Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kandilimiz mübarek olsun allah bütün dualarımızı kabul etsin,

kızlar 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?

canımmm kandilin kutlu olsunnn seninde rabbimm bu güzel günde dualarımızı kabul etsin katından tertemiz nesiller nasip etsin inşş
Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin onlaraa
bende senin için bir tane yasin alıyorum allah kabul etsinn

Üzülme!
Eğer Allah'tan birşey istediğinde O başka birşey verirse O'na güven...
İhtiyaç duyduğun herşeyi, O'nun uygun zamanda vereceğinden emin ol...
Bu yüzden kuşkulanmadan O'na inanmaya devam et...
Allah, seçimi O'na bırakanlara iyisini verir...
Üzülme!
Hayrın nerede olduğu bilinmez...
Hayır çoğu kez sevilen birşeyin ardında değil, üzülünen birşeyin ardından gelir...
Üzülme!
Altın ateş ile iyi kulda bela ve müsibet ile tecrübe edilir...

Kandiliniz mübarek olsun canlarrrrrrrr
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hepimiz çifter çifter bebişlerimize kavuşuruz inş
Dualarınızda beni de eksik etmeyin canlarrrrr

Sadece bugün değil hamile kaldığımdan beri neredeyse hergün dua ediyorum burada olan olmayan herkese rabbim bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun bizlerede hayırlıyısıyla sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.

kandilimiz mübarek olsun Allah bütün dualarımızı kabul etsin,

KIZLAR 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?

gamzeciğim ben 1 adet yasini şerif okudum ALLAH KABUL ETSİN .eşin ve senin için dua ettim Allahım bu güzel kandilin hürmetine en yakın zamanda bebeğinizi nasip eder şifalar ihsan eder gecede dua edeceğim eşin ve senin için ,1 adet de gece eşime okutacağım inşallah sizin için okununca yazarım ALLAH NİYETİNİ KABUL ETSİN

nursen
enfal
bengusu
durudenizderya
esma

5 tane alındı,
41 e tamamlıcam hadi kızlar kendiniz ve ailenizden almak isteyenler varsa yazın lütfen
aslında akşam camiye gideblirsem oradakilere dağıtmayı düşünmüştüm ama ben utanırım diyemem bi de dedikodu yüklenir üstüme o yüzden sizlere vereyim dedim hepinizden Allah razı olsun,bana istediğinizi Allah kat kat sizlere versin inş.

canım benide ekle akşam okurum senin için bi tane yasin allah bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inş amin...

Regaip kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu gece edilen tüm duaları kabul etsin amin
bir daha ki regaip kandiline anne olarak varmamızı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
nilda
umut
durudeniz senin eşini de ekledim
Allah razı olsun hepinzden

daha çok var kızlar
tekrar söyleyim ben benm için yasin okumak isteyen var mı ?

canım kardeşim günaydın nasılsın sınavların nasıl geçti iyileştin mi ,ne zaman ist.gidiyorsunuz senden hayırlı haberler bekliyorum gerçek isminle dua listemdesin hep dua ediyorum
teşekkür ederim cnm sınavım ii sayılır mat. dışında sanki gerisi kolay geldi bakalım görücez sonucu inş hepsinden geçmişimdir

maşallah maşallahhhhhhh değerin katlanmış cnm ne güzel hadi darısı keseyi görmeyeeeeeeee
cnm dualarımda olacaksın inş sende hamişliler kervanına katılırsın hakkına hayırlar olsun hep
cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ayy özledik seni inan o iki küçük şirin kızların nasıl gazları mı var başladılar desene
hadi evine gelince yazışmak dileğiyle

maşallah cnm inş taransefinde kolay geçer sende 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın senin de halayını çekelim artık ya hu
eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu

çokkk sevindim cnm darısı canlı spermlereeeeeeeeeee
eşim pregnyl kullanıyor antibiyotik kullanırsa bir şey olur mu ?
cnm benim eşimde antibiyotik kullanırken iğnlerini oldu sorun olmadı sen istersen dr. sor çok kafaya takıyorsan cnm:26:
kucağına aldığın güğnleri de göresin inş cnm
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu sorunla mücadele edip bebek sahibi olan varmı aranızda ...?
aramıza hoşgeldin cnm çokkk hamişlerimiz var suan da 7 tane var mesela
inş sende onardan olurusnsende kendinden bahsetr cnm bize
kızlar cemrem nerelerde hiç yazmıyor hastaydı sınavları vardı ne yaptı acaba cidden merak ettim onu

valla inan ki bende merak ettim onu.
Umarım önemli bir şey yoktur.
Teli olan arkadaşlar bir arayıp sorabilirlermi acaba.
cnlarım beni mera etmişsiniz
ne güzel merak edilmek sevilmek inannımn bu topiği bulduğumdan beri ben çokk mutlyum sizlerle

Son düzenleme:
herkese hayırlı kandillerrrrrrrrr
bu mübarek gecede eller arşı alaya uzatıldığında gönlümüzde ki muratları yaradan nasip etsin en kısa zaman da inşllhhhhhhhh
hayırlı 3 aylar veeeeeee hayırlı kandiller olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
edilen duıalar açılan eller, ağlayan gözler kabul olsun dileklerrrrrrrrrrrrr

cemrem hayırlı kandıller canım, nerelerdesın haftasonundan berı yksun hersye yolunda mı hayırdır nıye bukadar uzak kaldın

hayırlı günler herkese
beni merak edenler olmuş ben iim şükür
sınavım ii geçti sayılır pazar akşamı eşimle babmlara gittik orda kaldım ordan kızkardeşime geçtim biraz hasret giderdim
net bulamadığım için yazamadım da.
bu gün öğlen eve geldim ev işi. pazara gittim derken vakit bu vakit oldu artık allahın izniyle burdayım
hepinizi o kadar çok seviyorum ki... anlatamamm

kızlar yasini dağıttım sayılır başka alan olmasın artık çook sağolun Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı kandillerrr

kızlar yasini dağıttım sayılır başka alan olmasın artık çook sağolun Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı kandillerrr

gamzeciğim eşim şimdi okudu isminle eşine ve sana dua etti ALLAHIM niyetlerini kabul etsin dedi.Allah sendende razı olsun.tekrar herkesin kandili mübarek olsun

hoşgeldin canım yoktun tabiki merak ettik ama iyi olmana sevindim sınavlarında güzel geçti diyorsun .matıda kurtarırsın inşallah .senide kandilin mübarek olsun Allah hepimizin duasını kabul etsin HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN

merhaba arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun,Allah bugün bütün dualarımızı kabul eder inşallah tez zamnda da hepimize bebiş nasip eder,
dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…