Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler canım.
Rabbim bu tedavinde kolaylar nasip edip sana bebişini kavuştursun inşallah.
Seninde halayını çekeceğiz sen merak etme.

sağol cemrem inş. bu sefer yırtarız bu sefer yırtamazsak artık bundan sonrası çok zor bizim içinde çok denedik ama olmadı
inş. bu tedavim yüzümüzü güldürür 3 ayların yüzü suyu hürmetine bizde hamişler kervanına takılmaya nasip olururz....

duaların içinde sağol iii geceler cnm sınavlarında başarılar diliyorum bende inş. geçersin...

canım senin anneler gününde yaşadığın duyguları bende babalar gününde yaşıyorum.
ama ne yazıkki dünyanın kanunu böyle.hep bir eksiklik mutlaka
rabbim ahirette buluştursun inşallah.

iyi geceler canım.
Rabbim bu tedavinde kolaylar nasip edip sana bebişini kavuştursun inşallah.
Seninde halayını çekeceğiz sen merak etme.
sanaada iyi gecelr cnm .
sağol tülaycım inş. o halayı benim içinde çekmek nasip olur her ne kadar zor hasta gurubu olsakda bu yola devam ediyoruz...darısı hepimizin başına ..

anladım demek yeni haber verdin ben kaçırmamışımbencede iyi etmişsin söylemekle dualarımız seninle birtanem Rabbim güldürsün yüzünü inşallah.olur inşallah canım balka topikten bir arkadaşım amh değeri 0,1 tek yumurtası oluştu ve şükürler olsun şimdi hamile darısı başına amin.bu mübarek günlerin hatırına inşallah Rabbim seninle gönlünün muradını versinevet canım hamiş patlaması yaşıyoruz maşallah bizlerde peşlerinden gidicez inşallah.
evet canım hatırlıyorum tam pes ettiğin bir anda bizim mucizemiz sana umut oldu inşallah şimdi sen bana umut olacaksın hamiş olki bende hem umutlanayım hemde mutlu olayım biliyorsunuz bizler birbirimizin sevinciyle mutlu oluyoruz üzüntülerimizide paylaşarak azaltıyoruz inşallah bu sefer sevincimizi paylaşma zamanı geldi

Akma!! Gözyaşım..Ne Olur Akma Yüreğime..
Söndürme Bağrımdaki Ateşimi..Yansın Değme..
Dur!! Gözyaşım.. Dokunma İçimdeki Çöle..
Ben Razıyım..Yansın Yürek.. O sevgiliye..!!

1 yumurtası toplanıp onunla hamiş kalanı bende okudum cnm oda bana hep umut kaynağı oluyor zaten..tam pes ettiğim anda sen sizin durumunuzdan o kadar umutsuzken mucizelerinle gelince bende neden bizimde mucizemiz olmasın dedim geliniciğinde sperm taşıyarak hamiş kaldığını duyunca oda bana umut olmuştu benim sorunum aynı merkezde tekrar denememekti..Allaha şükür spermi başka merkze başarılı bir şekilde taşıdıkda en azından farklı bir merkezde yeni umutlarla deneme şansım oldu...inş. bu sefer olur..cnm eğer bizimkisi olmazsa (inş. olur)sen sevincini kaybetme inş. sizinki olur sen başkalarına umut olursun..

mucizeler yaşanmak içindir değil mi canım inşallah bu sefer mucize yaşama sırası sana geldi iyi düşün iyi olsun.güzeli ve iyiyi hep kendine çek olumsuz olma.benim en büyük kazancım tüm olumsuzluklara rağmen inanmak ve olacağını düşünmekti.şükürler olsun ki mucizem gerçek oldu darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.haklısın canım şükürler olsun tüm olumsuzluklara rağmen eşimde sperm çıkmasın tam bir mucize ve sizler için umut ışığıydı inşallah sende başkalarına umut olacaksın canım şükret şükretki Rabbim sana daha fazlasını versin çifter çifter bebişlerin olsun .inşallah dualarımızla sende bu dertten kurtulacaksın buna inan ve başar birtanem

cansunida ,tülaycığım hayırlı geceler ben uyumaya gidiyorum rüyalarınızda bebişlerinizi görün hayırlı geceler

cnm iyi geceler bi sen bi ben kaldık yatalım kalkalım hop ordayız olsun ) allah rahatlık versin..

Fistigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masallahhhh degerin ne kadar yükselmis...
Yegenler ikiz geliyor herhalde...
Allahim önce keselerini sonra kalp atislarini göstersin sonunda da kucagina almayi nasip etsin fistigim...
Dualarim sizinle Allaha emanetsiniz canlarimmm(yegenlerim ve sen)...

Canim benim pamuk arkadasim dün aksam topigime yazmissin bende cvp yazdiydim sana görmedin herhalde...
Birde burdan yazayim pamugum...
Senin sinavlarinin 11 ve 12 mayista oldugunu hatirliyordum cuma gecesi senin icin dua ettim..
Bu sabahta cok erken kalkmistim yine dua ettim bitanem...
Rabbim zihin acikligi versin insallah yarin ki sinavlarinida kolayca bitirmeni nasip etsin...
Ayrica anneler günü icin yazdigin yazini okudugumda cok üzüldüm bitanem...
Icim ciz etti aslinda cok sey yazmak isterdim ama iyice duygusallasmayalim..
Neyse Hepimizin anneler günümüz kutlu olsun gelecegin en cici anneleri...

görmedim cnm bakamadım daha teşekkür ederim
ah cnm benşim ya benim sınavım için dualar edermişşşş
ettiğin duaların kat be katı sana da nasip olsun güzelim
evet duygusal oluyo insan ne yapalım 5 sene olucak genede tam alıştım diyemiyorum
oyyy geleceğin cici anneleri lafını tuttum süpermiş heeeeeeeee

ohhhhhhhhhhhhh maşşahhh rabbimmmmmmmm arttırsın dahadaaaaa tatlımmm bnmmmm ikiz galiba he minişler

.

cnm değerine 41 kere maşallah ) inş. kalp atışlarınıda duyarsın ikizlerinin )

Kızlarrrrrrrrrrrr çokk sağolunnnnnnn bakalımmmmm benim kuzucuklar tekmi ikizmii..
olsun rabbimden gelene razıyımmmm o kadar beklemişimmmmmmmm...yavrularımı
yeterki hayırlı sağlıklı evladım olsunnn...:26::26::26:
inş. keseyide kalpatışlarınıda duyarımmmmmmmmmmm hiç unutamayacağım bi anneler günü buuuuuu
inşallah darısı şuan tedavide olan cansunidanın başına hadi ayağımü sürüdümm.
Allahım inşalllah transfer aşamalarına geldiğinide görürürüz sonrada hamiş haberini alırız..
sonra nurusima ,melek102 ve diğerrrrrrr kızların başınaaaaaaaa inş..

canımmmmmm benim yine yazdıklarınla beni duygulandırdınnnnnnnn...
Rabbimden diliyorumkii bi dahaki anneler gününe sende göbüşünde bebeğinle girersin..
seninde bu hasretinn biterrrrrrrrr:26::26::26:

canımmmmmm inşallah kalitelii yumoşların olucak bu sefer döllenicekkkkkkkk ve inşalah transfer aşamalarınıda görüceksin...
hadi iyi düşün bak değiş bi merkezzzzz herşey farklı labarotuvarları daha iyidir.....inşallah herşeyyyyyy çokkkk güzel olur bu sefer..

sağol bi tanem aminnnnnnnnnn inşllhhhhhh hepimiz burda anneliğimizi anlatırızzzzzzzzz
hani küçük kızlar anneleri giidnce ağlar duramaz ya inan ki öleyim her anneler günün de
ne yapalım takdir yaradanın kıyamam duygulandın mı
bide sen artık daha hassas olursun ya
seni ve bebişleri üzmek istemedim kızzz
sana bu sene hediye yaradan dan geldi bakalım eşin sana bi şey alacak mı taze anne adayı:44:
her günün bu günden güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…