inş cnm şu mübarekaylarda yaradan nasipse bizleri de sevindirii inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhCanım benim kaygılanmakta çok haklısın.
Ama çok düşünme rabbime havale et.
Gönlümüz Süpermenlerin çıkmasından yana ama ne yapalım elden anca bu kadar geliyor.
Rabbim en iyisini bilir.
Ama ben inanıyorum ki güzel gelişmeler sizi bekliyor.
hoşgeldin topiğimize davetimi kabul ettiğin için teşekkürler..
bildiğim kadarı ile rahim filminde ilaç verilip bakılıyor kanallara kapalı olup bu arada açılanda oluyormuş ben benden de isterler diye anestezi ila yapan yerleri araştırmıştım çok acıyormuş değilmi??
evet canım kimi acımıyor diyor ama ben o acımıyor diyenlere hayret ediyorum...dün hasteneyi ayağa kaldırdım ağladım bırakın istemiyorum çekmeyin diye kıyamet kopardım..sıvıyı verirken çok kötü oldum bayıldım zaten...ama daha sonra kapalıydı açtık deyice belkide bu yüzden olmuyordu çocuğumuz iyi ki çektirdim dedim ama sorunumu belli eşimin değerleri çok düşük...bu ay karar verecek doktorlar aşılama diyecekler ya da aşılama bile olmaz tüp diyebilirler...
benim duyduklarımda hep bayıldım demiştiondan ben hera var ankarada orda çejktircektim anestezi veriyoruz demişlerdi...
olsun da tüp bebek olsun yeterki artık tüp bebekte şans %60 lara çıkmış durmda bende tüp bebek annesiyim rabbim inş gerek kalmadan olur...
inş cnm tedaviniz olumlu sonuçlanır
şans ne demek oyun mu bu rabbim öyle büyükki ol derse olmazlar olur...sen kalbini ferah tut arkadaşım hayırlı olsun
Benim ilk denemem ve bu olayı hiç bilmiyorum dün iğnelere başladım salı günü tekrar kontrolle çağırıldım sonra ise...?
evet tüp aşılama hiç farketmez keşke olsun olacağını bilsem hiç kafama takmam ama ...değerlerimiz düşük sanki olmaz gibi:S allah uzun ömür versin evlatlarına...inş allah isteyen herkese nnasip eder bu güzel duyguyu...tüp bebek yapılırken rahim filmi çekilirken duyulan acı gibi çok acıyormuş öyle mi?yumurtalıkları toplarken acı oluyormuş...
selam kızlar nasılsınız eski topiğime gelip selam verim dedim nede olsa yıllarımı burda geçirdim şöyle bi baktımda eskilerden kimse yok
bahar85 den haberi olan varmı ve flzask bebeğini nasıl hamileliği nasıl gidiyor bilen varmı
anestezi aldım ben yumurta toplanırken evet ertesi gün çok ağrım oldu karnım şişti falan ama ben jinekolojik muayne de olamıyorum öyle bir sorunumda var 2 transferler de bil anestezi aldım ama 3.denemde dr.öyle güzel yönlendir di ki bebeğini almaya gelmişsin bu anı görmelisin dedi ve 3.denememde anestezi almadan transfer oldum ağlıya ağlıya:)) allah şükür oldu eşimin 5 milyon altı değerleri vardı...
canım aşılama tedavisi mi sizin?
Tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz eşimden mikro tese ile sperm elde edilecek
selam cnm hoşgeldin..
Ben iyiyimm ..cnm herşey iyi şimdilikk..
Sen nasılsın
ya çok iyi valla çok sevindim senin adına..eşininde hareket sorunu var mıydı canım?biz 3 test yaptırdık iik testimiz de toplam sperm40 milyonken 3 .testimizde nedense düştü toplam sperm 33 milyondu..önemli olan hareket sanırım,hareketlilik %11.2..bu değerlerle aşılama olur mu acaba?
hay maşallah 9 hafta ne zaman oldu ne kadar çabuk geçiyor zaman bellimi cinsiyeti
bende de herşey aynı işteyim ama boş boş oturuyorum dedim bi gelimde yılların geçmişliğine selam verim
enson kuruma evrakları teslim ettim malum uzmanımız zor bir insan olduğu için hala söylemedi dosya onaylandımı onaylanmadımı sıramız kaç bilmiyoruz temmuz sonu öğrenicez inşallah dosyamız onaylanırda sıramızı öğreniriz şimdilik hiç bir alışveriş yapmıyorum sıramız yaklaşsın odasını hazırlıcam biliyomusun hiç ummadığın anda arıyolar gelin bebeğiniz geldi diye hazırlıklı olmak da fayda var o yüzden ama şimdi sabır vakti
hepsi çok düşüktü direk tüp bebek uğraşmayın dediler bizebizde 2 yılda 3 deneme yaptık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?