Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende bahar arkadaşımızın eşi için 1 adet yasin 1adt fetih suresi alıyorum rabbim şifasını versin inş..

YA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME

canımmmm YAZDIKLARINI OKURKEN 2 SENE ÖNCE KENDİ YAŞADIKLARIMA DÖNDÜM EŞİMİN BEYNİNDEKİ KİTLE HABERİNİ ALIP DR GÖRÜŞMELERİ AMELİYATLAR YOĞUN BAKIM ÜNÜTESİ PATALOJİ SONUÇLARII İNSANIN DÜŞÜNCELERİNİN ÖNCELİKLERİNİN NASIL DEĞİŞTİĞİNİ HAYATININ ALT ÜST OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUMMM CANIM ÇOK ZORDUR AMA HEP İYİSİNİ DÜŞÜNECEKSİN DUALAR EDECEK İNŞŞŞ RABBİM SENİ YENİ SIKINTILARLA SINAMAZ RABBİM GÜZEL AHBERLE DÖNMEYİ NASİP ETSİNNN

hoşbulduk tatlım evet başladım tedaviye haziranın 8 de kontrolüm var o zamana kadar estrofem kullanıcam
inşallah bebişlerim sağlıklı çözünürler bu sıkıntılı günlerimde bana ilaç gibi gelir bir mutlu haber alırım
nedense halen hiç bir sevinç falan yaşayamadım çok relaxım hiç birşey hissetmiyorum
ya yaşadığım sıkıntılardan yada henüz bebişimi göbişime alamadığımdandır bilmem içim çok garip
hatta içimden şöyle geçti baharım canım arkadaşım benim yerimde olsaydı herhalde havalara uçardı dedim
inşallah oda bu sıkıntılı günleri atlatıp biran evvel tedaviye başlayıp hamiş olacak Allah'n izniyle
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin canım inşallah bizlerde yaşarız o mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın inşallah.tavsiyelerine uyucam birtanem çok teşekkür ederim inşallah herşey çok güzel olur

cnm tedain hayırlı olsun inş sonu olsun tatlım ayyy olanlar çok korkunç bi durum mevlam kötü şeylerden esirgesin hepimizi ölenlere Allah rahmet eylesin...
çok teşekkür ederim cemrem darısı başına inşallah sende en yakın zamanda bu aşamalara gelirsin inşallah canım arkadaşım bende hamiş olurum Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu amin.Allah razı olsun canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin zor bir durum psikolojim bozuldu inşallah Rabbim herkesi görünen görünmeyen kazalardan belalardan korusun amin

ben de arkadaşımızın eşi için 1 yasin ve 1fetih süresi okuycam.RABBİM şifa versin İnşallah önemsiz birşeydir.

yanlış hatırlamıyorsam bugün tülay arkadaşımızın kontrolü vardı, haberi olan varmıı aranızda ???

S.a kızlar nasılsınız çok sık giremiyorum iş sebebiyle ben yokken çok güzel şeyler olmuş bu arada baharcım çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun
kızlar eşim geçen cuma Allahın izniyle celalettin hocaya gitti tanı olarak testiküler hipovolemi ve varikosel yazıyor ilaç olarak prengnyl5000 ve menogon 75 vermiş benim durumumda yada bu konuda bilgisi olan varmı??
Allahım hepimizin evlat hasretini dindirsin hayırlı evlatlar versin

Kızlaaar persembe son randevum cumartesıde opum var ıns dualrınızı beklıyorum

CANIMM TEDAVİN HAYIRLI OLSUNN
RABBİM evlat hasretini dindirsin İNŞALLAH
seninde halayını çekelimm güzel haberler ver bizee
canım eşinde sperm çıkışı var mı ?
nasıl tedavi oldunuz kısaca bahsedermisin ?

allah razı osun canım hepımızın halayını cekerız burda ınsallah esımde normal yolla sperm cıkısı tespıt edıldı cnm ama sayısı 3 4 tane yanı sureklı testı tekrarladılar dondurdular cumartesı tekrar test verıcek opum oldugu gun bız sanslıylık allaha sukur amelıyete fln gerk kalmadı esıme bısey yok yanı olan bana oluyo canım :

Slm canim sen ve yegenlerim nasilsiniz???
Allahim sizi tum zorluklardan korusun insallah...
Baharimin esi icin bende 1yasin ve 1fetih okudum...
Rabbim kabul etsin korktuguyla sinamasin insallah. ..
Tez vakitte de bebisciklerini kucaklarina alsinlar insallahhhh...Amin.....

Slm canim nasilsin??
Görümcenin kayinpederinin olayina cok üzüldüm...
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum yaralilarada acil sifalar diliyorum...
Sen de tedavine baslamissin Rabbim kolayliklar versin...
Insallah basi da sonuda hayirli olur ve bebislerine kavusursun canim...
Dualarim sizlerle...

Bebisim nasilsin bebegin nasil??????????
Kontrolun bugünmüydü fistigim??
Artik yaslilik basti unutmaya basladim...
Öpüldünüz cift lokumcuklar siziiiiiii...

Merhaba

Uzun zaman oldu yazmayalı. Eski arkadaşlarımdan bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı? 2009 senesinde tanıştık azospermia ile, ilk şoktan sonra, bu forumda çok paylaşımlarım oldu. Sonra 2010 senesi tam da tüp bebeğe başlayacağımız sırada, göğsümde çıkan kitle bizi uzun bir tedavi sürecine sürükledi. Hep hayırlısı dedim hep rabbime sığındım. Sevgili eşimin ve sevdiklerimin ama önce Allah’ın izniyle bu süreci atlatmaya çalıştım. Önce göğsüm alındı sonra uzun ve zorlu kemoterapiler, onlar bitti derken koruyucu tedavim ve 18 ay sonunda 25 kürlük bir tedavi ile rabbim şifamı nasip etti.

İşe başladıktan sonra eski alışkanlığım olan forumu yine okumaya başladım. Kontrollerim 3 aylık periyodlarla devam ediyordu, ama olsun yine sizlerden güzel haberler alıyordum. Bu arada Celalettin hocayı öğrenme fırsatı buldum. Tam da tedaviye başlayacağımız 2010 yılının mart ayında ortaya çıkan bu hastalığımla herşey alt üst olmuştu. İlk önce Can sonra Canan’dı. Ama sonra bunda da bir hayır olduğunu düşündüm. O zaman başlayacağımız tedavi ne benim ne de eşimin içine siniyordu. Bir tedavi yolu olmalı diye düşünüyorduk. Sonra son kontrolümde bebek ne zaman yapabiliriz diye sordum. Araştırmalar sonucunda istediğimiz zaman yapabileceğimiz söylendi. Ne mutlu oldum anlatamam. “ İstediğiniz zaman” sözü bize pek uymasa da….

Ve şimdi geçen hafta umutlu bir yolculuğa başladık. Eşim Celalettin hoca ile görüştü, gerekli tahliller yapıldı ve bugün onunla görüşmeye gidiyoruz. İnşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder. Hastayken öyle çok dua ettim ki, ama hep önce bütün olmayanlara içinde bizimle beraber evlat sahibi olmayı nasip et diye. İnşallah Rabbim sesimi duyuyor, buna öyle çok inanıyorum ki, çünkü hep yanımda varlığını hissettirdi çok şükür. Hamile kardeşlerime hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum, geriye kalan herkese de bir gün hamiş olmayı ve hayırlı sağlıklı evlatlarla bütün tasa ve sıkıntılarımızın geride kalmasını. Sınavımız çok büyükmüş, ama olsun O’ndan gelene boynumuz kıldan ince. Belki bu hastalığı öğrendiğimde ki ilk şok anı, gecelerce göz yaşı dökmem, sürekli güçlü olmaya çalışmam, eşimi de üzmemek için bütün yükü üstüme almam, ve buradaki herkesin çok iyi bildiği çevre faktörleri beni farkında olmadan fazlasıyla yormuştu. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlıklı hayırlı ömürler , sonra da sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin…

Bebisim nasilsin bebegin nasil??????????
Kontrolun bugünmüydü fistigim??
Artik yaslilik basti unutmaya basladim...
Öpüldünüz cift lokumcuklar siziiiiiii...

iyiyimm tatlışımm tam ben çıkmışım sen yazmışsınn..
bebeğimde iyidir ,inşallah teyzesi..perşembe günü bize göstericek ne kadar iyi olduğunu inşallah.
bende öyleyim iyice balık hafızası olsun herşeyi unutuyorumm..
bizde öptük cicimmm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…