bebeğimi görüp geldim kızlar
şükür bebeğim iyi büyümeye devam ediyo 6cm'cik bebeğim
kan da verdim ikili tarama testi için onun sonucu 1 haftaya çıkıcakmış
benden böyle kızlar inşallah hamiş olmak isteyen bütün kardeşlerim yaşarlar bu güzellikleri
maşallah size çiçeği burnunda yeni hamişler çok ama çok mutluyum sizlerin adına hep böyle güzel haberler alalım Rabbim tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimize nasip etsin sizler hayırla kucağınıza alın kuzucuklarınızı...
flzaşkım senin ve durudenizderyanın hamileliği süpriz oldu bana cansunida ile görüşmüştüm telefonda ondan öğrendim çok sevindim canım Rabbim hepinizin mercimeklerini size bağışlasın hayırla kucağınıza alın inş....
selamün aleyküm kızlarrr
ben bugün eşimin işi icabı avrupa yakasına gittim
bayağı ii geldi sonra orda kızkardeşim aradı sesi telaşlı telaşlı :18:
gebelik testti yapmış çift çizgi çıkmış hemen eşini arayıp dr. gitmiş kandan bakılmış 25 günlük hamileymiş
rabbim tamammına erdirsin kardeşlimin de bütün hamişlerinde
ayyy 4.cüye teyze oluyorum kızlarrrrrrrrrrr 1 kere de hala oldum
bide anne olsaydım keşke....:26:
Günaydın canım.Ben çok kötüyüm ya.İşe bile zor geldim.Başım çatlıyor.Miğdem bulanıyor.Halsizlik bir yandan.
Cumartesi günü daireden bir arkadaşa bebek bakmaya gitmiştim.Öyle oturma olsaydı gitmezdim zaten.
Maşşsallah bayandan çok bebek vardı.6 bayan 10 çocuk.Bir tek çocuğu olmayan ben vardım.Sanki sahipsiz gibi kaldım.herkes çocukları ile ilgileniyor.o şöyle bu böyle diye...
Neyse eve geldim erken yattım.Sabah bi kalktım başım çatlıyor bide sınav var.Sınava zor gittim.Düşüp bayılacağım diye korktum.
Dün akşama kadar yattım.Beynim zonkluyor böyle.Herhalde psiklojik oldu.Çok etkilendim demekki.
Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin
Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
ayyyyy cnm ne diyosunnn sperm çıkmışşşşşşşş
çokkkkkkkkk sevindim..daha önce çıkmışmıydıı..
gözünaydınnnn bol bol çıksın inşallahhh spermlerrrrrrr gerçekten çoksevindim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cicekciğm inan şu anda tüğlerim diken diken oldu Allah şahit çok ama çok sevindim canım benim gözün aydın olsun çok güzel bir haber inaşllah hamilede olacaksın canım benim
canım senin adına çok ama çok sevindim inan bana ben topiğe ilk üye olduğumda sen tedavi olmuştun senin hamile olacağına çok inanmıştım ama nedense birtürlü bu düşüncem gerçekleşmiyordu hep olumsuzluklar hep kötü haberler aldık senden şimdi mesajını okuyunca dedim ki senelerdir bir köşelerde sıkışmış olan mutlu haberi aldım .senin adına inan çok sevindim hislerimde birkez daha yanılmamam beni çok mutlu ettiArkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
çiçekkkkkkkkk çiçekkkkkkkkkkkkkkkarkadaşlar ben türkiye geldim ... Gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
kızlar görüşme çok iyi geçti ... Eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu kızlar
allahima sukurler olsun ... Sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... Daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... Gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
allah kimseyi bu yolda koymasin
bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
arkadaşlar ben türkiye geldim ... Gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
kızlar görüşme çok iyi geçti ... Eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu kızlar
allahima sukurler olsun ... Sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... Daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... Gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
allah kimseyi bu yolda koymasin
bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
canım senin adına çok ama çok sevindim inan bana ben topiğe ilk üye olduğumda sen tedavi olmuştun senin hamile olacağına çok inanmıştım ama nedense birtürlü bu düşüncem gerçekleşmiyordu hep olumsuzluklar hep kötü haberler aldık senden şimdi mesajını okuyunca dedim ki senelerdir bir köşelerde sıkışmış olan mutlu haberi aldım .senin adına inan çok sevindim hislerimde birkez daha yanılmamam beni çok mutlu etti
sende en yakın zamanda anneliği tadacaksın birtanem Rabbim bugn yaşadığın sevincin kat ve kat fazlasını yaşatsın sana ve hamiş olmanı nasip etsin amin.kızlar halayımız günlerce sürsün bence çiçekciğim bunu çoktandır hakketti
gerçek düşüncelerimi söylüyorum birtanem Allah razı olsun inşallah hep beraber mutlu olalım Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci ve daha fazlasını.inşallah olacak canım sabrının mükafatnı alacaksın onca dua onca sene mücadel hiç boşa gidermi sanıyorsun şimidye kadar vakti gelmemiş demekki.Rabbim sevincini bebişle taçlandırsın inşallah.Canım benim duygulandirdin beni çok sağol . Kalp kalbe karsidir derler doğru bende senin için aynı şeyi düşünüyorum
Inşallah sen de güzel haber vereceksin bize sende coktan hak ettin transferin ne zaman... inşallah allah banada nasip eder oralara gelmeyi
Hiç bugün acaba cikarim diye aklima gelmedi mucize oldu allah herkese yasatsin
çiçekkkkkkkkk çiçekkkkkkkkkkkkkkk
kızzzzzzzz ne güzel bi haber bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya kzılar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm gözünaydın kız sende tüp bebek yapabileceksin artık yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anlat bakem daha önce ne kullandın ilk ben sorucam bana ne
Darısı bana ve diğer arkadaşlarımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oh be ii geldi haber bana
gözün aydın canımmmmmm çokkk sevindimmm
Tez vakitte bebiş haberinide verirsin inşallah
celalettin bey herkese çok iyi geldi allah vesile olanlardan razı olsunn
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuuu
Yine güzel bir haber aldık hep artsın inşallah sırada çok kişi var güzel haber alacağmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?