Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım maşallah ya üçüz bekliyosun demek:)

çok sevindim, ama birinin alınma riski varmış olsun Rabbim hayırlısını versin.

düşünsene evin cıvıl cıvıl bebek sesleriyle dolacak:)

Allah ım tez zamnada hepimize nasip etsin inşallah:)

canım sana da çok geçmiş olsun.bakalım yaza artık şimdi okul var olamam ameliyat.inşallah bebişlerimize kavuşmadan sıkıntılarımız biter:)hocayı aradaım bilgi aldım canım sağolasın

lilikk canım öncelikle hoşgeldin ve iyi dileklerin için teşekkürler canım burada şifa bulan çok kişi oldu sen canını hiç sıkma biz neler yaşadık inşallah tez vakitte Allahım şifanızı versin
ENFALLLLL canım ya işte böyle 3 taneçik teyzesi bugün hayatımın hiç unutamayacağım günlerinden birini yaşadım sevineyim mi üzüleyi mi çünkü riskli bir durum szö konusu tüm doktorlar başıma birikti ya Allah insana neler gösteriyor canlarım çok sabredin çok sabredin
Canim gözleriniz aydin olsun.....
Demek bebisleriniz 3 üz...
Rabbim sag salim ücünüde kucagina almayi nasip etsin canim benim...
Cok ama cok mutlu oldum dualarim siz tüm hamile arkadaslarimla Allaha emanetsiniz...

Yaren canım ücünüde sağsalim doğurmayı ne çok isterim ama zaman ne gösterecek hiç bilmiyorum bir risk söz konusu

heranımda yanımda olan canım kardeşlerim öncelikle dualarınız için Allah hepinizden razı olsun çooooooooook duygulandım sevincimi ve üzüntümü herzaman benimle paylaştınız
bizim tedavi sürecinde 4 tane enbiryomuz olmuş beni transfere hazırldılar ben masada sürekli dua etmekle meşguldum doktor transferi yaptım dedi hadi hayırlısı olsun dedi hocam bitti mi dedim evet dedi ben kaç tane transfer yapıldı diye sormadım oda söylemedi meyer 3 adet göndermiş son kalan 1 adette 6 hücreli olduğu için transfer yapılamazmış neyse işte herşey bugün belli oldu tabiki nasip Allahım sonunu hayır etsin şimdi diyorki 28 mayısa kadar bekliyelim gelişimlerine bakalım ona göre sizinde fikrinizi alarak bunu çözecez diyor.Allahım hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun inşallah benim şu anda hiç fikrim yok Allahım doğru kararı vermeyi nasip etsin.
teyzeleri miniciklerim duaya ihtiyacı var Allaha emanet olun

doğru sabır her zorluğun anahtarı... inşaallah 3 ünüde sağlıklı bir şekilde doğurursun..

nasılsınız kızlarrrrrr sizleri çokkk özledim .
fsashk hayırlı olsun tatlım hamişsin çokkk şükür sonunda oldu çokk sevindim
bahar tatlım nasılsın eşin işe başlamış çokk sevindim canım inş herşey çokk güzel olacak
nurusima canım nasılsın ne haber geçen çayımız yarım kaldı ama şimdi eşi hala gelmedi
ne yaptın kırmızıyı gördünmü canım hadi bakalım hayırlı haberler sende inş

durudenizderya gözünaydın keseleri görmüşsün Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşaAllah

cnm üzüldüm olsun inş celallettin beyde olacağınız yeni tedvi size yeni umutlar ve bebeğini getiri inş güzelim hep dua edeceğim
lilik cnm daha ne güzel gençsin kız yakında bebeğine de kavuşursun inş cnm benim evet burda analt biz burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz ve burda hepimiz çokkkk jutlu oluyoruz birbirimize destek olup acılarımzıı paylaşıp hafifliyoruz cnm benim
ayyy kıyamma cnm alalhım sein ve bebekelrin için hayırlısı neyse onu nasip etsin güzelim:26:
cnm 3 tane transfer olmuş he ayy bende 3 isterim garanti olsun diye bak nasıl garanti oldu
cnm dualarımızdasın inşminiğin kardeşlerine yetişecek oda onalrla doğmayı bekleyecek
he eğer öbür türlü olursa da takdir yaradanın ama sıkma canını gör bak nasıl yetişicek oda gelişmelerine

canım arkadaşının eşi için yasını şerif okudum rabbim acil şifalar versin hayırlı geceler.......

Nursen kuzun büyümüş maşalllahhh....Hemde 41 kere maşalllahhhh..............

Durudenizderya, senin kuzularda 3 taneymiş...Ne tatlı olur onlar...Maşallahh

herkese günaydınnnnnnnn
ii bi güne başlarız inş hep
kızlar ben dün adet oldum gene klasik ağrılar başladı
bide serumla kan ilacımı alıyorum anlıcanız kan alıyorum sonra da adetle geri veriyorum
benden böle kızlar umarım bugün mutlu haberler duyarız hayattan

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

Neeeeeeeeeeee aman ALLAH ım çok güzel bir haber buuuu.
Sonunda imtihanı kazandın bebişlerin seninle.
Canım demek doktor 3 tane koymuş.
Ama hiç üzülme rabbim onlara nasıl can verdiyse mutlaka yardım eder.
Sende biliyorsun bu bizim isteyip te bulamadığımız şeyler.
Sen bari kaybetme.Tüm zorluklara rağmen kucağına almayı nasip etsin yüce rabbiim.
Rabbim doğru kararlar vermek nasip etsin inşALLAH.
Rabbime emanetsiniz inşALLAH.

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

nasıl yani ya.3 tane melek mi?
allahım bu ne tarfı olmaz bir mücizedir böyle.maaşallah sübhanallah.bukadar olumsuzluklara rağmen rabbimin bu mücizesine tevekkül edilmez mi? rabbim sen ne büyüksün,şükürler olsun sana.elhamdüllilah.
durudenizderya seni çooook tebrik ediyorum.allahım duları kabul etti.çok şükür.rabbim 3 nü de sana,eşine bağışlasın inşallah.
sabah sabah bundan güzel alabileceğim haber olmaz herhalde.haberi verdirtene şükürler olsun.
hadi kızlar horona

Nursenciğim senin meleğinde iyiymiş.hızlı hızlı büyüyor demek.eee acelesi var annesi yıllar olmuş tanışamamış.
kanamalarında bitmiş çok şükür.rabbim dahada iyi etsin inşallah hem seni hemde mercimeğini.

topikte çok güzel gelişmeler oluyor.rabbim daim etsin inş. (amin)

Günaydın canım.
Eeeee ne yapalım dünya böyle bir alış bir veriş.
Bugün dünkünden daha güzel haberler duyalım inşallah.

durudenizderya gözünaydın keseleri görmüşsün Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşaAllah
BANGİ yeşekkürler canım şükür keseleri gördük .inaşllah Allah hayırlı bir şekilde doğmalarını nasip eder Allahım yakın zamanda silerdende hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Nursen kuzun büyümüş maşalllahhh....Hemde 41 kere maşalllahhhh.............
Durudenizderya, senin kuzularda 3 taneymiş...Ne tatlı olur onlar...Maşallahh
GÖZDEM canım kardeşim teşekkürler Allah oğluşunu size bağışlasın .şimdi beni senin oğluşun gibi 3 tane ile düşün :26:
TÜLAYYYYYYYYY gördün demek üçüz haberimi asıl imtihan bence şimdi başladı kardeşim karar vermem lazım 1 tanesi diğer ikisinin gelişimini engelleyebilir diyor ben hiç birisine kıyamam ama doktor kafamı allak bullak etti hep hayırlısı için dua ediyorum istanbula gideceksin ya eğer üsküdara yolun düşerse AZİZ MAHMUT HÜDAYİ hzlerinin kabri var ona uğramaya çalış çok kolay bulursun çok değerli bir alim orada bol bol dua et eyüp sultan hz lerine mutlaka git ...hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…