Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar anneler günü geliyorya anneme ne hediye alsam diye nette dolanırken bir şey buldum çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşım dedim İyilik Hediye Et

canım miyom bendede var doktora gittim tüp bebek yaptırcaksan ameliyat olma dedi ameliyat sonunda rahimde yapışıklık olur dedi yani seninkide benim gibi rahim dışında galiba içinde olunca sakıncalı olurmuş fakat rahim dışındakiler pek zararlı olmaz dediler bilmiyorum inşallah öyle olur bende hangi doktora inanacağımı şaşırdım ama inanmaktan başka çaremiz yok inşallah seninde hamiş haberini alırız canım..

Flzask canim transferinin oldugunu okudugumda bebegi ilk anleler gunu hediyesini verecek diye gecmisti icimden
Cok sevindim hamilelik haberini okuyunca allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin hayirli olsun canim

Flzask canim transferinin oldugunu okudugumda bebegi ilk anleler gunu hediyesini verecek diye gecmisti icimden
Cok sevindim hamilelik haberini okuyunca allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin hayirli olsun canim

sağol canımmm gerçekten en büyük hediyeeeeeeeeee oldu.
inşalah devamıda gelirrrrr..:26::26::26::26:
rabbimmmm isteyen herkese yaşatsınnnnnnn :26::26::26:

canım sizdeki sorun neydi? benim eşimde dün test yaptrdık sıfır sperm canlı cansız hiç yok çok ağladım dün cok .allah hayrlı etsn inşallah sennkini

cnm bizdede bildiğimiz bi sorun yoktu .eşim azospermi hiç sperm görmedik testlerde ama nedeninde hiç bi doktor
söylemedi.eşim 3 kere tese ameliyatı oldu onlarda hep bulunuyodu sprem ama normal çıkış yoktu..
işte rabbim sonunda nasip etti inş tamamına erdirir..
Rabbim bu yolda kolaylık versin iyi doktorlarla karşılatırsın inşallahhhh sizde kurtulursunuzzzzzz..:26::26::26:

flazsk cnm ağlıyorum seninle opu zamanlarımız geldi yaşadıklarım sevinçtn ağlıyorum cnm benim

flazskcım 3 4 gündür giremiyorum bugün test günün diye girdim dualarla inşallah hamişsin

canımm benimmmmm kıyamammmm
çok şükürrrrr cnm gördüm bugünleride inan geçen tedavide hamiş olan diğer topikteki arkadaşlarımı görünce bende bi tuhaf oluyodum
onlar şimdi doğum yapacaklar nerdeyse, herşeyin bi zamanı var işteee..
rabbim inş bu sefer sanada nasip eder.
trasnferden sonra gönderdiğin mesajıda aldım cnm ama geri dönemedimmmmm

Canim benim yaaaa yurekten inaniyordum sizlerin de yasayacshinizi
Bu mutl gunleri.....ay cok sevindim ya cok dikkat et kendine ibsallah
Sen de benim gibi sorunsuz bir hamilelik gecirirsin darisi da diger tum
Arkadaslara insallah.....hergun dua ediyorum herkese nasip olsun bu
Bu mutluluk diyorummmm....

benim en gıpta ettiğin sen hamişsin bana dua et lafı artık peşindeyimmmm bana dua et cnm benim benimde tedavime az kaldı neler yedin ne yaptın hepsini alacağım senden neyanında olaydım sana sarıldaydımmm çok sevindimmmmmm

Soyle gecmise baktim cok guzel haberler okudum filizask hamile
Cok sevindim senin de esin ise girmis cok mutlu oldum cunku tedavi de
Olabileceksin insallah sira sende bu yaz insallah seni de okuycam burdan
Hamileyim yazdiginiiiii...diger arkadaslara da nasip olur insallahhhh....hepiniz icin
Duaciyim......

canımmmm ya etmezmiyimmmmmm siz hep dualarımdasınız bebişlerimle size dua ediyorum inşallah arkadaşlarımada nasip et diyee..tamam cnm sen başla hayırlısıylaaaa hepsini konuşuruz..
olsun cnm yanımda olamasınızda gönüllerimiz birrrrrrr

sağolllllll cnmmmmm..inşallah bende ilerki zamanları sorunsuz geçiririmm..:26:
evt bende inanıyorummm yavaş yavaş herkes kurtulucakkkkkkk

herkese hayırlı Allahın selamı hepimizin üzerine olsun baharcığım DENİZBULUT KARDEŞİMİZİN 238 AYETEL KURSİSİ OKUNDU Allahım dileğini muradını versin niyetini kabul etsin hayırlısı ile yakın zamanda bebeklerini nasip etsin

bahar canım eşin işe girmiş hayırlı olsun çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebişimiz de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…