Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlıhaftasonlarınız olur inşallah nasılsınız kzlar ben bugün ev aradım ve bi eve bayıldım ama koçiş pek begenmedi bakalım yarında arıcaz artık hayırlısı
eee kızlar azoyla napıyorsunuz biz aynı şimdi ev sevdasına düştüm inşallah biğün almakta nasip olur

kızlar bişey sorucam size sperm hareketsizliğinde bilgisayar kullanmanın ve fazla kilo nun önemli bi etkisi varmıdır sizce? eşimde bu iki durumda mevcutta...

arkadaşım inşallah ,hayırlısiyle bebişlerinizle de oturmak nasib olsun inşallah...bizde aldık evlendiğimizde küçük ancak kredi borçları devem ediyo...daha bitmesine 7 yıl var...

hadi bakalım zamancım hayırlısıyla alında kocacıgınla güle güle oturun ayy napalım canım sıkma canını eşinle hayatını yaşamaya bak tatlım.

iyi akşamlar kızlar...........dün annemlere gitmiştim yeni geldim ordan eşimde yok bende vakit geçirmek için oturdum pc başına........
tabi ilk açtığım site kadınlar kulübü burdan ayrılamaz oldum iyiki bulmuşum bu siteyi bütün sıkıntılarımı atıyorum burda

enfeksyon aslında ama bazen yuvarlak immatur hücre de lökosit olarak görülebiliyomuş.yani yuvarlak hücrede olsa lökost diyebilirler.özel bi ilaçla ancak farkedlirmiş..sanırım her yer bu farkı göremiyo.

anladim canim insallah dedigin gibidir immatur hücredir
esinde ne kadar çikti lökosit esimde 0.06 ml/L ve sonuçta 1 milliondan az olmasi gerekiyormus. esiminki normal degerden.
sen kaan aydos'a yazdin mi cevap verdi mi ?

Günaydin kizlar
hayirli sabahlar
kimseler yok mu ? Yoksa yatak keyfi mi yapiyorsunuz bu pazar sabahi zemuszemus

Kizlar siteleri geziyorum buldugum bilgileri sizinle paylasiyorum bakin simdi ne okudum

Hangi hastalıklarda hangi besinleri yemeliyiz :

Azosperm : Turp keçiboynuzu hurma tarçın sahlep polen bol tüketilmelidir

selvacım canım nasılsın arkadaşım unuttun beni konuşamıyoruz hadi hayırlısı arkadaşım eşin yakında tese olcak inşalllahhhhhhh bol bol sperm bulunurda bu sene bitimini bebeğinle kutlarsın.bizde nisanda yaptıracagız inşallah 2idenememizi allahım hepimizin yüzünü güldürsün dualarımdasın canım......

arkadaşlar dun yağmur camur demedık 6 saat yol yaparak Emre Bakırcıoğlu na gittik.... Eşim biliyorsunuz tek taraflı inmemiş testis ve bundan dolayı hipo hastasıydı fsh lh testest. düşüktü 9 aylık pregnily homegon iğnelerini kullandı ama burda doktorumuz tedavının bıttıgını ve mikro tese yapacagını soyledı fakat emre beyın yazılarında tedavının en az 12 ay surecegı ve belkı normal sperm cıkısı bıle saglanabılecegı yazıyordu bu yazının üzerıne emre beye gıtmeye karar verdık.. anadolu yakasında umut tup bebek merkezınde randevu aldık .ve yollara dustuk... emre beyle gorusmemiz cok iyi gectı pozıtıf bıri tahlıllerımızde fsh ve testero. yukselmemiş oldugunu gordu ve tedavımızı yaza kadar uzatmak istedıgını soyledıpregnly iğnesinin 7 gunde değil 5 gunde alınması gerektıgını monegonu ise 75 den 150 ye cıkardı bu sekılde 2 ay lık bır tedavı verdı eşimin testis boyunda gelisme oldugunu ve normal boylarda oldugunu ilaçların etkı etmıs olabılecegını eger sımdı mıkro tese yapılsa buyuk ihtımal sperm bulunabılecegını soyledı bu bızı cok mutlu ettı am bır taraftanda okudugum yazılarda emre beyın her hastasına bu sekılde motıve edıcı konustugunu okuyorum umarım bıze soyledıklerı doğru cıkar...
bu arada iki tane bayana transfer yapıldı sedyeyle yanımdan gectıler mutlulukları gozlerınden okunuyordu umarım allah hepimize o mutlu gunu yaşatır....

ne güzel haberler bunlar
hayirlisi olsun
yaza kadar devam edin tedavinize önemlisi mikro tese'de bol sperm çikmasi
biz acele etmiyoruz esim subat'ta tese olacakti nisan'a erteledik

kızlar eşime nohut kürü başlamıştım oda pek sevmedi ya bırakacak gibiyiz.

yok belgincim unuturmuyum fazla giremiyorum nete yıl sonu geldi işler yoğun biraz, malum karne işleri felan.15 tatilde kağan hocaya gitcez bakalım ne diyecek tese derse yaptırcaz artık .sen nasılsın umarım iyisindir .kendine dikkat et canım görüşürüz inşallah.

anladim canim insallah dedigin gibidir immatur hücredir
esinde ne kadar çikti lökosit esimde 0.06 ml/L ve sonuçta 1 milliondan az olmasi gerekiyormus. esiminki normal degerden.
sen kaan aydos'a yazdin mi cevap verdi mi ?

sayı yoktu.sadece bol miktarda lökosit görüldü yazıyodu.cuma yazdım kaan beye büyük ihtimalle yarın cevap gelir.bugün kaan beyin sitesine baktım orda da böyle bir ihtimalden bahsediyodu.inşallah ya düşündüğümüz gibidir.yoksa eşim bırakıcam artık herşeyi diyo.yine sıfır çıkınca üzüldü.boşa uğraşıyoruz içmem artık bişey falan demeye başladı.olumlu bi cvp gelirse kaan beyden en azından moralimiz yerine gelir.

slm kızlar nasılsınız bende yeni geldim bütün gün dışardaydım bıgün benim günüm vardı arkadaşlarla dışardaydık kafa dağıttım baya

slm kızlar acil yardım lütfeeen ( bende tedavi görüyorum ama iki gündür bi kaşıntıdır tuttu (vulva kaşıntısı) progestan kullanıyorum kaşıntı içinse fitil ve merhem verildi acaba fitili kullansam diğer ilacın etkisini yok edermi yardım lütfen çok fenayım çooook ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…