evet canım tedaviye başlıycam kısmetse inşallah sonucu güzel olur amin Allah razı olsun Rabbim sizede en yakın zamanda tedaviye başlamanızı ve hamile olmanızı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Filizcim canim inan msjni gorunce cok sevindim Alllah tamamina erdirsin insAllah sag salim kucagina almayi nasib etsin Alllah istegen herkese nasib etsin Baharcim Allah sana da tez zamanda nasib etsin insAllah kocisinin isicinde gozun aydin sira mink bidiga geldi Remziyyecigim tetaviye baslicakmisin Alllah sana da nasib etsin hamilelik mutlulugunu insAllah diger 13 mayisda test yapcak arkadasim Allah sanada hamilelik sevincini mutlulugunu yasatsin insAllah Alllahim bu yolda caba hercayan tum arkadaslarima evlat nasib etsin insAllahtelefondan girdigim icin halay nikonunu bulamadim sorry
yav ben baya yabancı kalmışım buraya yanlış alıntı yapmışım ama olsun be yaaa ha flzcim ha rmzycim ne farkeder de miii
Canım nurusima haydi sıra sana geliyo inşallah bak ufak ufak da olsa giriveriyo herşey yoluna çok şükür.artık üzülmek yok tamam mııı,bak ben bile umutlandım şimdi kendi adıma neden olmasın değil miiii
canım dün telde konuştuk ama burdan da yazayım dedim...
tedaviniz hayırlı olur evladınıza kavuşursunuz inşşşşşş dualarım seninle
canim benim seninde gözün aydin olsun miyomun kücelmis...
Ve kismetse tedavine basliyormussun...
Rabbim insallah bu girdigin yolda cok büyük kolaylik versin ve bi slklntl olmadan bebislerin sana tutunsun insallah...
Asla seni birakmasinlar sonunda kollarinda can bulsunlar güzelim...
Dualarim seninle canim arkadasim...
slm kızlar nasılsınız özledim sizleri ama hiçç vaktim yok uzun süre oldu topiğe girmeyeli
hayırlısyla inş tez zamanda sıkıntıdan kurtulur bnde rahatça sizlerle konuşurum
nurisima hayırlı olsun tedaviye başlıyorsun baharım sen nasılsın eşin işe girdimi inş bu sıkıntılar bitecek
falshk sen nasılsın canım nurisima söyledi tedaviye başlamışsın sonuç ne oldu inş hayırdır hepinizi öpüyorum kızlar
canım hoşgeldin
Uzun zamandır yazmıyordun ama hep aklımdasın ne yaptı acaba diye
inşş tedavinde bebişine kavuşursun sen ne zorlukları atlatmış kadınsın bebişlerin seninle olacak inş
içini ferah tut herşey rabbimin takdiri
hoşbuldum canım evet yazmıyorum ne yapayım benim durumda bir değişiklik olmadığından biraz durgunluk yaşadım yazacak birşey bulamayınca böyle oluyoruz işte .amin canım allah razı olsun evet canım sıkıntılarda inşallah bundan sonra geride kalır rabbim hepimize en yakın zamanda hamiş olmayı ve evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallah
arkadaşlar kader_nl isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
4 listede eksiği var...
2 aydır foruma girmiyor
daha fazla kimseyi geride kalmamak adına kendisini listeden çıkarıyorum...
denizbulut'a=238
ecrin23'e=277=saganak aldı...
enfal33=290
nursen'e=278=enfall33 aldı...
arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı....
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...
canlarımmmm benimm kader arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnm bende merak ediyordum ne yapacak şimdi diye bence de tüp bebeğe başla hem aporun yanmasın belli mi olur miyoma inat hamile olursun
Inş cnm flzask dan güzel haber aldık sıra durudenizderya da cansunida da ve sende olsun güzelim dualarımız hepimiz içinnnnn
inşallah cnm benimmmmmmmm..rabbim tamamına erdirir..sağlıklı bi şekilde kucağımada alırımm.darısı senin başına inşallah.
yeni tedavin sana uğur getirir inş.hiç sorun çıkmadan sende hamiş olursunnnnnnn canı gönülden diliyorummmm..:
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ŞÜKÜRLER OLSUN BEBİŞİN SANA ANNELER GÜNÜ HEDİYEN OLARAK GELDİ HER GÜNÜN BÖYLE SENİ HAVALARDA UÇURACAK KADAR MUTLU GEÇSİN AMİN.
CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BENDE SENİN ARKANDAN GELİCEM SENİ TEK BIRAKMIYCAM SENELERDİR KURDUĞUMUZ HAYALLER GERÇEK OLUR İNŞALLAH ARTIK AZOYU DEĞİL HAMİŞLİĞİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ KONUŞURUZ AMİN
selam kızlar kusura bakmayın flzaşkın haberini alınca selam bile vermeden halaya katıldım uzun zamandır yazmıyorum kendime göre sıkıntılarım oldu ve herkesin derdi zaten kendine yetiyor birde benim sıkıntım eklenmesin diye düşündüm bir sürede olsa uzak durmaya çalıştım topikten.kendimden bahsedeyim biraz biliyorsunuz benim tedavim miyom dolayısıyla iptal edilmiş ve embriyo transferim yapılamamıştı.ameliyat olacaktım iyileştikten sonra bebişimi transfer edeceklerdi.bundan 2 hafta önce bana telefon açtılar haziranın 3nde raporunuzun süresi doluyor bu süre içerisinde trasferiniz gerçekleşmediği takdirde verdiğiniz ücrette yanacak tekrar ücret vermek zorunda kalacaksınız dediler.bende raporumu uzatmak için rapor aldığım hastaneye gittim aynı zamanda muayene oldum doktor miyomumun küçüldüğünü söyledi bizde tekrar tüpbebek merkezine gittik ve doktorumla konuştuk biraz küçüldüğünü söyledi bende ameliyat olmak istemediğimi hem maddi olarak hemde psikolojik olarak hazır olmadığımı söyledim doktorumda bir paketi açalım ne çıkarsa şansına transfer ederim ama miyomdan dolayı tutunma olmazsa üzülmek yok diye söz aldı bende.kısmetse adetimin 2 .günü başlıyorum kısmet inşallah sağlıklı bebişlerim olur ve bana sıkı sıkı tutunurlar miyoma inat benimle olurlar.dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
hayırlı aksamlar arkadaslar.....flzaskcım canım haberini aldım inan çok mutlu oldum sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim...nurusimacım tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun sonucu bebişli olur inşallah...
tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin güzel sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun
cnm sende tedaviye başlama kararı almışsın
hayırlı olsun inşlh seninde hamişhaberlerini alırız
topiğimizden halaylar hiç eksik olmasın inşlh...
canlarımmmmm ben hala inanamıyorummmmmmm yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm..
kafam durdu sankiiiiii..insan seneler sonra o kadar olumsuzluktan sonra böyle bi haberde inanası gelmiyo ...
sizlerin desteği duaların sayesindeee geldik buralaraa..
beni inanıyorumm...sırayla herkes olucakkkkkk yaşayacak o duyguları.
bizler zor elde ettiğimiz içinnnnnnn hamileliğin her aşamasını tedirgin geçiriyoruz ben bile şimdiden herşeyi kafaya takıyorum ilerleyen zamanda nasıl olucak bilmiyorummminşalla sorunsuz bi hamilelik geçiririmm..
sizleriiiiii çokk seviyorummmmm..iyiki varsınızzzzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?