- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Yaa gecmişi okuyamıyorum flzask hamilemisin cnm aaaay cok tbrik ederim
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet birazda olsun küçülmüş en azından şimdilik ameliyat olmaktan kurtuldum doktor bir paket embriyoyu açıcam ne çıkarsa bahtına dedi tutunma olmazsa üzülmek yok dedi birde eğer hamile kalmazsan ikinci paketi açmam ameliyat olursun dedi hakkımda hayırlısı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum rabbim sanada nasip etsin bu aşamalara gelmeni ve hamiş olmanı dualarınızla zaten buralara kadar geldik benim her zaman dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum allah razı olsun
Flzask canim transferinin oldugunu okudugumda bebegi ilk anleler gunu hediyesini verecek diye gecmisti icimden
Cok sevindim hamilelik haberini okuyunca allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin hayirli olsun canim
canım sizdeki sorun neydi? benim eşimde dün test yaptrdık sıfır sperm canlı cansız hiç yok çok ağladım dün cok .allah hayrlı etsn inşallah sennkini
flazsk cnm ağlıyorum seninle opu zamanlarımız geldi yaşadıklarım sevinçtn ağlıyorum cnm benim
flazskcım 3 4 gündür giremiyorum bugün test günün diye girdim dualarla inşallah hamişsin
canlarımmmmm ben hala inanamıyorummmmmmm yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm..
kafam durdu sankiiiiii..insan seneler sonra o kadar olumsuzluktan sonra böyle bi haberde inanası gelmiyo ...
sizlerin desteği duaların sayesindeee geldik buralaraa..
beni inanıyorumm...sırayla herkes olucakkkkkk yaşayacak o duyguları.
bizler zor elde ettiğimiz içinnnnnnn hamileliğin her aşamasını tedirgin geçiriyoruz ben bile şimdiden herşeyi kafaya takıyorum ilerleyen zamanda nasıl olucak bilmiyorummminşalla sorunsuz bi hamilelik geçiririmm..
sizleriiiiii çokk seviyorummmmm..iyiki varsınızzzzzz..
canımm benimmmmm kıyamammmm
çok şükürrrrr cnm gördüm bugünleride inan geçen tedavide hamiş olan diğer topikteki arkadaşlarımı görünce bende bi tuhaf oluyodum
onlar şimdi doğum yapacaklar nerdeyse, herşeyin bi zamanı var işteee..
rabbim inş bu sefer sanada nasip eder.
trasnferden sonra gönderdiğin mesajıda aldım cnm ama geri dönemedimmmmm
benim en gıpta ettiğin sen hamişsin bana dua et lafı artık peşindeyimmmm bana dua et cnm benim benimde tedavime az kaldı neler yedin ne yaptın hepsini alacağım senden neyanında olaydım sana sarıldaydımmm çok sevindimmmmmm
Canim benim yaaaa yurekten inaniyordum sizlerin de yasayacshinizi
Bu mutl gunleri.....ay cok sevindim ya cok dikkat et kendine ibsallah
Sen de benim gibi sorunsuz bir hamilelik gecirirsin darisi da diger tum
Arkadaslara insallah.....hergun dua ediyorum herkese nasip olsun bu
Bu mutluluk diyorummmm....
hamiş arkadaşım filiz için ben de halay çekmeliyim dedim ve geldim
çok hastayım vucudumdan sanki ateş çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?