Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin inşallah canım .
buradaki herkese ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize anne olmayı nasip eder inşallah

canım benim üzme kendini inşallah o lokositler sperm evresidir.biliyormusun bende onu microp gibi düşünüyordum belkide gerçekten bir mucuze olur sperm çıkar...

merhaba kizlar
bu lökosit olayina kafam takildi
dün esimin spermiogram sonucuna baktim
esimdede lökosit yaziyor : 0.06/ml
fransiz sitelerde enfeksiyon oldugunu söylüyor
sizce ne olabilir bu lökosit ?

merhaba kizlar
bu lökosit olayina kafam takildi
dün esimin spermiogram sonucuna baktim
esimdede lökosit yaziyor : 0.06/ml
fransiz sitelerde enfeksiyon oldugunu söylüyor
sizce ne olabilir bu lökosit ?

enfeksyon aslında ama bazen yuvarlak immatur hücre de lökosit olarak görülebiliyomuş.yani yuvarlak hücrede olsa lökost diyebilirler.özel bi ilaçla ancak farkedlirmiş..sanırım her yer bu farkı göremiyo.

nerdesiniz kızlar eşim nöbette bugün benimde canım sıkıldı gelinde biraz sohbet edelim hadi bekliyorum.....

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse gelmemiş bende şimdi kocişle dolaştım yağmur altında geldim çok iyi geldi yürüyüş

gamze,arkadaşım sakın sakın sıkma canını...çünkü bu durum anladığım kadaryla kötü sayılmaz..belgin ve zaman arkadaşımız ne güzel anlatmışlar...sperm oluşumunun öncesi durumu dur canım benim...bu arada zaman nın yazdığı yazıdan ben de çok etkilendim....allah herşeyden önce eşlerimize sağlık,sıhhat versin...ve onları başımızdan eksik etmesin... benim eşimin 4 spermioğram ında tüm değereleri sıfır...gören dr lar bile inan şaşırıp kalıyo......nasıl hepsi sıfır diye...pıhtılaşma süresi bile normal değerinin eeen aşağısında...ama bak ben hala pozitif düşünüyorum.....sende sakın olumsuz hiçbişey düşünme..unutma moral bozmak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…