Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet arkadaşım çok para malesef bende onun için buaraya yazayım dedim eşim amelıyat olduğu doktoruna gösterecek değelri çok sagol cevap için

herkese merhabalar Allahın selamı üzerinize olsun .BAHARCIĞIM canım yazını okudum derdi veren Allah dermanınıda verir.daha önce yendiniz şimdide yeneceksiniz Allahın izniyle ...dilimizin döndüğünce dualarımız sizinle olacak.Hayırlı haberlerini bekliyoruz .Allah maddi manevi yardımcınız olsun canım kaardeşim

hanımlar bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım asla yanlış birşey yazmak ve iyi şeylere mani olmak istemem.Rabbim hepimizin şifasını versin inşallah .canlarım hast.dene bir danışmanla tanıştım işte bizim konu açıldı falan konuştuk sonra sizlerden bahsettim bana dediki bir sürü kişi tanıyorum üye oluyor sanki kendisine aynı sorunu yaşıyormuş gibi sizinle dertleşiyor sonra oradan bir sürü müşteri topluyor çeşitli bitkiseller satıyorlar tamamen düzmece şeyler oluyormuş arkadaşlar lütfen işin ehli olmayanlara güvenmeyin.iyice araştırın bizim işimizi rantta çeviriyorlarmış yani işte ben kullandım şöyle fayda sağladı yok böyle iyi geldi....duyunca ben çok şaşırdım çünkü benim herzaman saf bir yanım vardır hemen inanırım ilaç ve bitkisel ürün pazarlayanlara lütfen dikkat edin burada birimize yapılmış yanlış şey hepimize yapılmış demektir Allah öyle düzmece işler yapanlardan hepimizi korusun .Allah karşımıza vicdanlı insanları çıkartsın.Allaha emanet olun

canım sonuçları almışsınız kelimelerle nasıl ifade edilir bilemiyorum çok zor bir durum ama bak 2 kez yenmişsiniz bu illeti inşallah bu sefer de dualarla yeneceksiniz.
rabbim sana ve eşine güç kuvvet versin inşallah umarım bu sıkıntılı surec bir an evvel biter .herzaman dualarımdasın...

lamyay cnm kürler şifa olsun inş eşine bol bol spermler görürsünüz bi daha ki kontrolerde
cnm çok sevinmiş maşalllah sonuç temiz çıkmış ohhh iice bi rahatlamışsındır sen
olsun temmuz da gör nasılsa zamanı gelince bi ömür seninle olacak az daha sabret bakim
heee canım sıkıldı bende bir değişiklik olsun istedim.
İnşalalah canım amin.Dularımız karşılığını bulduğu zaman elbette paylaşırız fotoları.
cnm resmini değiştirmişsin güzel olmuş oğluşun eee tabi senin ilk oğlun olacak demişya celallettin bey
inan ki adamın içine doğmuş olabilir he inş evladının da resmini koyduğun günler gelir

rabbim kötü niyetli insanların şerlerini kendilerine döndürsün canım.önyargılı olunca maalesef yanlış anlaşılıyor canım.

birde böyle insanları nasıl ayırt edeceğiz ki.artık kafamda milyon soru sorup cevap alamamaktan bıktım.bende sorgulayıcıyımdır ama kime inanacağım çok şaşırdım.kendilerini böyle tanıtıp bundan nemalanıp rant sağlayanları rabbil aleme havele ediyorum.bu derdi kullananlarda dilerim başlarına gelsin.

cnm benim morfolojiyle iki yıldır uğraşıyorum hormon ilaçlarıyla totali 80 milyon yaptık hareket filan da harikaydı geçen yıl tüp bebek tedavisi oldum 5.gün embriyosu ikiz önceden rahimimede baktırdık olmadı dr bize marincap evicap argımax verdi stresten uzak duracak gdolu yiyecek yok organik nohut keçiboynuzu ol diyen Rabbim ol dedikten sonra sayılarında bir önemi yok

lamyay cnm kürler şifa olsun inş eşine bol bol spermler görürsünüz bi daha ki kontrolerde

amin canim insaalah o gunleride goruruz...
sizde duzelme olmustu degilmi spermin evrelerimi cikmaya baslamisti ,ins sizinkilerde tam sperm olmustur...

Hayirli Cumalar herkese ,rabbim dualarimizi kabul etsin ins...

bende arkadaşıma katılıyorum önce araştırma yapılmalı 300-400 tl alan aktarlardan bahsediliyor arkadaşlar para kolay mı kazanılıyor yazık yani size tavsiyem bu tarz ürünler kullanıcaksanız önce dr.tavsiye si ile mesela biz celalettin bey ile görüştük allah razı olsun ürün satmak niyetli olsa direk gelin derdi yapmadı mesela çetin beyle görüştük oda çok iyiydi hepsi uzman dr.adı sanı belli kişiler mahalle aktarı değil. ben eşime ömer coşkun diye bir adamın 4 yıl önce 500 tl verip ürünlerin aldım hiç bir işe yaramadı malesef...allaha şükür tüp bebeklede olsa bebeğim oldu dr.osman denizhan özgün allah razı olsun ondan....

dünyada bir olan sizde bin olsun
kainatta damla olan sizde okyanus olsun
el açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun AMİNNNNNNNNNN ( ECMAİN )
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
MaI senin..müIk senin..buyuran sensin, Hükmünü, apaçık duyuran sensin, Yaratan.. yaşatan.. doyuran sensin, Yine de kuIIarın, şeytana tabî; Ne kadar da sabırIısın.. Ya Rabbî…AnIatmaya, diIde Iisan yetmiyor, Utancından, durdu kaIem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; OImuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırIı ve mübarek oIsun .

dünyada bir olan sizde bin olsun
kainatta damla olan sizde okyanus olsun
el açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun AMİNNNNNNNNNN ( ECMAİN )
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cumanız mübarek olsun.nasılsın talım son bir haftanız kaldı hadi bakalım heyecan doruk ta

Cumanız mübarek olsun.nasılsın talım son bir haftanız kaldı hadi bakalım heyecan doruk ta
amin cnm evet az kaldı hatta eşim dün arif beyi aradı konuştu gelmeden bi gün önce ara gene beni dedi:18::18::18:
bakalım inş olumlu sonuçlar çıkar ya sperm olmasa bile belki hücreler daha gelişmiş hali çıkar bilemem ki ayyy kafam çorba oldu gene

Canım benim kaygılanmakta çok haklısın.
Ama çok düşünme rabbime havale et.
Gönlümüz Süpermenlerin çıkmasından yana ama ne yapalım elden anca bu kadar geliyor.
Rabbim en iyisini bilir.
Ama ben inanıyorum ki güzel gelişmeler sizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…