kandilimiz mübarek olsun allah bütün dualarımızı kabul etsin,
kızlar 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?
kızlar cemrem nerelerde hiç yazmıyor hastaydı sınavları vardı ne yaptı acaba cidden merak ettim onu
kızlarrr sizler artık hamilesiniz ve anne adayısısınız.
lütfen bugun dua ederken bizleride unutmayın ne olur..
flszk,nursen,duruderyadeniz,nzlyn,enfal,pembe 85,
adı aklıma gelmeyen diğer hamişlerrr,ve ben gibi yüreği evlat hasretiyle yanan canlarımm,dualarda buluşalım bu güzel günde..
rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin..
kandilimiz mübarek olsun Allah bütün dualarımızı kabul etsin,
KIZLAR 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?
nursen
enfal
bengusu
durudenizderya
esma
5 tane alındı,
41 e tamamlıcam hadi kızlar kendiniz ve ailenizden almak isteyenler varsa yazın lütfen
aslında akşam camiye gideblirsem oradakilere dağıtmayı düşünmüştüm ama ben utanırım diyemem bi de dedikodu yüklenir üstüme o yüzden sizlere vereyim dedim hepinizden Allah razı olsun,bana istediğinizi Allah kat kat sizlere versin inş.
teşekkür ederim cnm sınavım ii sayılır mat. dışında sanki gerisi kolay geldi bakalım görücez sonucu inş hepsinden geçmişimdircanım kardeşim günaydın nasılsın sınavların nasıl geçti iyileştin mi ,ne zaman ist.gidiyorsunuz senden hayırlı haberler bekliyorum gerçek isminle dua listemdesin hep dua ediyorum
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canlarım bu gün meleklerimin 13 .günü değerimiz 479şükürler olsun RAHİM OLAN ALLAHIMA ,ALLAHIM bu duyguyu bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime nasip et
cnm dualarımda olacaksın inş sende hamişliler kervanına katılırsın hakkına hayırlar olsun hepArkadaslar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takıp edıyorum topıgı,dıleklerınıze ınsallah dıyorum amın dıyorum ama yazmak bir turlu ıcımden gelmedı cok caresızdım ıcımden hıcbırsey yazmak gelmıyordu sevındırıcı bı haberse sızınle sevınıyor dua edıyor uzucu bı haberse sadece aglamakla kalıyordum ama yıne dua edıyordum bır ara esı dogustan 47 xxy olanlar topıgıne yazmıstım sadece,benım esımde de 47xxy klınefelter sendromu var cunku,yurt dısında yasıyoruz ve 2 hafta once tedavi ıcın ıstanbula geldık ılk defa tedavi olacagız Allahın ıznıyle behcecı fulya tupbebek merkezınde tedavıye basladık ben suanda yumurta olusturma ıgnelerımın 8.gunundeyim bi sorun cıkmazda ıgneler bıttıkten sonra esım mıkro tese amelıyatı olacak kısmetse ve sperm bulunursa bendende yumurta toplanacak yoksa butun tedavi bosa gidecek( bakıldıgı zaman hersey pamuk ıplıgıne baglı olasılıgı cok dusuk bı bılınmezlıkle bı umutla basladık ama rabbım ol dedıkten sonrada olmayacak sey yok sonucta...sadecık adlı arkadasında esınde bu nedenle sperm bulunmus ve sadece 1 yumurtayla suan hamıle bana cok umut oldu...size durumumu yazacagım ınsallah,ınsallah hersey yolunda gıder sperm bulunmazsa emre bey bı daha amelıyatı onermedıgını kendısının yapmadıgını soyledı o yuzden cok uzuluyorum olmazsa naparım dıye ne olur dua edın ınsallah butun ummedı muhammedı rabbım hepınızı bu dertle sınamasın bızıde bırlıkte..ne olur dualarınızı eksık etmeyın Allah hepimizin yuzunu guldursun tez vakıtte ınsallah..Allah razı olsun rabbım yakın zamanda derdımıze derman olsun bu mubarek aylara gırdıgımız su gunlerde...Derdi veren dermanınıda verir ınsallah...Hepımızın hakkında hayırlısı...
cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnhepinizi çok özledim.tedavidekilerin rabbim yardımcsı olsun.hayırlarla sonlansın tedavileriniz.
hamişler sizde sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.
bahar,flz,cemrem,vck,denizbulut,pıtırcık ve şu an gaz sancısı tutup ağlama krizine giren kızlarımdan dolayı isimlerini yazamadığım her zorgünümde dualarıyla destek olan,olmak isteyipte olamayan tüm can yoldaşlarım.Allah hepinizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin.
kızlaarımla evimize gidip düzen kurduğumuzda sizlerle daha çok vakit geçirmek için canatacağım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun
evet nihayet transfer aşamasına gelebildim Allahıma şükür) çok sevinçliyim çokkk ) darısı diğer arkadaşlarımın başına inş. içim içime sığmıyo bugün inş. tarnferim de güzel geçer rahim tersliği vardı bende belkide anestezi alabilirim tranferde rabbim yardımcımız olsun...
eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
cnm benim eşimde antibiyotik kullanırken iğnlerini oldu sorun olmadı sen istersen dr. sor çok kafaya takıyorsan cnm:26:eşim pregnyl kullanıyor antibiyotik kullanırsa bir şey olur mu ?
kucağına aldığın güğnleri de göresin inş cnmevet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.
aramıza hoşgeldin cnm çokkk hamişlerimiz var suan da 7 tane var meselamerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu sorunla mücadele edip bebek sahibi olan varmı aranızda ...?
kızlar cemrem nerelerde hiç yazmıyor hastaydı sınavları vardı ne yaptı acaba cidden merak ettim onu
cnlarım beni mera etmişsinizvalla inan ki bende merak ettim onu.
Umarım önemli bir şey yoktur.
Teli olan arkadaşlar bir arayıp sorabilirlermi acaba.
herkese hayırlı kandillerrrrrrrrr
bu mübarek gecede eller arşı alaya uzatıldığında gönlümüzde ki muratları yaradan nasip etsin en kısa zaman da inşllhhhhhhhh
hayırlı 3 aylar veeeeeee hayırlı kandiller olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
edilen duıalar açılan eller, ağlayan gözler kabul olsun dileklerrrrrrrrrrrrr
cemrem hayırlı kandıller canım, nerelerdesın haftasonundan berı yksun hersye yolunda mı hayırdır nıye bukadar uzak kaldın
kızlar yasini dağıttım sayılır başka alan olmasın artık çook sağolun Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı kandillerrr
herkese hayırlı kandillerrrrrrrrr
bu mübarek gecede eller arşı alaya uzatıldığında gönlümüzde ki muratları yaradan nasip etsin en kısa zaman da inşllhhhhhhhh
hayırlı 3 aylar veeeeeee hayırlı kandiller olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
edilen duıalar açılan eller, ağlayan gözler kabul olsun dileklerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?