Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım tedaviye başlıycam kısmetse inşallah sonucu güzel olur amin Allah razı olsun Rabbim sizede en yakın zamanda tedaviye başlamanızı ve hamile olmanızı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin

canımcım hosgeldin nasılsın cok merak ettim ya seni. umarım hersey yolundadır.msj kutunu bosalt

canım ya sen nerelerdesin çok uzak kaldın topiktenevet canım tedaviye başlıycam kısmetse inşallah canım Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu RaBBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

sen böyle bir görünür bir kaybolursan böyle hatalar yaparsın iştemalum olmuştur belki canım bende tedaviye başlıyacağım için önceden tebrik etmişsindirevet canım şükürler olsun birşeyler yoluna girmeye başladı inşallah sonucu da güzel olur rabbim verdiğim karardan dolayı pişman ettirmesin.sende umutlanacaksın tabiki daha önce başka arkadaşların bize umut olduğu gibi şimdi biz size umut oluyoruz hem bak ayağımızıda sürüdük arkamızdan gelin biran evvel hamiş patlaması yaşayalım

canım dün telde konuştuk ama burdan da yazayım dedim...
tedaviniz hayırlı olur evladınıza kavuşursunuz inşşşşşş dualarım seninle

EVET CANIM KONUŞTUK ÇOK İYİ GELİYOR BANA SİZLERLE KONUŞMAK EVET BELKİ TOPİĞE GİREMİYORDUM AMA YİNEDE SİZLERLE BİR ŞEKİLDE İSTİBAT HALİNDEYDİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİRTANEM SENİNDE EŞİN İŞE BAŞLAMIŞ İNŞALLAH HAYIRŞARA VESİLE OLUR DÜN DEDİĞİM GİBİ EŞİN İŞE BAŞLAR BAŞLAMAZ SENDE TEDAVİYE BAŞLARSIN ARTIK OKULLAR KAPANSIN SENDE GEL AL ARTIK BEBİŞLERİNİ ANNESİ ÇOK ÖZLEDİLER SİZİ

slm kızlar nasılsınız özledim sizleri ama hiçç vaktim yok uzun süre oldu topiğe girmeyeli
hayırlısyla inş tez zamanda sıkıntıdan kurtulur bnde rahatça sizlerle konuşurum
nurisima hayırlı olsun tedaviye başlıyorsun baharım sen nasılsın eşin işe girdimi inş bu sıkıntılar bitecek
falshk sen nasılsın canım nurisima söyledi tedaviye başlamışsın sonuç ne oldu inş hayırdır hepinizi öpüyorum kızlar

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet birazda olsun küçülmüş en azından şimdilik ameliyat olmaktan kurtuldum doktor bir paket embriyoyu açıcam ne çıkarsa bahtına dedi tutunma olmazsa üzülmek yok dedi birde eğer hamile kalmazsan ikinci paketi açmam ameliyat olursun dedi hakkımda hayırlısı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum rabbim sanada nasip etsin bu aşamalara gelmeni ve hamiş olmanı dualarınızla zaten buralara kadar geldik benim her zaman dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum allah razı olsun

hoşgeldin tatlım evet topikten ayrı kaldın birkaç gündür telde de konuşmuyoruz tedaviye başlıyorum canım inşallah hayırlısı olsun sonucu güzel olsun darısı başına. Canım baharın eşi dün iş buldu flzaşkcığımda hamile şükürler olsun yani anlayacağın güzel haberler var topiğimizden

hoşbuldum canım evet yazmıyorum ne yapayım benim durumda bir değişiklik olmadığından biraz durgunluk yaşadım yazacak birşey bulamayınca böyle oluyoruz işte .amin canım allah razı olsun evet canım sıkıntılarda inşallah bundan sonra geride kalır rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı ve evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallah

cnm sende tedaviye başlama kararı almışsın
hayırlı olsun inşlh seninde hamişhaberlerini alırız
topiğimizden halaylar hiç eksik olmasın inşlh...

baharcığım iyi akşamlar canım enfall33 için 290 olan ayetel kürsi ise ben okuyabilirim farklı dua ise onu bilmiyorum ayetel kursi ise hemen başlıyayım ENFALL33 İÇİN 290 AYETEL KURSİ ALDIM

hayırlı aksamlar arkadaslar.....flzaskcım canım haberini aldım inan çok mutlu oldum sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin RABBİM...nurusimacım tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun sonucu bebişli olur inşallah...

gözünaydın yeni girdim

Son düzenleme:
herkese slm topiği bir açtım flask canım hamile haberini aldım çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin diğer bütün hamile arkadaşlarımada Allahım sağlıcakla evvlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin darısı bana ve diğer arkadaşlarımın başına olsun Amin

canım ya merak ettiğini biliyorum kusura bakma seni arayıp söyleyecektim ama inan aklımdan çıkmış gitmiş
o kadar çok şey düşünüyorum ki o anda yapmazsam unutuyorum.hakkımda hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi olur nasıl azo illetini yendiysek şu miyomuda yener bebişime kavuşurum.inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı inşallah sende en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin eşinde önce sperm çıkar sonra sen hamiş olursun bu ay bol bol halay çekelim

tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin güzel sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun

hayırlı akşamlar birtanem hoşgeldin şükürler olsun flzaşkım hamile darısı hepimizin başına olsun inşallah.
Amin canım inşallah bende bebişime kavuşurum zaten hamiş olamazsam bana ameliyat yolu görünüyor inşallah bebeğim beni kurtarır şu ameliyattan çünkü çok korkuyorum:18::18::18::18::18:hem hamiş olunca doğumda miyomdanda kurtulurum bir taşla 2 kuş vurmuş olurum

tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin güzel sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun

amin birtanem çok teşekkür ederim canımallah razı olsun inşallah senin eşindede en yakın zamanda sperm bulunur ve bebişine kavuşursun canım.bu arada çok utandım mesajına cevap vermeyi unuttum hakkını helal et canım çok özür dilerim 10dak engeline takıldım sonrada cevap yazmayı unuttum

cnm sende tedaviye başlama kararı almışsın
hayırlı olsun inşlh seninde hamişhaberlerini alırız
topiğimizden halaylar hiç eksik olmasın inşlh...

canım ben ben kararlıydım maalesef bebişimden uzak kaldım doktorumun kararıydı benim için iyi olanı yapmak istiyordu.ben 8000tl bulamayınca birde ameliyattan korkunca bu kadar beklemek zorunda kaldım en sonunda doktorumla konuştum oda kararıma saygı duydu inşallah hakkımda hayırlısı böyledir rabbim sonucunu hayırlı etsin pişman ettirmesin.inşallah sizinde en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz buna canı gönülden inanıyorum sizde sabır meyvelerinizi toplayacaksınız allah'ın izniyle dediğin gibi halaylar hiç eksik olmayacak inşallah artık gelsin bebişler

Canım çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Kucağına aldığın günleride gör inşallaahhh..Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…