evt cnm bu mubarek günün hürmetine rabbim gönlümüzdekini veriversin hepimize inşlh
inşlh şifa olur şimdi senin sayfana girecektim size gelenleri yazmıştınya ona bakmak için
evt drycımm bizdede sebep belli değil
hormonlar felan normadi ama sperm yok işte
inşlh spermleride tez zamanda görebiliriz tatlım
sende canını sıkma cnm
anlıyorum yaşadıklarını keşke elimizden bişey gelse
hepimiz bi çok şey yaşıyoruz durumumuzun hassasiyetinden dolayıda bi yerde tükeniyoruz
herşey iyi olacak hepimiz içi inşlh kib a.e.o cnm
bizde ameliyatında kimseye bişey diyemedik ve bende ağlayamadım eşim üzülmesin diye...rabbim öyle büyükki günler öyle hızlı geçiyorkii inş bugünlerin de geçicek ve inanıyorum ki hatırladığında bebeğin kollarında olucaktır...
Kızlar bahardan mesaj geldi orda grev varmış ama onların hocaları ordaymış
hocayla görüşmüşler tüm sonuçları vermişler
heyet toplanırsa dosyaya bakılacakmış birde kan testi istemiş dr onların sonuçlarınıda almışlar
dr kapısının önünde bekliyolarmış
heyet toplandıysa hocayla görüşeceklermiş sonucu
rahatsız etmemek adına ben mesaj felan gönderememiştim saolsun o haber verdi bende sizlerin merakını gidereyim dedim
hocayla görüşümce baharcıım yine haber vereceğini yazmış
bu güzel günün yüzü suyu hürmetine inşlh arkadaşımızdan güzel haberler alırız....
arkadaslar ben bugün cok kötüyüm aglıyorum rabbim su muberek günde dualarımızı kabul eder insallah stresim basladı biliyosunuz 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu esim haziranın 19 da tam 3 ay oluyor rabbim her türlü sonuç için sabrını verir insallah ama simdiden elim ayagım titremiye basladı ne ile karsılacaz bilmiyoruz galiba 7 ay durumuzu icime attım bu gün bosalış halindeyim rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onla karsılaştırsın hepimize güc versin rabbim. dualarınızda banada yer verin olurmu kardeşlerim cünkü ben dualarda imtihanımızı yenecegiz kanatimdeyim kusura bakmayın çok yazdım ama doldum bu boşalış her halde
Kızlar bahardan mesaj geldi orda grev varmış ama onların hocaları ordaymış
heyet toplanırsa dosyaya bakılacakmış birde kan testi istemiş dr onların sonuçlarınıda almışlar
rahatsız etmemek adına ben mesaj felan gönderememiştim saolsun o haber verdi bende sizlerin merakını gidereyim dedim
bu güzel günün yüzü suyu hürmetine inşlh arkadaşımızdan güzel haberler alırız....
cnm yılalrın birikimi çıkıyoarkadaslar ben bugün cok kötüyüm aglıyorum rabbim su muberek günde dualarımızı kabul eder insallah stresim basladı biliyosunuz 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu esim haziranın 19 da tam 3 ay oluyor rabbim her türlü sonuç için sabrını verir insallah ama simdiden elim ayagım titremiye basladı ne ile karsılacaz bilmiyoruz galiba 7 ay durumuzu icime attım bu gün bosalış halindeyim rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onla karsılaştırsın hepimize güc versin rabbim. dualarınızda banada yer verin olurmu kardeşlerim cünkü ben dualarda imtihanımızı yenecegiz kanatimdeyim kusura bakmayın çok yazdım ama doldum bu boşalış her halde
cancazım kürlerin hayırlı olsun genede burdabn sölemek istedim inşşş bol bol spermler çıkacak bebeşin olacak bide torun torbanı bile göreceksin inşllh güzelimkızlar dün ersel beyden kürlerimiz geldi
toplamda 4 çeşit kür göndermiş 400 tl para gönderdim
eşim bugün kullanmaya başladı
HPREX kapsül öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 adet içecek toplam 3 kutu 60 kapsül
KFREX kapsül sabah aç 2 akşam aç 2 içecek toplam 1 kutu 50 kapsül
HPREX kapsüller bitince 3 şişe sertoli var günde 1 çay kaşığı şu ile
ilerleyen günlerde dozu arttırılacak
KFREX kapsül bitince de LEYDİNG göndermiş 1 şişe ona başlanacak 1 çay kaşığı su ile başlanacak
bize gönderdikleri bunlar kızlar inşlh şifa olur....
cnm bizleride düşündüğün için teşekkür ederim tatlımHamdolsun canım.Sizlerin ve ailenizin kandilini kutluyorum.
Mübarek bir geceye daha kavuştuğumuz için daha huzurlu ve mutluyum.
Bu akşam annemlerde toplantı var.Hem kuran okunacak hemde sohbet olacak dualar edilecek.
Gece geç vakitlere kadar sürer
Veeeee hepiniz dualarımda olacaksınız yine.
Rabbim sizlerin yüzünüzü de güldürsün inşallah.
güzelim ben 1 tane yasin okurum hatta akşma kadar biter yazarımeşim celalettın hocaya gitmişti ve butun tahlıllerımız guzeldı ınhıbın b bıle 200 cıktı sağ tarafta varıkosel var demıstı testisin yenıleme zamanı 90 gun demıstı ınsallh hersey guzel olcak demıstı.. ve varıkosel cayı böğürtler kökü ve g5 macunu verılmıstı bunların hepsını yaptık ve sımdı test zamanı bu mübarek gecede eşim için guzel sonuçlar alıp yüzünğn bıraz gülmesı ıcın birer yasin alırmısınız _??arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun hepimizin muradları gerçekleşsin inşallahh
hadi inş güzel haberler gelir baharımızdanKızlar bahardan mesaj geldi orda grev varmış ama onların hocaları ordaymış
Canım sizde microtese olmuştunuz ve sperm bulunmuştu eşinin hormon degerleri nasildi?
canlar ben geldim ama pek iyi haberlerle gelemedim...
bugün ege üniversitesinde grev vardı...
ama allahtan bizim drumuz yerindeydi sabahtan verdik tüm test sonuçlarını...
eğer heyet toplanırsa dosyanı vericem değerlendiricez dedi...
bizden kan ve idrar testi istedi acil diye yazdığı için yaptılar yoksa grevdeler yapmıyorlar...
öğleden sonra kan ve idrar testlerinin sonucunu alıp drun yanına tekrar gittik...
kan ve idrar testi sonuçları iyiymiş...
heyette toplanmış değerlendirmişler eşimin durumunu...
karaciğerde değil ama hemen yanında atardamarların etrafındaymış lenf nodülü...
tam olarak kanserli hücre olup olmadığı anlaşılamamış...
ama biz işi şansa bırakamayız tekrar tedavi olman gerekiyor dedi...
geçen hafta eşim üşütmüş hastalanmıştı...
bir haftadır hem grip hem öksürük var...
çok öksürdüğü için dr göğüs filmi istedi tüberküloz varmı diye bakılacak...
ama öksürük üşütmeden onu biliyoruz...
doku testi için pazartesiye gün aldık ablası ve erkek kardeşi gelecek uyumluluk testi yapılacak...
eğer birinden biri uyarsa hemen kemoterapiye başlanacak...
sonrasında nakil gerçekleşecek...
başkasından hücre alacağı için onunda riskleri varmış vücut kabul etmeyebilir yada organlar zarar görebilirmiş...
ama tüm risklere rağmen en iyisi kardeşlerinden alacağı kök hücreymiş böylece vücudu tamamen iyileşecek toparlanacakmış...
eğer kardeşlerininki uymazsa amerikadan getirilen bi ilaç varmış bu sadece durduruyormuş nakil kadar başarılı değilmiş...
uyumluluk sağlanamazsa o ilacı kullanacakmış...
bebeğimiz olsaymış onun uyma şansı daha yüksekmiş...
işte böyle canlar hastalığın tam olarak tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değil ancak şansa bırakılacak durum yok...
onun için tekrar sil baştan kemoterapi, radyoterapi ve kök hücre nakli olacak...
sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama yapacak bişey yok...
demekki böylesi hayırlı allah beterinden saklasın...
eşim çok kötü oldu yanında çok güçlü oldum herşeyi konuştum destek oldum biraz toparlandı...
şimdi izmirde teyzemdeyiz gelmedi o yalnız kalmak istiyormuş çok üzüldü...
ama napalım her şerde vardır bi hayır...
canlar tekrar haber veremedim size kusura bakmayın buradan yazayım dedim...
allah hepinizden razı olsun...
herzaman dualarınızla yanımdaydınız şu mübarek günde bizim için yine dua edin allah rızası için...
inş 3. defa allahın izniyle bu hastalığı atlatıp tekrar sağlığına kavuşur...
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
selam canım benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu haziran 18 de bizimki doluyor aynı durumdayız üzülme kader arkadaşımAllah cc yüzümüzü güldürsün inşAllah. Cümlemizin dualarını Yüce Rabbimiz kabul etsin, kandilimiz mübarek olsun. Merhamet sahibi Allahım cc derdimize derman verir yüzümüzü güldürür inşAllah herkese hayırlı kandiller
cnm yılalrın birikimi çıkıyo
ağla açıl inş 19 unda güzel haberler alacagız senden bak benim eşimde varikosel oldu 3 ay sonra rabbimin izniyle hücreler gördükinan ki cnm sizdede ufak bile olsa kıpırdamalar olacakkkkkkkk sen dua et gönlünü fera tut güzelim bu mübarek gecede dualarımzı aynı hepimizin
cancazım kürlerin hayırlı olsun genede burdabn sölemek istedim inşşş bol bol spermler çıkacak bebeşin olacak bide torun torbanı bile göreceksin inşllh güzelim
cnm bizleride düşündüğün için teşekkür ederim tatlım
güzelim ben 1 tane yasin okurum hatta akşma kadar biter yazarımhadi inş
hadi inş güzel haberler gelir baharımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?