Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neler yaptılar da bu noktaya geldiler detayı ile yazar mısınız? kime gittiler ne yediler? lütfen..

neler yaptılar da bu noktaya geldiler detayı ile yazar mısınız? kime gittiler ne yediler? lütfen..

canım eşi asla dr gitmeyi kabul etmiyor o yüzden sadece kendisi elinden geldiği kadar ne duysa yapıyor 5 yıldır hep kendinde sanıyorduk sorunu ama eşindeymiş... eşine yaklaşık 1 yıldır keçi boynuzu kürü uyguladık karışımlar yaptırdık burdan ne duyduysak yapıyoruz valla hayırlısı ama son 3 ay çok çok iyi katladı hatta yine burdan duyduğumuz bir dr.görüştük ilaç bile vermedi 6 ay daha kürlerinize devam dedi en son kullandığı kürde şu
gerçek

yeni mahsül keçiboynuzu tozu
polen
şifa otu medineden geliyormuş
saf zeytin yağı
dağ kekiği
baharda toplanmış çakşır kökü

aynen bu karışımı yaptırıp kullandık hepsi birebir aynen olması gerekiyormuş sanırım bu artırdı

canım eşi asla dr gitmeyi kabul etmiyor o yüzden sadece kendisi elinden geldiği kadar ne duysa yapıyor 5 yıldır hep kendinde sanıyorduk sorunu ama eşindeymiş... eşine yaklaşık 1 yıldır keçi boynuzu kürü uyguladık karışımlar yaptırdık burdan ne duyduysak yapıyoruz valla hayırlısı ama son 3 ay çok çok iyi katladı hatta yine burdan duyduğumuz bir dr.görüştük ilaç bile vermedi 6 ay daha kürlerinize devam dedi en son kullandığı kürde şu
gerçek

yeni mahsül keçiboynuzu tozu
polen
şifa otu medineden geliyormuş
saf zeytin yağı
dağ kekiği
baharda toplanmış çakşır kökü

aynen bu karışımı yaptırıp kullandık hepsi birebir aynen olması gerekiyormuş sanırım bu artırdı

günaydın kızlar bugün canım çok sıkkın.ctesi aradılar 4 embriyo oluştu dediler hepsi bu.bidaha kimse aramadı.şimdi de aradılar arayanda hemşire yani embriyolarla ilgili hiçbi bilgisi yokmuş sadece 4 buçukta transferiniz olacak diyo burda olmanız lazım diyo.sinirlerim tepeme geldi ya bugün transfer olacagını blmedgmz için ne parayı ayarlayabldk ne araba ayarladık bide adam işe gitti aradım şimdi kızdı oda niye dün aramıyolar madem diyo biz onlara niye bukadar para ödüyoruz diyo pazar günü tatil yapcaklar diye bizim iki ayagımızı bi pabuca soktular.sanırım embryolarda iyi durumda degller çünkü hiçbişey söylemiyolar şimdiden umudumu kaybetmeye başladım çok kötüyüm Allahımm yardım et.

sanırım anantolia kadar ilgisiz bir merkez bulmuşsunuz aynen bende 2.tedavimde eşim olmadan gitmek zorunda kaldım aslında embiryo hakkında bilgi vermeleri şart 3.gün transfer sanırım sizinki

sanırım anantolia kadar ilgisiz bir merkez bulmuşsunuz aynen bende 2.tedavimde eşim olmadan gitmek zorunda kaldım aslında embiryo hakkında bilgi vermeleri şart 3.gün transfer sanırım sizinki

yaa ilk tedavide ilgiliydiler spermlerde orda diye başka bi yer düşünmedk hiç ama çok pişmanım suanda oraya gttgme bide herşeyi kendimiz karşılıyorz sigorta anlaşması yok.üstelik merkez bursada biz bandrmadayz.

bu moral ve stresle bebeğini almaya gitme annesii vardır bunda da bir hayır inş bugün bebeğini gider alır gelirsin:))

Son düzenleyen: Moderatör:

mrb karışım görüce dayanamadım yorum yapayım dedim.benim iki aşılama bir tüp bebek deneyimim var sonuç olumsuz oldu tabi.eşimde sprem azlığı ve hareketsizliği problemi vardı.ilaç kullanmayı ve doktora gitmeyi istemedi.içinde keçi boynuzu tozu çakşır tozu polen tarçın ve bazı baharat ve bitkilerin olduğu bi karışım yaptırdım baharatçıyı yaklaşık 5-6 ay kullandı.şuan normal yolla hamileyim 32 haftalık.ben bunun faydasına çok inanıyorum açıkcası bi de nasip kısmet tabi.rabbim dileyen herkese nasip etsin:)

Selammmmmmm canımmmmm özlettin kendinii..aman aman paşa geliyomuşşş
sağlıcakla gelsin inşallahhhhhhh oğluşunn..canm...:26::26:
yazını okuyunca hemen gözlerim dolduu..ne güzel hisettmeye başlamışsınn..bebeğinin hareketlerini.
nasıl bi duygudurr kimbilir Rabbim bizlerede nasip eder inşallah.
benim hamişlik iyi gidiyo çok şükür..geçen hafta kalp atışları için giddik duyduk çok şükür..3 hafta sonra kontrol var..
öyle iştee cnmm.öpüyorummmmm bebişinle seniii

Son düzenleme:

canım mesajına cevap verdim ama burdanda yazayımm..
eşim 3 kere ameliayt oldu..sonuncu m.teseyi emre bakırcıoğlunda oldu..
bu konuda en güvendiğim doktor.ameliyattanda 2 saate yakın arama yapıyo bulana kadar tabi herkeste buluyo diye
bişey yok ama inceliyo iyice..biizmki yarım saatte çıkmış sperm..
ama eşimin ilk tesesindede sperm çıkmıştı..
kaan beyde biz hiç tedavi olmadık o yüzden yorum yapamıycam.
ama istanbula gelme durumunuz yokmu cnmm..daha öncesinde tese olmuşmuydunuz..

geçen hafta ersen bey bitkisel ilaçların elinde kalmadığını pazartesi 11 gibi aramamı istemişti
kızlar o kadar rahatlattı ki beni şuan ayaklarım yerden kesilmiş gibi
olacak dedi ilk kızınız olacak torunlarınız bile olacak dedi
göndereceklerini dün gece saat 2 ye kadar hazırlamış
bizde lökosit olduğu için ayrıca 2 tane kür de gönderecek
bir sürü şey saydı en kısa zamanda sonuç alacağımızı söyledi
inanıyorum allahın izniyle alacağız
kızlar çok sevinçliyim 1 haftalık kabusu bile unuttum desem yeri
gözdemler celalettin hocaya vesile oldu
hocamızda ersenbeye vesile hepsinden allah cc.razı olsun
iğnelerimizide yaptırıyoruz
cumartesi 24 kutu pregni 2 kutu menegon aldık inşlh şifa olur...

Son düzenleme:
Kizlar insallah iyisinizdir. Bizi sorarsaniz kizim ve ben iyiyiz teyzeleri. Günlerim cok yogun geciyor o yüzden hic goremiyorum bide bir kac sorunumuz vardi. İnsallah bana güzel güzel haberler verirsiniz. Bi zahmet bana yazarsaniz cok sevinirim cünkü gecmisi cok kacirdim okuzamiyorum. Sizleri cok seviyorum

cnm hoşgeldinnnnnnn seni merak ettikkkkk..
herşey iyimiş.sevindim...bizdee iyiyiz cnm..
kızın ne kadarlık oldu büyümüştür şimdi.:Emir Bebek:
canım yeni hamişleri yazayım sana .

nzlyln
nursen
pembe85
ben
durudenizderya.
enfall
yağmurdmls
başka unuttuğum varmı bilmiyorumm.:44:

arkadaşların çoğu şuan tedavide..
nurusimada tedaviye başladı yani vck
baharımda şu an eşinin rahatsızlığı varr .çarşamba belli olucakk neticesi..inşallah sonuçları iyi çıkıcak.
dua ediyoruz iyi .çıksınn.:26:..

Son düzenleme:

Vay süper bir haber bu.
Olacak tabikide sen gönlünü ferah tut yeter ki.
Celalettin Hocaya güven.
Zaten bu doktora gitmeyen kimse anlayamaz bizleri.

Allah hamislerin tamamini erdirsin sag saglim meleklerini kucagina almayi nasil etsin insallah. Teyzesi kizim 3 hafta sonra 3 aylik olucak hayirlisiyla 3 hafta sonra bizim gene yolculuk var türkiyeye geliyoruz. Kizimi bize yardimci olan doktor amcalarina göstericem hayirlisiyla insallah. Cok heycanliyim cok mutluyum artik bir yere gittigimde kimse bana bebegimi sormicak varmi yokmu neden olmuyor diye.
Tek moralimi bozan birsey var oda eltim yangindan mal kacirirmis gibi gene hamile kaldi yasida daha 21 2ci cocugu olucak sanki mahsuz yaparmis gibi kizim dogdu hemen hamile kalmis. 1 kizi var kaynanamda bu ikincisini cok istiyor erkek olsun sabirsizlikla bekliyor cinsiyetini vallah. Bebegin olmusken rahat hisediyorsun derken bozanlar cok.

AMİN CNMM ...
oyy maaşallah..kocaman olmuşş prensesssss
ne güzel gerçekten artık kimse soramıycak bebek varmı yokmu neden olmuyo o sorular artık olmuycak
bebeğinla rahat rahat gidiceksin....eltinide hiç düşünme cnm ya ne güzel rabbim bi evlat verdi sana gerisini boşver.
sen onu büyüt onun mutluluğunu yaşa. kimseyide takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…