Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağollllllll bitanemmmmmmm evt ya nasıl yükselmiş bende şokk oldummmmm görünce bu kadar beklemiyodumm
bilmiyorumkii cnmmmmmmmm şaşkınım hiç bişey düşünemiyorummmmmmm..
rabbim hayırlısını versin..
ikiz olursa sende gelirsin bana veririm ikisinide kucağına al sana yiğenlerin sevvvvv doy doyaaaaaaaaa derimm
Aminnnn tatlımm o aşamalarıda atlatsammmmm..:26::26::26:
benimde dualarım sizinle isimleriniz dilimde hepppppp...

Günaydınnnnnnn benimm güzel yürekliiiiiii anne adaylarımmmmmmmmm
En başta anneminn , tümm annelerinnnnnn ve geleceğinnnnnnn güzel anne adaylarının .
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN :119:

Rabbim inşallah bi dahaki anneler gününü ya yavrularımız göbüşümüzde yada kucağımızda girmeyi nasip etsin..:26::26::26::26::26:

aminnnnnnnnnnn

canım hayırlı sonuçlar alırsın inş.tüm aşamaları kazasız belasız atlatırsınız inş.pazartesi sabah opu var ha tamam canım pazar gecesi,yani bu gece bol bol dua edelim yasin ve fetih süresi okumaya çalış inş.bende eşin ve senin için yasini şerif ve fetih okuyacağım canım ayrıca hast.obuya girmeden önce imkan varsa hemencik namaz abdesti al ,kimseye çaktırmadan her operasyondan önce abdest almaya çalış birde güllü yasin hep yanında taşı onun içerisinde ''LE YESTEVİ ASHANBUR NAR VE ESHABUL CENNE...'' diye başlıyan haşır suresi var onu 7 defa oku veya bilenler sizin için okusun bende okuyacağım eşin ve senin için ....hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Allahın selamı üzerinize olsun ,misafirlerimi yeni gönderdim hemen sizlere koştum canım kardeşlerim herzaman diyorum ya AZİM ,SABIR,DUA ,TEVEKKÜL diye acizane size birkaç sure ismi yazmak istiyorum eklemek isteyenler de ekliyebilir yeni sureler .
öncelikle niyet
MERYEM SURESİ
HAŞIR SURESİ 7 DEFA YADA 11 DEFA
YASİN SURESİ
FETİH SURESİ
SECDE SURESİ
VAKIA SURESİ
TEBAREKA SURESİ
VETTUHA VELLEYLİ(rabbin seni asla unutmadı ......)

zaman buldukca anlamlarınıda okuyun,ayrıca icerinde secde gecen ayetler var sonra secde yapın bol bol oruç tutun ,recep ve şabanı çok güzel değerlendirin .birde enaz 500 adet en fazla 1001 adet yasini şerif dağıtın ama herkes sadece 1 adet okuyacak liste yapıp tek tek yazın kuran kurlarında dağıtabilirsiniz .bunlar benim ve canım
kardeşlerimin ailemin sevenlerimin bizim için yaptıkları Allah hepisinden ve hepinizden razı olsun .hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.

gözünüz aydın canım.allah tamamına erdirip hayırlısı ile kucağınıza aldığı günleride görün inşallah.

canım seninde başlayacağın tedavin bol bebişli olur inşallah.rabbim yüzü gülenlerden eylesin.

kızlar kaç zamandır aklıma takılan şeyi yazıp yazmamakta kararsızdım beni çok üzüyor.şimdi biz celallettin hocaya tedavi olalı epey oldu.yaklaşık 6 ay.bizden ne sperm testi falan istemedi.yanına gittiğimizde asıl çıkışı sağlayanın menegon olduğu söylemişti.pregnly tek başına çıkış sağlamaz demişti.gerçektende 1.5 yıldır çıkış falan olmadı.eşim geçenlerde hormon tahillerini göndermişti hocaya.gayet iyi gidiyor menegonu kullanmak için acele etme tatilde görüşelim demiş.bende tatile kadar menegon kullanıp yaza tüpbebek olur diye düşünüyordum.şimdi hocada tedavi olanlar ne zaman başladınız menegona.yani tahlil sonuçlarınız nasıl iken. fsh 0.539 lh 0.220 total testesteron 438 önceki maillerde 3 ay pergnly kullan uygunsa menegona geçeriz demiş idi.menegon kullanan arkadaşlar sizlerin hormon sonuçları nasıldı.bizim yeterince düşmüş gibi.çomu heyecan yaptım.bazen dua ederken rabbim bzim doktorumuz sen ol sen en büyüksün diyorum.çok karamsarlığa düşüyorum kızlar.çevremize yaz tatilinde tüp bebek yapacağımızı söylemiştik.şimdi yaza olmazsa ne yapacağım.bizim aileler bilmediği için hep niye bu kadar ağırdan alıyorsunuz,tıp bu kadar ilerlemişken el el üstünde oturmanın anlamı ne.daha neler neler.morlim bu yüzden bozuk.akıl verin ne yapmalıyım.

selamün aleyküm canım.sizin tedavi nasıl gidiyor.ben bilmiyorum iyimiyim kötümü.bilmek istediğim tek şey anne olmak istediğim.rabbim mucizevi bi şekilde herşeye inat[azoya bile]hamile kalmayı benim anne eşimin baba olmasını ümmeti muhammede içindede bizlere nasip et allahım.

canım Allah razı olsun güzel duaların için
belli mi olur canım herşey Rabbimden sen de kutlarsın belki seneye bebişin kucağında innşaallahhhh
senin de anneciğine Allah rahmet etsin canım onun ihtiyacı olan şey şu anda yalnızca ona göndereceğin dualar
yalnız bu günde değil tabi her daim
inşallah canım Rabbim sevdiklerimizle ahirette de birlikte olmayı nasip etsin inşallah.
canım hadi hayırlısı inşallah bu sefer yüzünüz güler canım
bizleri yaratan Rabbim sizin embriyolarınıza da can versin inşallah ve
sen de bizim yaşadığımız güzel duyguları yaşarsın inşallah
şu kilo çizergesi yerine hamilelik tablosu yapsaydım ne vardı...:18::18:

inşallah canım o da nasip olacak ümidini kaybetme

canım hemen karamsarlığa düşme.hocanın amacı fsh ve lh yi sıfıra düşürüp testosteronu 9-10 seviyesine yükseltmek.
bu yüzden testtesteronun biraz daha yükeselmesini bekliyordur.
olaya bu açıdan bak.

canım bizim daha belli değil.27 mayısta kontrol var o zaman belli olacak artık iyi mi kötü mü.
amin inşallah.

Flzask ve durudenizderya, hamis haberinizle coooooooook mutlu oldum. Rabbim tamamina erdirsin ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Cansunida canim insallah sendende güzel haberler alacagiz ve halayin sonu gelmeyecek topikte..

Benden haber vereyim bayadir girmiyordum. Yeni bi gelisme yok. Kürlere devam ediyoruz. Kürleri kullanirken ückere sperm testi verdik ve hep immotil sperm görüldü. Bir hareketlendiremedik sunlari.emre bakirciogluna mail yazdim geri dönüs yapmadi.
Iste böyle benden haberler....

Baharcigim Esin is bulmus onada cok sevindim. Rabbim hayirli bol kazanc nasip etsin.

nurusima yakinda sende baslayacakmissin insallah miyomlar sorun olmaz ve bebegine kavusursun bu sefer.
Gecen sene ramazan bereketi topigimizede yansimisti sanirim yine öyle olacak.

Canim benim hayirli ugurlu olsun hamileligin sag saglim al kucagina
...cok sevindim senin adina gozun aydin
Ilk anneler gunun kutlu olsun

topiğimizdeki güzel annelerin anneler gününü kutluyorum.
benim gibi beklemede olan arkadaşlarımda inşallah bir gün rabbim anne olmayı nasip eder bizimde anneler günümzü kutlayan yavrularımız olur inşallah....

canım hayırlı olsun hamileliğin allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bütün isteyenlere yaşattın darısı bizlere inş...

canım hayırlı olsun hamileliğin allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bütün isteyenlere yaşattın darısı bizlere inş...

canım benim çoooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alırız.Allahım hepimize şifalar versin kazasız belasız bebişlerimize kavuştursun

Allahım bize böyle bir günde nasip etti şükürler olsun inşallah buradaki tüm kardeşlerime ve sana da mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin .

hasretciğm Allah razı olsun canım çok teşekkürler .Allahım sizlerdende hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.
Canim benim hayirli ugurlu olsun hamileligin sag saglim al kucagina
...cok sevindim senin adina gozun aydin
Ilk anneler gunun kutlu olsun

cicekciğim sen nerelerdesin canım benim çok teşekkür ederim .ALLAHIM eşine bol bol bol tohumcuklar nasip etsin .bizlerin yaşdığı heyecanlı bekleyişi sizlerde nasip edecek ALLAHIM .hep dualarımdasın canım benim kendine eşine iyi bak ara ara yaz bizi unutma teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…