Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım rabbim su mübarek gece yüzü hürmetine rabbim sifa versin sabır versin en önemlisi eşinin yüregini ferahlatsın canım cok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun

Canim benimmmmmm cok üzüldüm...
Rabbim Esine acil sifalar versin...Insallah kardeslerinin dokulari tutarda en kisa zamanda tedavisi en iyi sonucla sona erer...
Off bitanem Rabbim kiimseye agir hastaliklar vermesin..
Aslinda ne diyecegimide pek bilemedim bitanem Rabbim yar ve yardimciniz olsun sabah sizin icin Yasin okuyup dualar etmistim güzel haberler gelin diye...
Ama olsun Rabbimden gelene raziyiz her serde bi hayir vardir...
Dua ile kalin bitanem Hayirli Kandiller...

Evt cnm 3. defa oldu eşim. ve bulundu sperm.
ameliyat öncesi fsh 23 lerdeydi
testesteron 3 küsürlerdeydi şimdi net hatırlamıyorum cnm değerleri..

Teşekkür ederim canım bizde olacağız artık malesef ameliyatdan başka çözüm kalmadı eşimin de benimde. Psikolojimız bozuldu mevlaya sığınıyoruz vardır herşeyde hayır su mübarek gecede cümlesiyle bizide bu dertden kurtarır

cnm yazını okudum ianna ki kendimi zor tuttum ağlamamaak için
ya cnm rabbim başka dert vermesin demekten başka elimden bişey gelmiyo be güzelim ahhhhh
bi bebişiniz olsaydı ne güzel olurdu abbasına doğduğu gibi yardım ederdi
güzelim çok ağırdır haklsısın ianan ki güçlü durman senin ne kadar dirayetli olduğunu gösteriyo
inşllhh inşllhhhh hayırlısıyla atlatacak bu günlerde geçecek inan ki hepimiz dua ediyoruz tez zamanda kardeşlerinden kök uyumu olur da bi an önce iiileşir nede hasat varsa cümlesinede şifa versin yaradan...

esma cnm 49 tefriciyeyi okudum unuttum cnm yazmayı
inşllhh bu dualar yüzüsü hürmetine mevlam tez zamanda şifalar nasip etsin bahar arkadaşımın eşine....

ecrin23 cnm 1 tane yasinini okudum inş yaradan katında kabul eder güzelim sende sevinenlerden olursun ..

İyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun .. Yarın tedaviye başlıyorumm.. Ürooji doktorumuz çok fazla şansımızın olmadığını söyledi ama biz ine şansımızı denemek istiyoruz.

Canım okuduğum an içimden dua ettim tüm kalbimle... Allah'ım sen şifa ver Rabbim duyuyor sesimizi, İnşallah bu da geçecek ne denli zor olduğunu en iyi çeken bilir.. Rabbim yüzünüzü güldürecek canım inşallah sıkıntılarımızı en güzel mutluluklarla unuttursun eşine ve sana güç versin. Kardeşimizin ve tüm hastaların kesin ve tam şifasını nasip eylesin.... Amin....

canım arkadasım Allah razı olsun senden inşallah hepimiz kavusuruz evlatlarımıza ettığımız butun dualaru Yüce Rabbim kabul eyler inşllh

baharcım arkadasım yazını okuduğum an basladım sana dua etmeye ınsallah rabbim şifa verir dualarım senınle canım

İyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun .. Yarın tedaviye başlıyorumm.. Ürooji doktorumuz çok fazla şansımızın olmadığını söyledi ama biz ine şansımızı denemek istiyoruz.
inş cnm tedaviniz olumlu sonuçlanır

herkese hayırlı günlerrrrrrr
bugün hepimiz hep güzel haberler alalım

iyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun .. Yarın tedaviye başlıyorumm.. ürooji doktorumuz çok fazla şansımızın olmadığını söyledi ama biz ine şansımızı denemek istiyoruz.

şans ne demek oyun mu bu rabbim öyle büyükki ol derse olmazlar olur...sen kalbini ferah tut arkadaşım hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Baharım canım günlerdir senden güzel haberler bekledik,
bu habere de kötü diyemeyiz.şükürler olsun ki tedavi için bir kaç alternatif var.biraz sabır ve zaman gerekiyor.
dediğin gibi sadece imtihanınız bitmemiş,
ve ben seni hep taktir ettim yine senin duruşundan,eşine olan desteğinden dolayı tebrik ediyorum.
çok metanetlisin ve eşinin arkasındasın,ona moral veriyorsun.
içinde ne fırtınalar kopuyordur kimbilir ama bunu hiç dışarı vurmuyorsun.
rabbim senin bu duruşun için,kalbinin bu güzelliği için,eşine acil şifalar versin.
bizlerinde hep aklındasın,dualarımızdasın.

Öncelikle ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim.Öyle uzun uzun da yazmak istemiyorum.
Haberi duyunca çok üzüldüm.göz yaşlarıma hakim olamadım.
Ama dediğin gibi bu haberi bizler de hiç ama hiç beklemiyorduk.
Rabbimin izni ile metanetinizle gücünüzle inancınızla bu günleride atlatacaksınız.
Aferin sana hep eşinin yanındasın ve olmaya da devam edeceksin.
Rabbim şafi isminden şifalar nasip etsin inşallah.

cnm dün nasıl geçti sohbet
sen nasıslın bu arada o baş ağrın o günki moralin düzeldimi güzelim

Süper geçti.Rabbim tekrarını nasip eder inşallah.
Ama benim uykum var.göz kapaklarım kapanıyooooo.
Morale gelince işe gelirken çöp tenekesine atıverdim.

Süper geçti.Rabbim tekrarını nasip eder inşallah.
Ama benim uykum var.göz kapaklarım kapanıyooooo.
Morale gelince işe gelirken çöp tenekesine atıverdim.
ayyy öle yerlerde olmak isterdim de eşimin işi dolayısıyla evdeydim bende evde yaptım ibadetimi
ah cnm uykun mu var dünden kalmasın yani eee öle güzel anlarda insan vaktiş saati unutur

ohhhh sefan olsun çöpte kalsın hiçççç umursama güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…