ayyy öle yerlerde olmak isterdim de eşimin işi dolayısıyla evdeydim bende evde yaptım ibadetimi
ah cnm uykun mu var dünden kalmasın yani eee öle güzel anlarda insan vaktiş saati unutur
ohhhh sefan olsun çöpte kalsın hiçççç umursama güzelim
Merhabalarkızlar dün ersel beyden kürlerimiz geldi
toplamda 4 çeşit kür göndermiş 400 tl para gönderdim
eşim bugün kullanmaya başladı
HPREX kapsül öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 adet içecek toplam 3 kutu 60 kapsül
KFREX kapsül sabah aç 2 akşam aç 2 içecek toplam 1 kutu 50 kapsül
HPREX kapsüller bitince 3 şişe sertoli var günde 1 çay kaşığı şu ile
ilerleyen günlerde dozu arttırılacak
KFREX kapsül bitince de LEYDİNG göndermiş 1 şişe ona başlanacak 1 çay kaşığı su ile başlanacak
bize gönderdikleri bunlar kızlar inşlh şifa olur....
Merhabalar
Biz de yaklasik 3 aydir tedavideyiz Celalettin Beyde, pREGNYL igneleri ,G5 macunu ve bogurtlen koku kullaniyodu esim
DR hormon sonuclariniz istedigim gibi dusmus dedi, artik menegon a gecebilirsiniz dedi
G5 i de bitince birakin dedi, Bizede Ersel beyin nosunu verdi onlari kullanin dedi
Aksam arayip istiycez kurleri,
Ins hepimize sifa olur...
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %
iyiyiz şükürler olsun bugünümüzenasılsınız kızlar ben de iyiyim elhamdülillah
tarama testi sonucu da iyi çıktı şükür
bi dahaki kontrolüm temmuzda
bebeğimi 1 ay göremicem anlıcağınız
ama olsun iyi olsun büyüsün de bebeğim :)
merhaba arkadaşım test sonucuna göre eşinizin sperm sayısı çok iyi ama
önemli olan hareketliliği
burda da görülüyo ki sadece %2 lik bi kısım hareketli bu da çok düşük
öncelikle hareketliliğini artırıcı takviyeler kullanmasını öneririm ve
ibrahim saraçoğlunun havuç kürü var bunun için şöyle ki:
"spermi yeteri kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır."
merhaba ecrincim eşinin değerleri hiç cocugunuzun olmayacak degerlerı değilMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %
iyiyiz şükürler olsun bugünümüze
gözün aydın canım çok sevindim
bebişini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
maalesef korkularımızda oluyor ama Allah'ın izinyle birşey olmayacak
canım 1 ay sabret bu duyduğun güzel haberde bir ay sana yeter
bebişi çok fazla rahatsız etme orda görmezsen ne olacak ki şükürler olsun göbişinde
heran onu hissetmek kadar güzel bir duygumu var
koy elini göbişine sev onu yılların acısını çıkarın
Rabbim sizi nazarlardan korusun inşallah
cevabınız için çok teşekkür ederim allah razı olsun çok sagol ne güzel bebişinize kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza inş. havuç kürünü duydum ama eşim sigara içtiği için uygulayamadık .sizce tüp bebek için değelerimiz nasıl bu değerlerle tüp bebek olur mu? bu arada arginmax mens almayı düşünüyorum
az kaldı annesi artık tekmelemelerinden rahatsız olacaksın hatırlatırım o zaman sanaevet canım çok şükür inşallah canım Allah razı olsun
öyle tabi ki o benimle beraber henüz hareketlerini hissedemesem de
rahmimin büyüdüğünü görebiliyorum :)
Allahım sana da nasip etsin inşallah canım
çok güzel duygular bunlar
Rabbim tüm anne olmak isteyen kardeşlerime tattırsın bu duyguları
az kaldı annesi artık tekmelemelerinden rahatsız olacaksın hatırlatırım o zaman sana
amin Rabbim herkese nasip etsin benimde sayılı günlerim kaldı 2 gün sonra muayenem var
bebişlerim sağlıklı çözünürse çarşamba günü onları almaya gidicem inşallah
şükürler olsun RAbbime bana bugünleri yaşattığı için
inşallah canım bende hamişler kervanına katılırım
tamam canım bakalım rahatsız olacak mıyım
ayy olmam kızzz olur muyum hiç :))
inşallah canım inşallah senden de güzel haberler alacağız
inşallah herşey yolunda gider.
merhaba ecrincim eşinin değerleri hiç cocugunuzun olmayacak degerlerı değil
ayrıca tüpe başlasanda pkoyu atmadıkca rısklı olabılır bize öyle demmişti dr
bende küçük yaştan berı pkoluyum ve sogan kürü sayesınde 3 yıldan sonra bebek sahıbı oldum
ibrahim saraçoğlunun sıtesınde mevcut bilgileri kk dada var nasıl yapıldıgı gerekıse özelden yaz anlatırım sana
bak nursen arkadasımızda yukarıda eşin için kurler vermiş denemelısın bence ne doktor ne hekim şifa doğada arkadasım
rica ederim canım inşallah kucağıma da almak nasip olur
tabiki olur içinden en iyileri seçiliyo zaten
eşim de kullanıyo şu anda mens arginmax
bir de bi topik var hiç girmedim o topiğe ama
sperm hareketliliği için Qoenzim Q10,trental kullanan var mı diye bi arkadaş açmış konu
oraya da bi göz at istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?