nursen
enfal
bengusu
durudenizderya
esma
5 tane alındı,
41 e tamamlıcam hadi kızlar kendiniz ve ailenizden almak isteyenler varsa yazın lütfen
aslında akşam camiye gideblirsem oradakilere dağıtmayı düşünmüştüm ama ben utanırım diyemem bi de dedikodu yüklenir üstüme o yüzden sizlere vereyim dedim hepinizden Allah razı olsun,bana istediğinizi Allah kat kat sizlere versin inş.
kızlar yasini dağıttım sayılır başka alan olmasın artık çook sağolun Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı kandillerrr
Alt tarafina tülü tam yetmedi alip ekliycem alt kismina bakalim begenecekmisiniz kapi süsümü...
Siz canim arkadaslarimla paylasmak istedim...
Alt tarafina tülü tam yetmedi alip ekliycem alt kismina bakalim begenecekmisiniz kapi süsümü...
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Aminn
amin.ne güzel dua bu.
Tülayım ne yapıyon canım nasılsın.
sabahdan gireyim dedim bende topiğe
buarada cuman mübarek olsun.
Nerdesin bebegim sen seni cok merak ettim cadiiiiiiiiiiiiii...
Sana özelden msj atcaktim bu aksam ki sükürler olsun girmissin...
Pamugum ayrica Kandilin mübarek olsun Rabbim tez vakitte bebislerini nasip etsin...
Yedigin ictigin senin olsun pamugum nerdesin sen gecen cumartesiden beri anlat bakalim...
Sinavlarin nasil gecti insallah hepsini gecmissindir bitanem....
Özledim kisss seni cadiiiiiiiiiiiiiiiii..
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek günde hemde 3 ayların içinde yapılan dualar, edilen dilekler
ve yapılan hayırlar kabul olsun inş hepimizin dileği kabul olur sırayla hamiş haberleri veririzzzz
şimdi sıra cansunida da sonra nurusima da ve sonra da tek tek bizlerede olsunnn
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
cnm sen gördüğün rüyayay değil sana böle rüya gösterene bak güzelimgünaydınnlarrrr
herkes iyidir umarımm gece hepimiz için dualar ettim allahım bizleri ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah...
gece rüyamda orta yaşlı -beyaz sakallı dede değil- bir amca çok üzülüyorsun üzlme bebeğin olacak dedi....
yaaa artık psikolojim bozulduu neler görüyorummmm
sana da hayırlı cumalar cnm evet sınavlar bitti iim cnm yaklaşık 5 gündür yoktum sizi özledim ama geldim nihayethayırlı cumalar canım nasılsınn hoşgeldin görünmüyordun sınavların iyi geçmiş gözünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?