Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet ya akşam geç yattım ondan öyleyim.Ama ben normalde uykuyu çok seven biriyim.
Olsun insanın yalnız kalması da bazen iyidir.Ne güzel rabbim ile melekler ile başbaşa.

Allah yardimciniz olsun canim ,ins esin sagligina kavusur , bu gunler ins geride kalir,, Rabbim sifa versin

Merhabalar
Biz de yaklasik 3 aydir tedavideyiz Celalettin Beyde, pREGNYL igneleri ,G5 macunu ve bogurtlen koku kullaniyodu esim
DR hormon sonuclariniz istedigim gibi dusmus dedi, artik menegon a gecebilirsiniz dedi
G5 i de bitince birakin dedi, Bizede Ersel beyin nosunu verdi onlari kullanin dedi
Aksam arayip istiycez kurleri,
Ins hepimize sifa olur...

inşlh cnm inşlh şifa olur eşlerimize...

canım Allahım acil şifalar versin eşine
inan ne diyim bilemedim ama
maşallah sana diyorum eşine her daim desteksin ve
sizin bu güçlü bağınıza en kızgın olan kişi şeytan
siz de şükürler olsun şeytanı sevindirmiyosunuz
Allahım bu sevginizin hatırına eşine şifalar versin inşallah
Allahım gücünüze güç katsın
dualarımız her zaman sizlerle canım.

nasılsınız kızlar ben de iyiyim elhamdülillah
tarama testi sonucu da iyi çıktı şükür
bi dahaki kontrolüm temmuzda
bebeğimi 1 ay göremicem anlıcağınız
ama olsun iyi olsun büyüsün de bebeğim :)

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun

son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %0

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım test sonucuna göre eşinizin sperm sayısı çok iyi ama
önemli olan hareketliliği
burda da görülüyo ki sadece %2 lik bi kısım hareketli bu da çok düşük
öncelikle hareketliliğini artırıcı takviyeler kullanmasını öneririm ve
ibrahim saraçoğlunun havuç kürü var bunun için şöyle ki:
"spermi yeteri kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır."

Son düzenleme:
iyiyiz şükürler olsun bugünümüze
gözün aydın canım çok sevindim
bebişini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
maalesef korkularımızda oluyor ama Allah'ın izinyle birşey olmayacak
canım 1 ay sabret bu duyduğun güzel haberde bir ay sana yeter
bebişi çok fazla rahatsız etme orda görmezsen ne olacak ki şükürler olsun göbişinde
heran onu hissetmek kadar güzel bir duygumu var
koy elini göbişine sev onu yılların acısını çıkarın
Rabbim sizi nazarlardan korusun inşallah

cevabınız için çok teşekkür ederim allah razı olsun çok sagol ne güzel bebişinize kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza inş. havuç kürünü duydum ama eşim sigara içtiği için uygulayamadık .sizce tüp bebek için değelerimiz nasıl bu değerlerle tüp bebek olur mu? bu arada arginmax mens almayı düşünüyorum

merhaba ecrincim eşinin değerleri hiç cocugunuzun olmayacak degerlerı değil
ayrıca tüpe başlasanda pkoyu atmadıkca rısklı olabılır bize öyle demmişti dr
bende küçük yaştan berı pkoluyum ve sogan kürü sayesınde 3 yıldan sonra bebek sahıbı oldum
ibrahim saraçoğlunun sıtesınde mevcut bilgileri kk dada var nasıl yapıldıgı gerekıse özelden yaz anlatırım sana

bak nursen arkadasımızda yukarıda eşin için kurler vermiş denemelısın bence ne doktor ne hekim şifa doğada arkadasım

evet canım çok şükür inşallah canım Allah razı olsun
öyle tabi ki o benimle beraber henüz hareketlerini hissedemesem de
rahmimin büyüdüğünü görebiliyorum :)
Allahım sana da nasip etsin inşallah canım
çok güzel duygular bunlar
Rabbim tüm anne olmak isteyen kardeşlerime tattırsın bu duyguları

rica ederim canım inşallah kucağıma da almak nasip olur
tabiki olur içinden en iyileri seçiliyo zaten
eşim de kullanıyo şu anda mens arginmax
bir de bi topik var hiç girmedim o topiğe ama
sperm hareketliliği için Qoenzim Q10,trental kullanan var mı diye bi arkadaş açmış konu
oraya da bi göz at istersen.

az kaldı annesi artık tekmelemelerinden rahatsız olacaksın hatırlatırım o zaman sana
amin Rabbim herkese nasip etsin benimde sayılı günlerim kaldı 2 gün sonra muayenem var
bebişlerim sağlıklı çözünürse çarşamba günü onları almaya gidicem inşallah
şükürler olsun RAbbime bana bugünleri yaşattığı için
inşallah canım bende hamişler kervanına katılırım

tamam canım bakalım rahatsız olacak mıyım
ayy olmam kızzz olur muyum hiç :))
inşallah canım inşallah senden de güzel haberler alacağız
inşallah herşey yolunda gider.

tamam canım bakalım rahatsız olacak mıyım
ayy olmam kızzz olur muyum hiç :))
inşallah canım inşallah senden de güzel haberler alacağız
inşallah herşey yolunda gider.
olmazsın tabikide
şimdi önünde çok heyecanlı günler var annesi daha cinsiyetini öğreneceksin
ona ciciler alacaksın
benimde heyecandan nerdeyse kalbim duracak
biraz sıkıntı yaptım ama şimdi umutla bekliyorum sonucu hayırlı olur inşallah

Baharcım çok üzüldüm ama inşallah bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim şifanızı versin canınıza can katsın inşallah. Ne geliyorsa allahtan geliyor metanetli olun herşey güzel olur umarım.

cevabın beni çok mutlu etti canım pko hala var malesef ama iğneye cevap veriyor yumurtalarım ama soğan kürünü denemyi düşünüyorum bugun adetimin 8,günü yarın başlasam mı acaba ? eşimde kürlere başlıyor.yardımın için sagol allah razı olsun canım

çok sagol canım benim allah razı olsun havuç kürünüde uygulasam mı ama eşim sigara içiyor :8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…