canım maşallah çok güzel yapmışsın ellerine sağlıkAlt tarafina tülü tam yetmedi alip ekliycem alt kismina bakalim begenecekmisiniz kapi süsümü...
Siz canim arkadaslarimla paylasmak istedim...
günaydınnlarrrr
herkes iyidir umarımm gece hepimiz için dualar ettim allahım bizleri ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah...
gece rüyamda orta yaşlı -beyaz sakallı dede değil- bir amca çok üzülüyorsun üzlme bebeğin olacak dedi....
yaaa artık psikolojim bozulduu neler görüyorummmm
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlar onun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır Rabbim inşallah siz canım arkadaşlarımın eşlerinede şifalar versin yedikleri içtikleri şifa olsun bol bol süpermenleriniz olsun ve sonucu bebişli olsun amin
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek günde hemde 3 ayların içinde yapılan dualar, edilen dilekler
ve yapılan hayırlar kabul olsun inş hepimizin dileği kabul olur sırayla hamiş haberleri veririzzzz
şimdi sıra cansunida da sonra nurusima da ve sonra da tek tek bizlerede olsunnn
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
günaydınnlarrrr
herkes iyidir umarımm gece hepimiz için dualar ettim allahım bizleri ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah...
gece rüyamda orta yaşlı -beyaz sakallı dede değil- bir amca çok üzülüyorsun üzlme bebeğin olacak dedi....
yaaa artık psikolojim bozulduu neler görüyorummmm
Amiiinnn amiinnn ne güzel bir dua bu böyle.
Hadi bakalım az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Sende tez zamanda adet ol da bebişlerini kapta gel emiii.
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlar onun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır Rabbim inşallah siz canım arkadaşlarımın eşlerinede şifalar versin yedikleri içtikleri şifa olsun bol bol süpermenleriniz olsun ve sonucu bebişli olsun amin
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun herkese günaydınlar biz çok uyuduğumuz için bize şimdi yeni gün aydıgece dilim döndükce hepimiz için dua ettim Allah hepimizi sevindirsin inşallah
saganakcığım rüya görmüşsün ya ona inan çünkü ben de yıllar önce çok üzgün olduğum bir gece rüya gördüm rüyamda kaç tane çoçuğum olacağı cinsiyetlerinin ne olacağı hepsi söylendi o sabah kendime söz verdim asla Allahtan umudumu kesmiyeceğim dedim senki kandil günü böyle bir rüya görmüşsün .üzülme ve duayla azimle ve tevekkülle bekle ...ALLAHA EMANET OL
amin canım sizinde Allah'ın selamı üzerinize olsun.uyuyun canım oh sefanız olsun hamişlik uykusudur tadını çıkar birtanem.Allah razı olsun Rabbim dualrını kabul etsin sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah dualarını üzerimizden eksik etme birtanem malum bende yeni tedaviye başlıyacağım için çok heyecanlıyım inşallah sizinde desteğinizle hayırlısıyla atlatıcam bu heyacanımı Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hamiş olmayı
canım s.a tedavin hayırlı olsun inşallah ummadığın kadar kolay geçer ve sonu bebişli olur inşallah . bu gece uyku halinde dua ediyorum uyanık ve uyku hali karışık şunu çok iyi hatırlıyorum nurisima şifa ver deyip deyip duruyorum ...hayırlı haberlerini bekliyoruz
inşallah canım çoçuk özlemiyle bizim gibi yanıp tutuşan tüm kardeşlerimize şifa versin ,inşallah bu tedavin çok güzel gecer ve Rabbim sizin içinde ol der oda oluverir ,bol bol fetih ,yasin,haşr... surelerini oku.hayırlı haberlerini bekliyoruz
üzülme!
Eğer allah'tan birşey istediğinde o başka birşey verirse o'na güven...
Ihtiyaç duyduğun herşeyi, o'nun uygun zamanda vereceğinden emin ol...
Bu yüzden kuşkulanmadan o'na inanmaya devam et...
Allah, seçimi o'na bırakanlara iyisini verir...
üzülme!
Hayrın nerede olduğu bilinmez...
Hayır çoğu kez sevilen birşeyin ardında değil, üzülünen birşeyin ardından gelir...
üzülme!
Altın ateş ile iyi kulda bela ve müsibet ile tecrübe edilir...
Kandiliniz mübarek olsun canlarrrrrrrr
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hepimiz çifter çifter bebişlerimize kavuşuruz inş
Dualarınızda beni de eksik etmeyin canlarrrrr
Ayyyyyyyyyy cnm ben bunu çokkkkkkkkk beğendim amaaaaaaaaaa
marifetli arkadaşım benimmmmmmmmm
pembiş pembiş ne güzelde duruyoooooo..,ellerine sağlıkkkkkk bitanemmmmmmm
Çok güzel olmuş ama yaaaaa.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Bunlardan istiyorum haberin olsun aklında olsun.
oyyy iim güzelim ay ay beni merak etmiş cadı sesin bi kere
ama ikimizdede var yani cadılık
sınavın ardından babama gittim eşimi ikna edip babmda kızkardeşimde kaldım
ii geldi valla ama net yoktu giremedim topiğe
yediklerimi yazmıcam zaten güya diet yapıyıorum yazarsam rezil rüsva olurum heeee
kızkardeşim sağolsun sevdiğim yemeklerden yapmış bende dururmuyum yedim
bende özledim kıs sizleri cnm benim
sen nasılsın iğneler nasıl gidiyo tedavi inş sizdede bol bol spermler gösterecek
tatlım bu ne güzel süsler yaaa
kızzz elelrine sağlık ne güzel şeyler yapıyorsun cnm inş tez zamanda kendi bebişine de yaparsın
Ayyyyyyyyyy cnm ben bunu çokkkkkkkkk beğendim amaaaaaaaaaa
marifetli arkadaşım benimmmmmmmmm
pembiş pembiş ne güzelde duruyoooooo..,ellerine sağlıkkkkkk bitanemmmmmmm
Çok güzel olmuş ama yaaaaa.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Bunlardan istiyorum haberin olsun aklında olsun.
oyyy iim güzelim ay ay beni merak etmiş cadı sesin bi kere
ama ikimizdede var yani cadılık
sınavın ardından babama gittim eşimi ikna edip babmda kızkardeşimde kaldım
ii geldi valla ama net yoktu giremedim topiğe
yediklerimi yazmıcam zaten güya diet yapıyıorum yazarsam rezil rüsva olurum heeee
kızkardeşim sağolsun sevdiğim yemeklerden yapmış bende dururmuyum yedim
bende özledim kıs sizleri cnm benim
sen nasılsın iğneler nasıl gidiyo tedavi inş sizdede bol bol spermler gösterecek
tatlım bu ne güzel süsler yaaa
kızzz elelrine sağlık ne güzel şeyler yapıyorsun cnm inş tez zamanda kendi bebişine de yaparsın
canım maşallah çok güzel yapmışsın ellerine sağlık
inşallah hepimize nasip olur bu süsleri kendi evlerimize takmayı
hayır olsun rüyan canım
inşallah tez zamanda sen de sevinenlerden olursun canım.
amin cnm aminn hepimizin inş hamiş haberini almak nasip olur burdaaacemrem tatlım sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim benim başarılı arkadaşım
canım ya ne güzel dualar bunlar canı gönülden amin diyorum
inşallah canım inşallah bizler size müjdeli haberlerle geliriz sizlerde peşimizden gelirsiniz
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür en yakın zamanda
ben çok heyecan yaptım kaç gündür uyuyamıyorum bile gündüzleride başım ağrıyor artık
inşallah bu çektiyimiz çileler son bulur biran evvel artık güzel günler görürüz.
bu arada daha kaynın iş başı yapmadımı halen eşin tek mi çalışıyor
biran evvel test yapmalısınız inşallah süpermenleriniz artık çıkarda Rabbim yüzünüzü güldürür amin
Cok sagol fistigim yegenlerimin piricik seker annesi.....
Sirf dün sana ekliycem dedigim icin ekledim...
Simdi daha güzel oldu tüller ekledim birde kurdele...
Begendigine sevindim bitanem yegenlerimin cinsiyetleri belli olsun onlarada yaparim ben Allahin izniyle...
Cok tesekkür ederim gönlü güzel arkadasim...
Begenmene cok sevindim...
Yeter ki sen hamis kal güzelim söz kapi süslerin benden...
Tamam pamugum ben cadi olayim yeter ki sen iste..
Canim ben seni cok sevdigim icin nazim gectigi icin sana cadi yazdim umarim alinmadin dimi bitanem..
Iyi yapmissin bitanem babacigini ablacigi görmüssün cok sevindim...
Iyi yazma yediklerini dedim ya zaten yedigin ictigin sana kalsin diye
Bitanem ignelerimiz bitti bugün test yaptirdi esim artik hayirlisi...
Bitanem begenmene cok sevindim..
Amin canim hepimize yaparim ben..
özelden mesaj attım bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?