gözünüz aydın canım.allah tamamına erdirip hayırlısı ile kucağınıza aldığı günleride görün inşallah.
ii geceler kızlarrr
bugün anneler günüüüüüüüüüü
taze anne adayları flzask,durudenizderya,nursen,nzlyn anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda kutlayın inşşşş
annesi hayatta olanların annelerin ellerinden öperim
ben biraz gene buruk giricem çünki annecim yokkk onu çokkk özledim
mezarınada gidemicem sınavım var aslında böle günleri sevmiyorum içim diğer günlerden daha çok acıyı ondan
ne yapalım elbet bizde bi gün göçeceğiz bu dünyadan allahım ahirette nasip etsin annemle kavuşmayı...
kusura bakmayın içimi dökmek istedim size
canım hayırlı sonuçlar alırsın inş.tüm aşamaları kazasız belasız atlatırsınız inş.pazartesi sabah opu var ha tamam canım pazar gecesi,yani bu gece bol bol dua edelim yasin ve fetih süresi okumaya çalış inş.bende eşin ve senin için yasini şerif ve fetih okuyacağım canım ayrıca hast.obuya girmeden önce imkan varsa hemencik namaz abdesti al ,kimseye çaktırmadan her operasyondan önce abdest almaya çalış birde güllü yasin hep yanında taşı onun içerisinde ''LE YESTEVİ ASHANBUR NAR VE ESHABUL CENNE...'' diye başlıyan haşır suresi var onu 7 defa oku veya bilenler sizin için okusun bende okuyacağım eşin ve senin için....hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
durudenizderya cicekciğim sen nerelerdesin canım benim çok teşekkür ederim .ALLAHIM eşine bol bol bol tohumcuklar nasip etsin .bizlerin yaşdığı heyecanlı bekleyişi sizlerde nasip edecek ALLAHIM .hep dualarımdasın canım benim kendine eşine iyi bak ara ara yaz bizi unutma teyzesi:16:[/QUOTE .!.:Ben sizi unuturmuyum hic ara ara girip okuyorum canim ..
Amin canim rabbim insallah banada nasip eder simdik zor gorunuyor ama umudum herzaman var
Dualarinda banada yer verdigin icin cok tesekkur ederim canim
Benim dualarimda da benim gibi evlat hasreti ceken her arkadasim var
Rabbim bizlerede tattirir en kisa zamanda insallah bu guzel duygugu
Rabbim sana ve diyer hamile arkadaslarimada sorunsuz bir hamilelik gecirip kucaginiza almayi nasip etsin...amin
kaç gündür giremiyodum..şimdi gördüm...sizinle daha yeni yazışmıştık sanki transfer olduk falan diye...şimdi çok güzel haberlerinizi aldım.çok çok mutlu oldum..böyle görünce insn motiv e de oluyo yaa...Allah tamamına erdirsin canları...bizim de tayin Ankara'ya çıktı sonunda hayırlılsıyla..yerleşme işlemleri bitsin,hemeniyi bir mekez için araştırmalara girişicez...umarım yeni bir şehir bize şans da getirir... çoook öpüyorum sizi güzel anneler...
canım günaydın nasılsınn
herkese günaydın hayırlı sabahlar kan verdim geldim bugün 13 .gün sonucu bekliyorum :18:.iş yerimede uğradım alabilirsem rapor alıcam .bugün cansunidanın opusu vardı allahım inş.güzel kaliteli sperm ve yumurtaları vardır sonrada kaliteli embiryolarallahım maddi manevi yardımcıları olsun hayırlı haberlerle gelsin transferleri yakın zamanda yapılsın inş.
kaç gündür giremiyodum..şimdi gördüm...sizinle daha yeni yazışmıştık sanki transfer olduk falan diye...şimdi çok güzel haberlerinizi aldım.çok çok mutlu oldum..böyle görünce insn motiv e de oluyo yaa...Allah tamamına erdirsin canları...bizim de tayin Ankara'ya çıktı sonunda hayırlılsıyla..yerleşme işlemleri bitsin,hemeniyi bir mekez için araştırmalara girişicez...umarım yeni bir şehir bize şans da getirir... çoook öpüyorum sizi güzel anneler...
amann sen hep iyi pl :-*iyi canımmmmmmm sağoll sen nasılsınnn?
amann sen hep iyi pl :-*
sağol hayatım bende iyiyim çok şükür
bişley sormak istiyorum benim eşim azospermik pellet+pozitif yazıyordu sonucunda iinternetten bişeler gördüm bu sonucu çıkanların tüp bebek merkezlerine yönlendirilmesi gerekiyor diyee doğru mu acaba bizim dr ayrıntılı bişe demiyorröğrenemiyorum da sen bilio musun acaba
hayırlı sabahlar taze hamişimizzzz..
Inşallah seninde değerinnnnn güzelce yükselmiştir.
Evt cnm cansunidanın opusu vardı sabah görüştüm bekliyodu.,inşallah.
Olgun yumurtaları çıkar kaliteli spermler olurda .
Arkadaşımız transfer aşamalarına gelir..:26:.
günaydın flzciğim telaşımız bitmedi değer yükselecek mi,kese,kalp atışı .....Allahım onları hayırlısı ile bizlere bağışlasınsende kazasız belasız bebişlerine kavuş inş.her sabah bu bir rüyamı diye uyanıyorum korkuyorum adet olacakmış gibi oluyorum ,kanamam falan olacak diye ödüm kopuyor...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?