- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
canım dediğin gibi gerçekten zor bir imtihan ama bu Allahtan geldi ve bize düşen bunu sabırla karşılamak vebazen o kadar yorulduğumu hissediyorm ki hem daha tedavinin 4.ayında... ne kadar zor bir imtihanmış bu allah kimseye vermesin,,, acılar boğazıma düğümleniyor... kadın toplantılarından komsu gezmelerinden mahrum kalmaya dewam neden o soruyu duymamak için,dua ve sabıra dewam ama dayanamıyorm bazen ,benim melek gibi kocam neden baba olamıyor, o kadar ayyaş,sahtekar ,eşini aldatan onun bunun bile çocuğu oluyor,,, ALLAHIM aklımı koru,bana sabır ver diyorum,sana isyandan beni koru diyorm çünkü bazen dayanayacak kadar acı çekiyorum,boğazım düğüm düğüm... ALLAH BU DERDİ ÇEKEN AİLELERİN HEPSİNİN tabi benm de yüzümü güldürsün inş çünkü hayat anlamsız geliyor ve bir yanımı eksik hissediyorum...
sabır istemek yaradandan
Allahım sevdiği kullarına dert verirmiş inşallah dermanını da verecektir.
canım üzülme bak maşallah 4 tanesi döllenmişcanlarım dün opu işlemi yapıldı Allahın izniyle 23 tane yumurta toplandı.akşam eve geldk biraz sancım vardı yattım uyudum bütün gece rüyamda yumurtalarımın döllenmedigini gördüm çok korktum.uyandım rüyamı düşünürken tlfn caldı embriyolog aradı yumurtalarım 22 tanesi olgun ve kaliteymiş ama çözündürülen spermler sadece 4 tanesini dölleyebilmiş üzüldüğümü söyledim gecen sefer 21 yumurtamın 14 ü döllenmişti dedim oda dediki saglıklı olmaları dedi devamı olabilir geçte döllenebiliyo dedi.pgt testi yaptırmak istyorz eşimde genetk sorun oldugu için ama 4 tanecik embryomuz var yapılablrmi bilmiyorum.eger yapılmazsa transferim p.tesi olacak Allahım nolur onlara can ver ve onları koru.anlayacagınız üzgünüm ama umuyorum herşey yolunda gider.baharcım eşine cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun flaszk canımm kalp atışlarını duymuşsun kucagınada alırsın inşllah hayrlısıyla nurusima canım hiçbişeyi kafana takma rabbim büyüktür transferine az kaldı lütfen toparla kendini tatlım.eşleri tedavide olan diger kardeşlerim inşşllhhh bol bol spermleri görüp hayrlısyla tedavinize başlarsnız.hamile kardeşlermde sag salim bebişlerini kucagına alır inşallah.bu arada baharcgm listeye benide ekleyebilirmisiniz ben 25 eşim 31 yaşında 6 yıllık evliyiz.problemimiz 47xxy kromozom bozukluguna baglı azospermi.gecen yıl acıbadem bursa hastanesnde yapılan mikrotesede üç tüp sperm bulundu bi tüpüyle ilk denememizi yaptık malesef negatfti şimdi dondurulmuş spermlerle ikinci denemedeyz aynı hastanede.umarım rabbim bidaha ugraştrmaz yüzümüzü güldürür inşallahh.
yalnızca 1 yumurtası döllenip hamile olan sadecik adlı arkadaşımız var onların da sorunu genetik
sen de olumlu düşün olumlu olsun inşallah.
canım hoşgeldin maşallah geziyosun iyi moral depoluyosun demek oğluşunlaselam canlaar herkesler nasıl herkese guzel bir hafta olsun inşallahhh , benim türkiye maceram devam ediyor gunlerim azaldı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum dun kastamonudan döndüm eşimin memleketi çok güzel geçti . bebiş iyi teyzeleri hepınızın ellerinden öper , paşameweeeeeeeeeettt oğluşum olucak kızlaarrrrr şimdiden tekmeciklerini hissetmeye başladıııım harika bişiy her hissedişimde kendimi tutamıyorum ağlıyorum ılk defa canımdan can olduğunu hissediyorum bugunun hayallerini çok kurmuştum çok şukur rabbime nasib etti inşallah sağ salim alırım kucağıma darısıda inşallah en kısa zamanda sizlere kızlar her an hepiniz aklımdasınız hep dualarımdasınız . deniz bulut bursa celalettın beye gidiceklerdi onları merak ediyorum bi haber varmı flazask ve durudenizderya nur:sen sizlerin hamişlikleriniz nasıl geçiyor geçmişi okuyamadım hiç fırsatım olmadı hepinizi allaha emanet ediyorum görüşürüz ınşallah
Allahım hayırlı evlat etsin maşallah bu sene erkek bebek senesi galiba
hayırlı,sağlıklı evlat olsun da gerisi boş
artık hareketlerini de hissediyosun demek inşallah bizler de duyarız artık yavaş yavaş
ben de iyiyim hamdolsun canım lekelenmelerim hala devam ediyo bulantılarım da öyle
bugün kontrolüm var kısmetse bebişimi görücem inşallah ve inşallah herşey yolundadır.
siz de Allaha emanet olun oğlucuğunla canım.
canım 1 gün önceden haber vermeleri gerekirdi ne biçim bi i yapıyolar öylegünaydın kızlar bugün canım çok sıkkın.ctesi aradılar 4 embriyo oluştu dediler hepsi bu.bidaha kimse aramadı.şimdi de aradılar arayanda hemşire yani embriyolarla ilgili hiçbi bilgisi yokmuş sadece 4 buçukta transferiniz olacak diyo burda olmanız lazım diyo.sinirlerim tepeme geldi ya bugün transfer olacagını blmedgmz için ne parayı ayarlayabldk ne araba ayarladık bide adam işe gitti aradım şimdi kızdı oda niye dün aramıyolar madem diyo biz onlara niye bukadar para ödüyoruz diyo pazar günü tatil yapcaklar diye bizim iki ayagımızı bi pabuca soktular.sanırım embryolarda iyi durumda degller çünkü hiçbişey söylemiyolar şimdiden umudumu kaybetmeye başladım çok kötüyüm Allahımm yardım et.
bir de en tanındık hastanelerden yani
ama napıcan canım inşallah sorunsuz bi transferin olur inşallah
ve rahminde can bulur yavruların.
canım amin diyorum ben de bunageçen hafta ersen bey bitkisel ilaçların elinde kalmadığını pazartesi 11 gibi aramamı istemişti
kızlar o kadar rahatlattı ki beni şuan ayaklarım yerden kesilmiş gibi
olacak dedi ilk kızınız olacak torunlarınız bile olacak dedi
göndereceklerini dün gece saat 2 ye kadar hazırlamış
bizde lökosit olduğu için ayrıca 2 tane kür de gönderecek
bir sürü şey saydı en kısa zamanda sonuç alacağımızı söyledi
inanıyorum allahın izniyle alacağız
kızlar çok sevinçliyim 1 haftalık kabusu bile unuttum desem yeri
gözdemler celalettin hocaya vesile oldu
hocamızda ersenbeye vesile hepsinden allah cc.razı olsun
iğnelerimizide yaptırıyoruz
cumartesi 24 kutu pregni 2 kutu menegon aldık inşlh şifa olur...
inşallah şifa olur kullancaklarınız
moral gerçekten çok önemli bu aşamada
inşallah canım herşey daha güzel olur bundan sonrası için.
Kizlar insallah iyisinizdir. Bizi sorarsaniz kizim ve ben iyiyiz teyzeleri. Günlerim cok yogun geciyor o yüzden hic goremiyorum bide bir kac sorunumuz vardi. İnsallah bana güzel güzel haberler verirsiniz. Bi zahmet bana yazarsaniz cok sevinirim cünkü gecmisi cok kacirdim okuzamiyorum. Sizleri cok seviyorum
sağol canım ben iyiyim hamdolsun size de maşallah kızınla
yoğun ve bir o kadar da güzel geçiyodur günlerin
inşallah sorun da kalmaz bundan sonrasında sizin için
hamişler var çok şükür Allaha:ben,flzask,durudenizderya,enfall,yagmurdmls...aklıma gelenler bunlar
şimdi de melek102 var transferi olacak bugün inşallah,nurusima(vck)şu an tedavide dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.
tedavide olan arkadaşlar var:cemrem,denizbulut,tülay...