Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar tosbik hadi hayırlısı bakalım inşaallah sperm bulunur eşinde sende küçük tosbiğini kucağına alırsın:))canım ya listede benim bilgilerim yok bi ara eklemiştim ama şimdi göremedim beni eklermisin sen.hormonlar normal,arı sütü bal polen endol ve trental kullanıyoruz şubatta mikro tese düşünüyoruz hayırlısıyla inşaallah...

zaman cım aannen buna bozulacak sanırsam senmi istedin tosbik bence o listeyi yenileyelim topiğe devam etmeyenleri cıkattalım yeni katılanları ekleyelim ve farklı bi renkle ne dersein

kızlar be bazı gelmeyenleri sildim ama bu bilgiler cok eski birlik olup yenileyelim

belgıncım gecmiş olsun bende 2 sene once mıde spazmı gecırmıstım gercekten cok zor acıl sıfalar...

sagol canım ama midede bişey yok benim spazm olunca nasıl oluyor midemi agrıyo benimde bagırsaklarımdan oluya galiba anlamadım.canım biz nisanda tekrardan m.tese yaptıracagız 2007de yaptırdığımızda gelişmemiş elonge hücreler bulunmuştu inşallah bu nisanda gelişmişler bulunurda allahım bana bebeğimi gönderir..

evet umutolsun annem çok bozuldu kaç gündürde böylb e bi soguk diyorum anne bak milletin kızı evlenip gidiyor ben aha evlendim evleneli dizinin dibindeyim ama bende kesin karar
vermiş degilim malum eşimle olanlar yüzünden ister istemez aileme daha yakın olmak istiyorum bugün de tamamen tesadüfen ögrendimki eşim benden gizli kardeşine leptop almış ya neden arkamdan iş çevirir sürekli yeni bişeyler çıkıyor hep benden gizledikler var ofof oda böyle yaptıkca nebilim işte ya taşınsammı taşınmasam mı çok karışıgım

tosbikcim bazı bilgiler eski vavelyada mikrotesede bulunmamiş geçen yıl nisanda kendimi ekledim

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimin spermiygramında bir milyon lökosit yazıyor ilgisi var mı bilemem
şubatta eşim kaan beye gidecek spermiyoram yaptıracak lökositi sordurayım

merhaba arkadaşlar bizde ctesi spermiyogram yaptıracagız geçen kaan hocaya gittiğimizde yaptırmamıştık kafama takılmıştı bakalım inşallah iğne ve ilaçlar işe yaramıştırda çıkış olr allahım ne olursun göster büyüklüğünü güldür yüzümü.

merhaba belgin
insallah faydasi olmustur ilaclarin normal yolla cikis olur
allahim herkesin yardimcisi olsun

kızlar hepimiz için bu gecede bol bol dua edicem..ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün,sabır ve dayanma gücümüzü daim etsin diye...yarın 12 de muayene için gidiyoruz önümüzdeki cmt gününede m.tese için randevu alıcaz dr da müsaitse tabi...bian önce olsun istiyorum artık şu m.teseyi...inşallah bi aksilik çıkmadan hayırlısıyla.... ...Rabbim hepimize anne olmayı nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…