmuş evde o yüzden giremiyo topiğe
soran herkese selamı var kızlar
Inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?