Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım .
Bu günde ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
Allahım herkesin sıkıntılarına derman versin inşallah.

Arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun allahım hepimizin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin insallah

canım kardeşlerim hepinizin kandili mübarek olsun.Allahın selamı rahmeti,ihsanı ve ikramı üzerinize olsun,kasıklarımda ağrılar oluyor genellikle uyuduğum için pek yazamıyorum hakkınızı helal edin bu günleri Allahım bize nasip etti sizlerede nasip etsin en yakın zamanda. gece elimden geldigince dua edecem buradaki kardeşlerim için...

canlarım eski iş yerimde bi arkadaş vardı onunda eşinde sorun vardı hep konuşur dertleşirdik,neyse bu ben oradan ayrılınca kısa bir süre sonra tedaviyle hamile kalmış tabi ki benden saklamış fakat ben başkalarından öğrendim umrumda bile değil dedim içimden Allah banada nasip ederse bende saklıyacağım ondan dedim ve bugün eski işyerimdeki tüm arkadaşları aradım hamile olduğumu söyledim ona söylemedim .arkadaşın birisiyle konuşurken elinden telefonu aldı hamileymişşin tedaviylemi oldu normal mi falan fistan sahte sahte bende dedim ki biz seninle ne kadar çok bu konuyu konuşur dertleşirdik sende hamileymişşin dedim şeyde çok yoğundumda arayamadım da Allah gönlüne göre versin dilimin ucuyla konuştum diğerleriylede gayet samimi konuştum ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN ONA HAVALE ETTİN O EN GÜZEL CEVABI VERMEMİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME .bu saklıyanlara sinir oluyorum bizim çoçuğumuz yokya onların çoçuklarına nazarımz değer diye korkuyorlar galiba Allah gönüllerine göre versin .bugünleri nasip eden Allahıma ne kadar şükür etsem azdır .ALLAHIM BURADAKİ TÜM KARDEŞLERİME BU MUTLULUĞU NASİP ET,ha birde eski komşum vardı benim adımı uğursuz koymuştu diğer komşular aracılığıyla onada lafımı gönderdim kendi uğursuzluğunda kendi boğulsun

kızlar bugün zcu kardeşimizin doğumu var oğluşuna sağlıklı sıhhatli kavuşşun inşallah oğlu salihlerden olsun,kolay bir doğum olsun inşallah ne güzel kandil günü doğuruyor ,kardeşimizden dualarımızı eksik etmiyelim.canım kardeşlerim benim Allahım hepimize mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin.

Regaip kandilin mübarek olsun bu geceyi boş geçirmeyin dua kapıları açık melekler bizleri bekliyor olacak Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşşşş

kandilimiz mübarek olsun Allah bütün dualarımızı kabul etsin,

KIZLAR 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?

kızlar kusura bakmayın ben çok fazla girmediğim için hediye konusunu takip edemedim,sanırım ben gegonya arkadaşıma hediye göndercem gegonya sen bana özelden yazarsan iletişime geçeriz canım ben özelden cvp yazamam yalnız msj sayım 100 olmadı çünkü

amin canım.hamilelik takvimini yapmayaçalıştım ama bi türlü olmadı.
canım çok kolay kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir
orada hamilelik takvimi için muhtemel doğum tarihi istiyo ve
bunu öğrenmek için de tıklanacak yer var yanında
onu tıklayıp son adet tarihini yazıyosun ve bu da sana muhtemel doğum tarihini veriyo
bu tarihi profil bilgilerine girip sayfanın en aşağısında değişiklikleri kaydete basıyosun ve
hamilelik takvimin eklenmiş oluyo.
canımcım dualarım her daim sizlerle ve dünyanın neresinde varsa evlat hasretiyle yanan o müslüman kardeşlerimle
namazlarımdan sonra hep dualarımdasınız
Allahım diyorum şükürler olsun bizlere yaşattın bu mutluluğu,bu aşamalara gelebildik
arkadaşlarıma da yaşat bu mutluluğu diyorum.
sizler de dua edin bizler için sorunsuz bir hamilelik geçirip evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

senin de kandilin mübarek olsun canım
1 tane okurum inşallah bugün.

REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN canlarım
Allahım bu günü ve geceyi iyi değerlendirmemizi nasip etsin ve
ettiğimiz dualarımızı kabul eylesin
hepimizin gönlündeki hayırlı muradlarımız gerçekleşsin inşallah.

evet canım aynen.

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

1 tane ben de okuyabilirm.. okudu say canım..ikindi namazı sonrası okuyacağım kısmetse.. allah kabul etsin inşallah..dualarına bizi de kat olurmu..

kızlarrr sizler artık hamilesiniz ve anne adayısısınız.
lütfen bugun dua ederken bizleride unutmayın ne olur..
flszk,nursen,duruderyadeniz,nzlyn,enfal,pembe 85,
adı aklıma gelmeyen diğer hamişlerrr,ve ben gibi yüreği evlat hasretiyle yanan canlarımm,dualarda buluşalım bu güzel günde..
rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin..

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen ne varsa dualarınızı kabul eder inşallah..dualarınızda bulunmak dileğiyle hayırlı kandiller.

gamzeciğim 1 kişi 1 adet mi okuyacak ben hemen 1 adet aldım Allahım hayırlı bebeklerini nasip etsin okuyup yazarım canım

şimdi liste yaptım ama gercek ismini özelden atarsan daha iyi olur enfalim

canlarım hepimizin kandili mübarek olsun.
rabbim hepimize gönlümüzdeki muradı versin.
hayırlı kandiller olsun......

Son düzenleme:
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…