Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nasılsın hadi bakıyım az kaldı kontrole .sendende iyi haber duyacaz insallah baksana topikden güzel haberler gelmeye basladı sıra sende canım rabbim yardımcınız olsun canım

günaydın canım regaip kandilin mubarek olsun
nasılsın tatlım nasıl gidiyor
1 sen 1 ben topiğin bekçisiyiz maşallah
hiç boş bırakmıyoruz bizde olmasak topik boş kalacak...

Merhaba canım.Sizlerinde kandiliz mübarek olsun.
Evet biz bu topiğin devamlı elemanıyız.
Burası güzel haberler veriyor o yüzden burasını boş bırakmamak lazım ve mutlu anları paylaşmak lazım.

canım nasılsın hadi bakıyım az kaldı kontrole .sendende iyi haber duyacaz insallah baksana topikden güzel haberler gelmeye basladı sıra sende canım rabbim yardımcınız olsun canım

Uffffff kontrol deme bana içim ve yüreğim hop hop hopluyor.Çok korkuyorum açıkcası.
Yani olumsuz bir şey duymaktan çok korkuyorum ya.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

canım benimm hayrolsun rüyan inşallah..ne güzel bi rüya görmüşsün..
benim gözlerim yeşil değil ama eşimin annesi ablası dedisinin gözleri yeşil..baba tarafına çekerse yeşil olabilir..
Rabbim hayrılısını versin...pazaretsi gelsede öğrensemm yavrukcaklarımm tekmi ikimizmi.
inşallah rabbim seninde güzel gönlünün mükafatını verir..canımmmmm...
yazını okuyunca duygulandımmmmmm

ALLAH'ım sana samimiyetle yönelen,bu güzel yürekli insanların
benim bildiğim yada bilmediğim ama senin muhakkak bildiğin sıkıntı ve dertlerini gider
RABBİM evimize huzur,sağlık,bereket ver.Sevgini kalbimizden ve dilimizden eksik etme amin...
Arkadaşlar üç ayların müjdeleyicisi olan regaib kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı geri çevirmesin amin...

canım rabbim bu güzel günün hürmetine kandil hürmetine insallah gzel seyler duyacaksın ben inanıyorum güzel haberler vereceksin bize ne olur olumsuz düşünme olumsuz düşündükce basımıza geliyor rabbim bizi sükürler olsun hiç yalnız bırakmadı demi . bak göreceksin Allahın izni ile

Can arkadaşlarım benim.hepimizin kandili mübarek olsun.bugün rabbimizi sıkça analım,birbirimize dua edelim inşallah.rabbim herbirimize gönlümüzden geçen güzel muratları nasip etsin inşallah.

Filiz ya seninkadar bizde heycanlıyız çift mi tek mi diye? çabucak gelsin şu pazartesi.

ciddimisin valla cok güzellerdi ALLAHIM hayırlısını nasip etsin canım benim kucagıma veriyosun tekini ay diyorum ne güzel birsey diyorum alış derya diyorsun bunlara bakmak cok zor diyorsun elinde bir yesil etek giydirmeye calışıyosun .valla uyanmak istemedim hiç o rüyadan ama kosusturmak pek perisan olmuştun:) bence simdiden alıştırmalara başla:)amin canım sizlerin oldukca bende esşimde cok seviniyor bizi cesaretlendiriyorsun ALLAH RAZI OLSUN amin canım aminnnnnnnnnnnnn

Neden böyle oluyor biliyormusun.
Ben eşimin tedavi sürecinde hep kötü sonuçlar aldım ya o yüzden oluyor.Şİmdi de bir tik oluştu bende.Yine olumsuz olacak diye korkuyorum.
Ama bundan sonra sana söz veriyorum iyi şeyler duyacağız hepimiz diyorum.
Allah razı olsun o güzel duaların için.
Gerçektende öyle rabbim bizi hiç yalnız bırakmadı ve celalettin hocayı bize karşımıza çıkarttı.

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun..arkadaşlarım rabbim insallah bu bolluk bereketinde bize hayırlısı ile anne olmayı nasip eder

cooook haklısın canım .sözümü aldım koydum gönlüme.evet canımya bende kocişi razı etsem celaddin hocaya götürmeye ne güzel olur ama bunada sükür .bak herkes sıradan hamile oluyor ben inanıyorum cidden senin baharın en kısa zamanda hayırlı haberler verecenize

Rabbim burdakiiiiiiiiii arkadaşlarıma çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallahhhh:26::26::26::26:

Rabbim burdakiiiiiiiiii arkadaşlarıma çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallahhhh:26::26::26::26:

ay negüzel bir dua bu hemde hamilelerin en güzelinden yapılan bir dua hemde kandil günü.
Filizim özellikle bugün sen bize çok dua et emi.senin güzel ağzından güzel dualar ihtiyacımız var.
Nursen den de bekliyoruz inşallah.

bu sefer başka Tülayım.bu defa güzel gelişmeler olacak.Bu güzel gelişmelerin başında da Celalettin Hoca ya rastlamamız geliyor.şimdi olumsuz düşüncelere yer yok.
Filizi düşün,Nurseni düşün,3 spermle ikiz bebek bekliyen pembeyi düşün mutlu ol inşallah.
dua bekliyorum bu arada senden de.
Bide biz kandillerde toplanırdık ışıkları kapatır,sırayla herkes elindeki duayı okur toplu halde dua bittikten sonra amin derdik.şimdi burda öyle bir ortamım yok ama bu akşamda isim listesi çıkaracağım isim isim hepimize dua edeceğim inşallah.senin de güzel ağzından dua bekliyorum.Bilgin olsun.

canım eşim aradı onada söyledim rüyanı onunda çok hoşuna giddi..
annesinin gözleri yeşilya ondan olabilir dedi..
Rabbim bu günleride gösterdi..inş tamamınada erdirir..insan geç bulunca hep bi korku içinde ister istemez..
inş hevesim kursağımda kalmaz..
yeşil renkte güzeldir.
inşallah bizde sizin güzel haberlerinizle mutlu olucağızzzzzzzzz cnm

sizler benimmmmm hep dilimdesin inanın özellikle bugün ve gece çokkkkkkk dua edicemmmmmmmmm..
Allahım arkadaşlarımada nasip et onlarada yaşat bu mutluluğuu:26::26::26::26:

bendede kocaman bi isim listesi var bende onuu elime alıpp okuycammmmm:26: dua etcemm..
biizim topiğimiz Rabimin mucizeleriyle doluuuuuuu.1spermle 1 yumurtayla hamile kalan arkadaşlar varr..zaten yeterli olanda bu
buna inanın ..bu yaşadıklarım hayal gibi geliyoken şimdi..
hamişim. haklısınız ne kadar olumsuzluğa kapılsanızda sonuu güzel olucak inşallah:26:

merhabalar herkesin kandilini kutluyorumm allahım dualarımızı kabul etsiinnn inşallah hepinizi öpüyorummm
benim yerimede dua ederseniz sevinirimm regl oluyorum da :'( bana nasip olmadı bu kandil de dua etmek

merhabalar herkesin kandilini kutluyorumm allahım dualarımızı kabul etsiinnn inşallah hepinizi öpüyorummm
benim yerimede dua ederseniz sevinirimm regl oluyorum da :'( bana nasip olmadı bu kandil de dua etmek

merhaba Sağnakçım.
seninde kandilin mübarek olsun canım.
hastayken dua edebilirsin,sadece ayet okuyamazsın,
Güzel dualarını bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…