Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah herşey dilediğin hayal ettiğin gibi olur canım benim ben inanıyorum ya Rabbim seni o tese günü nasıl yüzünü güldürdüyse olmaz denilen olduysa yine yalnız bırakmaz seni tabiki dualarımızla ....Allahım yardımcın olsun canım....

allahım güne hamile haberiyle başlamak negüzel hemde filizimizin en güzel haberiyle.bu haberi verdirene şükürler olsun.
dün fırsatım olmadı topiğe giremedim.sabah işe gelirgelmez topiğe girdim ki topiğimizde bayram varmış.Filizim çoooook tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı,sihatlı kucağına almayı nasip etsin,huzurlu,sakin,rahat bir hamilelik geçirisin inşallah.şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim utandırmasın.inşallah bizlerde senin gibi güzel haberler verebiliriz kuzum.
geç oldu ama bende halaya katılacam nasılsa halay dağılmamıştır bu mutluluktan.

Baharım hoşgeldin canım.eşin güzel bir iş bulmuş inşallah.allah daim etsin.
özledik seni,bizi sensiz bırakma.
Baharım ben Brumut arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inşallah.
rabbim bu yolda herbirimizin yüzünü güldürsün.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün de hepp güzel şeyler ve güzel haberler alalım inş hayatttannnnnnnnnn

Nurusima canım allah hakkında hayırlısını versin,bu olumsuzluktan, güzel bir sebeple çıkarsın inşallah.miyomla hamile kalan çok insan var.allah ol dedikten sonra değil miyom,azo bile etkili olmaz.:))
güzel düşünelim güzel olsun inş.bu zaman zarfında da kendine çok iyi bakkı miyonların dahada küçülsün.

baharcığım iyi akşamlar canım enfall33 için 290 olan ayetel kürsi ise ben okuyabilirim farklı dua ise onu bilmiyorum ayetel kursi ise hemen başlıyayım ENFALL33 İÇİN 290 AYETEL KURSİ ALDIM

herkese günaydın Allahın selamı üzerinize olsun,baharcığım ENFALL33 İÇİN 290 ADET AYETEl KURSi OKUDUM .Allah niyetinizi kabul etsin

Canım çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Kucağına aldığın günleride gör inşallaahhh..Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına..

sağol cnm Allah razı olsun..

sevalimmmmm tatlımmmmmmmm çok sağol güzel dileklern için
Amin inş. sorunsuz geçiririm hamileliğimi..:26::26::26:
sizlerinde güzel haberlerini alıcam inş..canımm benimmmmmmmmm
halaylar hiç bitmesinnnnnnn sıra durudenizderyaa inşallahhhhhhhhhhhhh

baharcığım DENİZBULUT KARDEŞİMİZE 238 AYETEL KURSİ ALIRYORUZ OKUNUNCA YAZARIM

canım kardeşim filizim hayırlı uğurlu olsun Rabbim çift eylesin kucağın dolsun taşsın maşallah olsun bacıma
çok sevindim ne yazcağımı bilmiyorum canım benim ya o kadar sevindim ki ifade etmeye kelimeler yetmiyor bak gene diyorum ev işidir yemektir alo diyosun işte olsa olsam bile akşam gelip yapıyorum biz paşamızı kolay bulmadık annesi iyi bak ona yediğine içtiğine dikkat et çooookkk sevindim
şimdi halay zamanı

FLZCİĞİM NERELERDESİN BENİ YANLIZ BIRAKTTIN Allahım seni sevindirdi inş.bizide sevidirir test gününü iple çekiyorum.flz bugünde test yaptırdın mı bize doktar arka arkaya 2 gün dedi :18::18::18:

maaşAllah maaşAllah maaşAllah :124::124::124::124::124::124::124::124::124:benim güzel arkadaşım çok çok sevindim yine halayın ucunu kaçırdım aslında dün topiğe girdim fakat sayfaları tek tek okumamıştım .Allah güzel bir hamilelik geçirip sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin bence senin ikiz değerin 10. güne göre iyi Rabbim buradaki evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımada nasip etsin.

FLZCİĞİM NERELERDESİN BENİ YANLIZ BIRAKTTIN Allahım seni sevindirdi inş.bizide sevidirir test gününü iple çekiyorum.flz bugünde test yaptırdın mı bize doktar arka arkaya 2 gün dedi :18::18::18:

canım inşAllah seninde halayını çekeriz.sıra sıra buradaki herkezin

burdayımmmm cnm bakıp çıkıyorummmmmm.arada cnm sıkılıyo tek başına oturuyorum..
ay yok tek başına değilim tabii bebişlerde varrrr
cnm hemşire bana bi daha testi tekrarlanmana gerek yok dedi.değerin iyi dedi.ama ben cumartesi tekrar yaptırıcam.
senin günü ne zaman .

Aminnnnnn canım benimmmmm..RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH sizlerdende duyayım bu mutluluğu..
cnm teldede senin sevincin benide tekrar duygulandırdı..çok sağolllllll..canımmmmmmm ...

sağollllllll bitanemmmmmmmmm inşAllah rabbim hayırlısyla kucağıma almayıda nasip eder.sen dün girdin
tüh dedim görmedii
dün sayfalar uçtu tabi benim haberimleeeeee o yüzden göremedi dedimmmmmmm..
çok şükür cnm bugünleride gördükkkk..yavaş yavaş kurtuluyoruz ..azodannn hepimizzz

cnm saolasın allah razı olsun
senin test tarihin ne zaman canım
inşlh sendende hamiş haberleri alacağız
sende bu dertten kurtuluşa erenlerden olurusun amin....

canım benim 13 mayıs pzrts tahlil günü eşimle bekliyoruz heyecanla korkuyla karmakarışık duygular.Rabbim hepimizi kurtarsın

canım inşAllah seninde halayını çekeriz.sıra sıra buradaki herkezin

zcu canım benim kazasız doğum yap bebişin sağlıklı sıhatli olsun .dualarınızı bekliyorum

Aminnnnnn canım benimmmmm..RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH sizlerdende duyayım bu mutluluğu..
cnm teldede senin sevincin benide tekrar duygulandırdı..çok sağolllllll..canımmmmmmm ...

canım ya nasıl sevinmem biz burda çok günler geçirdik inşallah bir gün bende seni sevindiririm Rabbim kucagını doldursun hayırla al inşallah büyüt en kötü günün böyle olsun komşun eşyaları alsın artık odadan orası paşa odası olucak nedendir bilmem ama içimden hep erkek ve ikiz geliyor ikiz bacım çoookkk sevindim çooookkk maşallah

ayyyy unutmamışsınnnnnn cnm ,o odada eşya olduğunu komşum aldı çoktannnnn eşyalarııııı
inşallah cnm hayırlısı artıkkk ..:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…