Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım insallah hakkımızda hayırlıysa tez zamanda spermlerde bebeklerde gelir kucagımıza simdi iyiyim rabbime sükürler olsun Allah izniyle asacagız tsk canım tmm sıkmamaya calısacam:)

insallah canım rabbim daima yanınızda olsun

inşallah güzel haberlerle gelsin arkadaşımız

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun okudum alinti yaptim olmadi....allah sizlerede nasip etsin...darisi hepinizin basina olsun...hala inanamiyorum hic beklemedigim biseydi allah nasip etti cikis var sozunu duydum insallah bundan sonrasida guzel olur...cok degil deneyebilecegimiz kadar olsa demistim konusurken fadimeye ...bakalim kurler gelsin esim kullansin ne olacak...benim duam hepimize rabbim hepimize nasip etsin

Hepinizin kandili mubarek olsun

selam canım benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu haziran 18 de bizimki doluyor aynı durumdayız üzülme kader arkadaşım Allah cc yüzümüzü güldürsün inşAllah. Cümlemizin dualarını Yüce Rabbimiz kabul etsin, kandilimiz mübarek olsun. Merhamet sahibi Allahım cc derdimize derman verir yüzümüzü güldürür inşAllah herkese hayırlı kandiller

Son düzenleme:

sağol cnm ya bahar mesajda topiğe yazarmısın kızlar merak etmesin demiş ama
benim arkadaş vardı topiğede giremedim.
inşallah hayırlı haberler verir..:26:

cnm yılalrın birikimi çıkıyo
ağla açıl inş 19 unda güzel haberler alacagız senden bak benim eşimde varikosel oldu 3 ay sonra rabbimin izniyle hücreler gördük inan ki cnm sizdede ufak bile olsa kıpırdamalar olacakkkkkkkk sen dua et gönlünü fera tut güzelim bu mübarek gecede dualarımzı aynı hepimizin
cancazım kürlerin hayırlı olsun genede burdabn sölemek istedim inşşş bol bol spermler çıkacak bebeşin olacak bide torun torbanı bile göreceksin inşllh güzelim
cnm bizleride düşündüğün için teşekkür ederim tatlım
güzelim ben 1 tane yasin okurum hatta akşma kadar biter yazarımhadi inş
hadi inş güzel haberler gelir baharımızdan

herkese hayırlı kandiller olsun bu mübarek gecede açılan eller edilen dualar kabul olsun inşllhhhh

canlarım hepinizin miraç kandili mübarek olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin inşallah allahım hepimize sabır dayanma gücü versin canım kardeşlerim

arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşlh dualarınızın bakiliğine talibim lütfen unutmayın....

Canlarım hepimizin mihraç kandili mübarek olsun Allahım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin Allahım kimseyi evlatsız koymasın Amin

canlar ben geldim ama pek iyi haberlerle gelemedim...
bugün ege üniversitesinde grev vardı...
ama allahtan bizim drumuz yerindeydi sabahtan verdik tüm test sonuçlarını...
eğer heyet toplanırsa dosyanı vericem değerlendiricez dedi...
bizden kan ve idrar testi istedi acil diye yazdığı için yaptılar yoksa grevdeler yapmıyorlar...
öğleden sonra kan ve idrar testlerinin sonucunu alıp drun yanına tekrar gittik...
kan ve idrar testi sonuçları iyiymiş...
heyette toplanmış değerlendirmişler eşimin durumunu...
karaciğerde değil ama hemen yanında atardamarların etrafındaymış lenf nodülü...
tam olarak kanserli hücre olup olmadığı anlaşılamamış...
ama biz işi şansa bırakamayız tekrar tedavi olman gerekiyor dedi...
geçen hafta eşim üşütmüş hastalanmıştı...
bir haftadır hem grip hem öksürük var...
çok öksürdüğü için dr göğüs filmi istedi tüberküloz varmı diye bakılacak...
ama öksürük üşütmeden onu biliyoruz...
doku testi için pazartesiye gün aldık ablası ve erkek kardeşi gelecek uyumluluk testi yapılacak...
eğer birinden biri uyarsa hemen kemoterapiye başlanacak...
sonrasında nakil gerçekleşecek...
başkasından hücre alacağı için onunda riskleri varmış vücut kabul etmeyebilir yada organlar zarar görebilirmiş...
ama tüm risklere rağmen en iyisi kardeşlerinden alacağı kök hücreymiş böylece vücudu tamamen iyileşecek toparlanacakmış...
eğer kardeşlerininki uymazsa amerikadan getirilen bi ilaç varmış bu sadece durduruyormuş nakil kadar başarılı değilmiş...
uyumluluk sağlanamazsa o ilacı kullanacakmış...
bebeğimiz olsaymış onun uyma şansı daha yüksekmiş...
işte böyle canlar hastalığın tam olarak tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değil ancak şansa bırakılacak durum yok...
onun için tekrar sil baştan kemoterapi, radyoterapi ve kök hücre nakli olacak...
sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama yapacak bişey yok...
demekki böylesi hayırlı allah beterinden saklasın...
eşim çok kötü oldu yanında çok güçlü oldum herşeyi konuştum destek oldum biraz toparlandı...
şimdi izmirde teyzemdeyiz gelmedi o yalnız kalmak istiyormuş çok üzüldü...
ama napalım her şerde vardır bi hayır...
canlar tekrar haber veremedim size kusura bakmayın buradan yazayım dedim...
allah hepinizden razı olsun...
herzaman dualarınızla yanımdaydınız şu mübarek günde bizim için yine dua edin allah rızası için...
inş 3. defa allahın izniyle bu hastalığı atlatıp tekrar sağlığına kavuşur...
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:
baharım birtanem Allah yardımcınız olsun inşallah sizi doğruya yönlendirsin en çok içimi acıtanda bebeğiniz olsaydı babasına şifa olacağıydı içim acıda inan gözyaşlarımı tutamadım .evlatsızlık birkez daha acısını gösterdi.acaba şu ilacı kullansa durdurmak maksadıyla bebeğiniz olsa sonramı tedaviye devam etseniz daha iyi olmazmı doktorlar ne diyor bu konuda :18::18::18::18::18::18:zaman kaybı falanmı olur doğumda bebeğin kök hücresinden alınır bebişin babasına hediyesiyle gelmiş olurdu.
ya aslında çaresizlikten ne diyeceğimi bilemiyorum aslında Rabbim bu mübarek gecenin hatırına eşine şifa versin sizede sabırlar versin amin

Canım sizde microtese olmuştunuz ve sperm bulunmuştu eşinin hormon degerleri nasildi?

Evt cnm 3. defa oldu eşim. ve bulundu sperm.
ameliyat öncesi fsh 23 lerdeydi
testesteron 3 küsürlerdeydi şimdi net hatırlamıyorum cnm değerleri..

her şerde bi hayır vardır canım benim
bu hastalıkta da hayır aramak lazım
ALLAH yardımcın olsun inşallah
eşine sağlık versin her zaman dua edeceğim

cnm benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum
inşlh bunuda atlatacaksınız allahım yar ve yardımcınız olsun
moralinizi bozmamaya çalışın sınav dünyası işte bu günleride atlatacaksınız allahın izniyle her zaman dualarımızdasınız cnm...

a.s canım durumumuzun aynı olması gibi ismlerimizde aynı arkadasım benim gercek adımda derya:) insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün rahmetinden merhametinden bizede nasip eder insallah amin canım amin

sgl gönlü güzel arkadasım insallah bu güzel gece hürmetine rabim hepimize nasip eder .insallah canım o kıpırdamaları bizde görürüz dualarım hepinizle Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…