olmazsın tabikide
şimdi önünde çok heyecanlı günler var annesi daha cinsiyetini öğreneceksin
ona ciciler alacaksın
benimde heyecandan nerdeyse kalbim duracak
biraz sıkıntı yaptım ama şimdi umutla bekliyorum sonucu hayırlı olur inşallah
çok sagol canım benim allah razı olsun havuç kürünüde uygulasam mı ama eşim sigara içiyor :8
CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN TEST SONUÇLARINIZ İYİ ÇIKMIŞ
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
Son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. Sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %0
canımm bana dedin demi :)
sağol tatlım çok şükür iyi çıktı.
seren özel msj attım sana
=eyinas63;30702944]harzem hoş geldin canım.sen bayadır gelmiyosun.
hoşbuldum canım ben sadece girip okuyup çıkıyorum tedaviye başlamadık diye yazmıyodum ama hep dualarımdasınız artık başladık tedaviye Allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanır dr 3 aylık bir tedavi verdi baya umutlu eşimin tahlil sonuçlarına göre normal çıkış sağlayacağız dedi bakalım hayırlısı
sağol canım iyiyim hamdolsunnursen arkadaşım sen nasılsın.bebek maşallah yata yata büyür inşallah.
eVT CNM YA SANA DEDİM UNUTMUŞUMM ÜSTE NİCKİNİ YAZMAYII..
sağol canım iyiyim hamdolsun
biraz öyle oluyo galiba canım
annesi yatıyo haliyle bebeği de yatıyo
bakalım hangimiz daha çok büyücez
Zaten benden başka yazan olmamıştı
haliyle bana sormuş oluyosun
Tülay profil resmin değişmiş.oğlunun fotosunuda görürüz inşallah.
ben de öyleyim canım yaevt cnmm
Valla uyudum uyuycam kafam yerinde değill
Arkadaslar dıkkat edenlerınız olmustur bı kac hafta once buraya bahcecıde tedavıye baslayacagımızı yazmıstım ve esım 46 xxy klinefelter sendromluydu micro tese ameliyatı olacaktı bulunursa bendende yumurta toplayacaklardı.Allaha sukur esımde sperm bulundu 50 adet falanbu kadarını hayal bıle edemezdık cok dua ettık cok agladım ama bulundu daha sonraya benı yumurta toplamaya aldılar bende tedaviye baslamıstım ya bulunursa dıye bendende 28 adet yumurta toplandı 22 tanesi ıslem gormus ve 9 tanesı dollenmıstı daha sonra geriye 2 tane kalmıs doktorum cagırdı 4.gün transferi yaptı ama ohss rıskım vardı cok yumurta uretmeye baglı,zaten oylede oldu 2 lıtre su alındı vajına yoluyla karnımdan 4 tane serum yedim,12.gun bhcg testi yaptım ve pozıtıftı,onca umıtsızlıkten sonra buraları ümit bile edemezdık ama suan ohss um sıslıgım oluyor tuvalete cok az cıkıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum tecrubesı olan varsa yazsın lutfen sevıncımı bıle yasayamadım (( gecer mi bu ohss ne zaman gecer ? Doktorum 15 gün sonra ultrasonda bakmak ıcın cagırdı..klınefelter sendromu sebebıyle azospermı olanlara umut olsun ah bırde doktorum transferi erteleseydi daha ıyı olabılırdı ama bunada sukur sımdı ne yapmalıyım bılen yazsın ne olur???
Arkadaslar dıkkat edenlerınız olmustur bı kac hafta once buraya bahcecıde tedavıye baslayacagımızı yazmıstım ve esım 46 xxy klinefelter sendromluydu micro tese ameliyatı olacaktı bulunursa bendende yumurta toplayacaklardı.Allaha sukur esımde sperm bulundu 50 adet falanbu kadarını hayal bıle edemezdık cok dua ettık cok agladım ama bulundu daha sonraya benı yumurta toplamaya aldılar bende tedaviye baslamıstım ya bulunursa dıye bendende 28 adet yumurta toplandı 22 tanesi ıslem gormus ve 9 tanesı dollenmıstı daha sonra geriye 2 tane kalmıs doktorum cagırdı 4.gün transferi yaptı ama ohss rıskım vardı cok yumurta uretmeye baglı,zaten oylede oldu 2 lıtre su alındı vajına yoluyla karnımdan 4 tane serum yedim,12.gun bhcg testi yaptım ve pozıtıftı,onca umıtsızlıkten sonra buraları ümit bile edemezdık ama suan ohss um sıslıgım oluyor tuvalete cok az cıkıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum tecrubesı olan varsa yazsın lutfen sevıncımı bıle yasayamadım (( gecer mi bu ohss ne zaman gecer ? Doktorum 15 gün sonra ultrasonda bakmak ıcın cagırdı..klınefelter sendromu sebebıyle azospermı olanlara umut olsun ah bırde doktorum transferi erteleseydi daha ıyı olabılırdı ama bunada sukur sımdı ne yapmalıyım bılen yazsın ne olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?