Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünüz aydın canım.allah tamamına erdirip hayırlısı ile kucağınıza aldığı günleride görün inşallah.

kardeşin benim çok sağol teşekkür ederim .ALLAH tamamına erdirir inşallah şimdi değer katlıyacakmı,kese görünecek mi,kalp atışı ,üçlü test vs vs ...daha bitmedi herşey yeni başladı .kucağımada alırım inşallah hayrılısı ile şu aşamaları bi atlatalım.Rabbim sizlerde acil şifalar versin tez vakitte inşallah sizlerinde hayrılı haberleriyle sevinelim .Allahın izniyle bu dertten herkes kurtulacak inanıyorum ve ümitliyim

merhaba arkadaşlar hepinizin anneler gününüz kutlu olsun bu anneler günü bana çok dokanıyor anneme anneler günün kutlu olsun derken titriyorum ağlamamak için allahım işallah bizede anne olmayı nasip eder arkadaşlar 16 senedir bekliyorum anne olmayı

Son düzenleme:

SELAM CANLAR.
CEMREM CANIM DYGULANDIRDIN BENI ANNENLE CENNETTE BULUSURSUN INS.:
HEPINIZIN ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.SIZ ZATEN ANNE YUREKLISINIZ.INS, RABBIM NASIP EDECEK MIS KOKULARINIZI..
ben ilk defa boyle duygular yasiyorum /her anneler gununde aglayarak dua ederdim.bu kez aglamadim sukur ve minnet ediyorum Rabbime.her daim dualarimdasiniz sizdende dua bekliyorum.hayirla ve saglikla kavusayim bebegime.dileyen herkes icin.

Arkadaşlarımızın dualarını okudum... Allah'ım kabul etsin ... Seneyi anneler gününü bebişleriyle kutlasın inşallah arkadaşlarımız ve hepimiz için geçerli bu dileklerim...

sağol cnm inş. hayırlı ,güzel haberlerle gelmek nasip olur inş. bugün sabah senin yazını görür görmez yazdığın duaları okudum Allah kabul eder inş. Allah razı olsun sendende düşünmen yeter..

hepinizden Allah razı olsun dualarınız benimle ben bunu biliyorum inş. rabbim önümüzdeki yıl bizede anneliği nasip eder...hepimizin anneler günü kutlu olsun inş. evlerimiz bu özel günümüzü kutlayacak çocuklarımızla dolar .. amin.

Son düzenleme:
kaç gündür giremiyodum..şimdi gördüm...sizinle daha yeni yazışmıştık sanki transfer olduk falan diye...şimdi çok güzel haberlerinizi aldım.çok çok mutlu oldum..böyle görünce insn motiv e de oluyo yaa...Allah tamamına erdirsin canları...bizim de tayin Ankara'ya çıktı sonunda hayırlılsıyla..yerleşme işlemleri bitsin,hemeniyi bir mekez için araştırmalara girişicez...umarım yeni bir şehir bize şans da getirir... çoook öpüyorum sizi güzel anneler...

yaa cnm bi kaç gün girmeyince neler oluyo topiktee..süpriz oldu sana ikimizin haberiiii
inşallah daha çok hamişimiz olur bu seneeee herkesede umut olurrrr ..
amin cnmmmm..:26:
hayırlı olsun yeni yeriniz...inşallah dediğin gibi yeni geldiğiniz şehir sizee şans getirir bebeişinizi getirir...
iyi bi hastane ve doktorlaaaa sendende güzel haberler alırız inş..:26::26:

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
bu haftada güzel haberlerrrrrrrr duymak dileğiyleeeeeeeee
iyi haftalarrrrrrrrr....

Bende artık hiç uyku yokkkk gece dön dur sabaha kadar ,sabahta erkenden kalk

günaydınn haftasonu giremedim hamişlerimizin ve biz anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsunnn

baharcıımmmm
canım ecrin için okudum allahım kabul etsin

herkese günaydın hayırlı sabahlar kan verdim geldim bugün 13 .gün sonucu bekliyorum :18:.iş yerimede uğradım alabilirsem rapor alıcam .bugün cansunidanın opusu vardı ALLAHIM inş.güzel kaliteli sperm ve yumurtaları vardır sonrada kaliteli embiryolar ALLAHIM MADDİ MANEVİ YARDIMCILARI OLSUN HAYIRLI HABERLERLE GELSİN TRANSFERLERİ YAKIN ZAMANDA YAPILSIN İNŞ.

hayırlı sabahlar taze hamişimizzzz..
Inşallah seninde değerinnnnn güzelce yükselmiştir.
Evt cnm cansunidanın opusu vardı sabah görüştüm bekliyodu.,inşallah.
Olgun yumurtaları çıkar kaliteli spermler olurda .
Arkadaşımız transfer aşamalarına gelir..:26:.

canım Ankaraya tayininizin çıkmasına sevindim ,özeldende yazışmıştık Ankarada secenek çok bize Ankara hayırlı geldi darısı sizin başınıza inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz .

iyi canımmmmmmm sağoll sen nasılsınnn?
amann sen hep iyi pl :-*
sağol hayatım bende iyiyim çok şükür
bişley sormak istiyorum benim eşim azospermik pellet+pozitif yazıyordu sonucunda iinternetten bişeler gördüm bu sonucu çıkanların tüp bebek merkezlerine yönlendirilmesi gerekiyor diyee doğru mu acaba bizim dr ayrıntılı bişe demiyorr öğrenemiyorum da sen bilio musun acaba

Hiç bilmiyorum kii cnm keşke yardımcı olabilseydimm..
ama bilenler vardır belkii:26:

günaydın flzciğim telaşımız bitmedi değer yükselecek mi,kese,kalp atışı .....Allahım onları hayırlısı ile bizlere bağışlasın sende kazasız belasız bebişlerine kavuş inş.her sabah bu bir rüyamı diye uyanıyorum korkuyorum adet olacakmış gibi oluyorum ,kanamam falan olacak diye ödüm kopuyor...:26:

Aynen cnm bitmeyecekte telaşımızz.
ben şimdiden düşünüyorumm keseyi görecekmiyim..kalp atışın duyacakmıyımm.:18::18:
AMİN CNMM..her an şükrediyorumm Rabbime ..bende öyleyimmmmmmm cnmm hala inanamıyorumm.
korkuyorumda bişey olucak diyee..Allahım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alırız..
bebişler doğana kadar endişemiz hiç bitmiycekk ne yapalım hiç kolay bulmadık onlarııııı:26::26:
benimde arada kasıklara ağrı giriyo korkuyorumm hemen ..Rabbim korusun yavrularımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…