Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ervae teşekkürler canım evet üçüz canım 28 mayısta tekrar kontrol var bakalım ne olacak .evet evim cıvıl cıvıl olur Allahım o aşamalarada gelmeyi nasip eder inşallah.Allahım sizlerede hayırlısını versin

Günaydın canım.
Eeeee ne yapalım dünya böyle bir alış bir veriş.
Bugün dünkünden daha güzel haberler duyalım inşallah.
sanada günaydın cnm aynen öle alıyorum geri veriyorum sanki
olsun cnm sağlıkl için herşeye katlanılır
sen nasılsın amin hep mutlu olalım
Cemrecim nasılsın canım.yasini okudum allah acil şifalar versin inşallah.rabbim hiç kimseyi sağlıkla sınamasın.

sağol cnm inş cümle hastalarada şifa versin mevlam cnm yasin için de sağol

günaydın canım dün hastahanede beklerken eşim ilker kardeşimiz için yasini şerifi okudu dua etti ALLAHIM acil şifalar ve kolaylıklar versin.

günaydın canım dün hastahanede beklerken eşim ilker kardeşimiz için yasini şerifi okudu dua etti ALLAHIM acil şifalar ve kolaylıklar versin.

sağolun cnm
rabbim sana da bu imtahanında kaolylıklar ve hayırlar versin
senin ve bebkelrin için hayırlı olan neyse o olsun cnm sen alalha sığın nş olumlu sonuçlar çıkar

bizde seval teyzemiz nerede diyorduk yaaa 3 tanecik minik ekranda görür görmez şoooook olduk doktorlar başıma birikti Allahım sonuda güzel olur inşallah .buradaki tüm kardeşlerime ve size Rabbim daha güzel haberler almayı nasip etsin bizide tamamına erdirsin inşallah

Kız nasıl görmem.Topik senin 3 üz haberin ile çalkalanıyor.
Doktor madem kafanı allak bullak ediyor neden 3 tane koyuyor.Bari 2 tane koysa ya.Ama hiçbişeycik olmaz sen merak etme.
Tamam canım not ettim bu yerleri.Eyüp sultana geçen sefer gitmiştik.Üsküdara mecbur uğrayacağız.Aktarcı orda ordan bitkisel alırız.Ozaman uğrarız inşallah.

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

canım benim günüme güneş gibi doğdun
biraz önce faceden tülay verdi haberini
inanamadım
inşlh sağlıkla 3 ünüde kucağında görürsün
sen ve cansunida beni çok etkilemiştiniz çok üzülüyorudum
tabi diğer arkadaşlarımada üzülüyorum herkesin kendine göre bir hikayesi bir çabası bir emeği var
rabbim mucizesini verdi işte maşallah emekleriniz yer buldu
bu mutluluğun tarifi yok güzelim şaşkına döndüm inan darısı bizlere inşlh
umutlarım bir kez daha yeşerdi halaya geç kaldım sanırım

gözünaydın tam nickindeki üç isim gibi üç taneler
üçüz döğuran arkadaşlar var tüp bebek topiklerinde oraya yaz fikir edin öyle karar verin
üçüz anneleri yazıyor topiklerde

bu güzel haberle sen şok oldun,biz şok olduk.çok şükür canım çok şükür.
baksana daha öncedende yazmıştım benim müdürümün de üçüz kızları var.onlarında tüpbebekle oldu.doktoru başta birini almamız lazım demiş,diğer ikisinin sağlığını tehdit ediyor,hem gelişimlerini de etkiliyor,kilo alamazlar falan demiş.onlar da zor bela karar vermişler aldırmaya.2 kere aldırmak için operasyona girmiş.birinde durması gerekn konumda durmadığı için alamamışlar,diğerinde ise diğer kardeşi üstüne kapanmış.elhamdülillah.rabbim ne büyük.6 aylık doğum yapmış.3 ay kadar küvezde kalmışlar.şimdi 4 yaşındalar ve içlerinde en akıllısı,en zekisi,doktorun almamız gerekir dediği kız.senin boyunu kilonu bilmiyorum ama eşinin buyu da 1.50 falandır kilosu da 53 kg.falan.anne karnında gelişimleri biraz zor olmuş o yüzden 6 aylıkken doğmuşlar.ama okadar tatlılar ki 3 taneler.insan onları görünce gülesi geliyor.ve çok güzeller,birbirlerinede benzemiyorlar.

diğeceyim o ki sen rabbime havele et.bence müdahale ettirme.şuan çok daha zor imtihandasın ama sonu bak çok güzel olacak.bizlerde dua edeceğiz inş.

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

sağlıkla kucağına alırsın inşşş

ayyyyyy seval iyiki yazdın bunları bende hiç almalarını istemiyorum hatta onunla konuşuyorum ''Annen seni almalarına izin vermiyecek süpriz yumurtam diyorum'' bende hiç almalarından yana değilim

canım benim çok teşekkürler gün doğmadan neler doğuyor ya mevlam işte neylerse güzel eyler herşeyimi ona havale ettim .inaşllah sizlerdende hayırlı haberler alırız Allahım tez zamanda şifanızı versin.tüm kardeşlerime bu duyguları yaşatsın
gözünaydın tam nickindeki üç isim gibi üç taneler
üçüz döğuran arkadaşlar var tüp bebek topiklerinde oraya yaz fikir edin öyle karar verin
üçüz anneleri yazıyor topiklerde
MAVİMENEKŞE evet canım ya duru deniz derya benimde aklıma gelmedi değil 7 yıl önce 3 tane kzım olursa bu isimleri verecem diye açmıştım rüya gibi inan .ama içimde buruk bir acı var sevinçle hüznü bir arada yaşıyorum
sağlıkla kucağına alırsın inşşş
yeteeeerciğim canım benim ALLAHIM buradaki herkese mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin çok teşekkürler canım kardeşim.

canımmm İNŞALLAH üçünüde sağsalim kucağına alırsınnn
olmuyacak bişey değil kii RABBİM böyle uygun gördüü
bencede aldırmaa İNŞALLAH aldırmassın tek duam üçününde sağlıkla gelmesii annesinin kucağına
evet belki çok kolay bir hamilelik geçirmessin ama bellimi olur hiç belli olmaz zamanın ne getireceğii
mercanı hatırlıyormusun tek yumurta ikizi ne kadar zor bir hamilelik geçirdii şimdi beebişleri büyüdü koca kız oldu bile
kolay kolayy kiseye kısmet olmazz sen bitaneye razıyken RABBİM üç tane nasip ettiii
ben senin yerinde olsammm aldırmak aklımdan geçmezdii
tabii en iyisini doktorunuz bilir ne uygunsa o olsunn İNŞALLAH üçüde hayat bulur bu dünyadaaa

canım masallah üçüz emi cok sevindim.rabbim mucizeni verdi .rabbim insallah saglıklı hepsini dünyaya getirmeni nasip eder ayyy cok güzel haber bu ya masallah sübanallahtekrardan kutluyorum canım seni

flask canım yigenimizi görmüşsün masallah canım ta rüyalarımızda ikiz gördük tutmadı demekki olsun canım saglıklı olsunda bir tane olsun nasıl seviniyorum size bi bilsen rabbim insallah bizede nasip eder canım duanı eksik etme ne olur
nursen
canıııııııııııııııııııııııııııım ben sna demedim mi onun annesi süpermen gibi güclü Allahım izni ile bir sey olmaz die .coooook sevindim canım sen ve bebişinin iyi olmasına rabbim tüm olumsuzluklardan korusun canım sizi canım ilk konuştugum kişi sendin bu topikte ayın 15 test yaptıracaz duanı eksk etme ne olur canım heycan basladı simdiden bende

durudenizderya gözün aydın keseleri görmüşsün onca sene sonra Rabbimin hikmeti işte 1 beklerken 3 geldi inşallah canım 3üde sağlıklı gelişir sana sıkıntı vermez aldırmak zorunda kalmazsın Rabbim 3 evladınada sağlık versin sana sıkı sıkı tutunsunlar aldırmak zorunda kalmazsın inşallah.dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun inşallah

amiinnnn canım maşallah maşşalahh darısı bizlerin basına

canım masallah üçüz emi cok sevindim.rabbim mucizeni verdi .rabbim insallah saglıklı hepsini dünyaya getirmeni nasip eder ayyy cok güzel haber bu ya masallah sübanallahtekrardan kutluyorum canım seni
KADERCİĞİM öyle oldu 3 tane kese var hayırlısı inşallah çok tedirginim hayırlısı için hep dua ediyorum.canım kardeşim Allahım sizlerde hayırlı ile bebişlerinizi yakın zamanda nasip etsin herzaman dualarımdasınız kocaman bir dua listem var

NURİSİMA canım kardeşim Allahın taktiri işte ben 1 tane kese diye gittim Rabbim 3 tane buyurmuş herzaman dediğim gibi hep hayırlısını istedim çok ğladım çok dua ettim sağdan soldan çok laf işittim cevap veremedim Allaha sığındım inşallah bebeklerimizi bize bağışlar telaşla bekliyoruz bazı riskleri var Allahım korusun tüm günahsız bebişleriAllahım sanada çifter çifter versin bana sevdiklerim hep böyle dua ediyordu ...bende sizlere hep dua ediyorum bazen dualar kendiliğinden dilimden dökülüyor

esma bir sürü üçüz annesinin yazdığını okudum bende aldırmayacağım Allahın izniyle. teyzesi dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…