Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
EYinas63 canım sen nişanlıyken nasıl öğrndin öyle yazmıştın ya merak ettim

biz nişanlıyken eşim doktora gitmiş.eşimin testisleride yerinde değildi o zamanlar.doktor eşime baba olamazsın demiş.eşim durumu konuşmak için annemlere geldi.biz eşimle birbirimizi çok seviyorduk hala öyle.anneliğini elinden alamam ben baba olamyacağım dedi.sen anne olmalısın dedi.bu doğal hakkını nasıl elinden alırım dedi.ailene durumumu anlatmadan anlaşamadık der nişanı bozarsan sana hiç kızmam dedi......kim buna inanırdı.o kadar birbirimizi seviyordukki.anne olacaksam eğer babasıda sen olacaksın dedim.hem ne suçu vardıki.nasıl kıyar insan sevdiğine.başkası ile evlenseydim mükemmel eşim olurmuydu.beni bu kadar seven toz kondurmayan.bazen dışardan insanlar derlerki.ne kadar şanslısın çocuğun yok ama eşin seni kadar seviyor.bilmiyorlarki kimsenin kaldıramadığı ağır yükler omuzumda.

5 eylülde benim.çok zaman geçmiş haklısın.ben geç evlendim.çok pişmanım.25 yaşında.sana geçmiş olsun canım hastalığın neydi.inşallah hislerin doğru çıkar sende kurtulursun bu dertten.ben 34 eşim 35 yaşında.

Sevgi herşeye kadir değil mi? Maaşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın. İnşallah evladınızla olur bu mutluluk artık. Bizim kisi de bir aşk hikayesi valla:) Anlatsam roman olur. ben hastalanınca hep yanımda oldu destek oldu. Keltoş keltoş gezdik beraber, herkes hayran kaldı bize... Bir de diyorum bir evlatçığımız olsa, zorluklarımızı rabbim kolay etse... İnşallah...

Canım ben Meme Ca geçirdim, tedaviler falan yeni bitti işte geçen ağustos'ta çok çok zor günlerdi. Maddi manevi çok yıprandık. Şimdi işte yeniden yeni umutlarımız yeşersin istiyoruz tam 18 ay kemoterapiler ilaçlar radyoterapiler. Rabbim bir daha kimseden göstermesin...

rabbim gani gani şifa versin arkadaşım inş bunca acının sonunu bebeğinle unutursun...

inan çok duygulandım ben olsam ayrılırdım herhalde çok büyük sevgi ile evlenmediğimden dolayı olucak ben 3.bebeğim tutmasa şuanda boşanmış olurdum eşimle çok tartışıyorduk çünkü eşim en küçük kavgada hep konuyu bebeğe getiriyordu olmadığı için böylesin diyordu ...

cnm benim inan her zaman aklımdasın yeni kararlar almışsınız
dondurulmuş larla yeniden deneme yapmanız çok iyi bir fikir
bende acaba denerlermi diye düşünüyordum inşlh bu sefer olur
bebeklerinize kavuşursunuz ve babasına şifa olur inşlh
her zaman aklımda ve dualarımdasın cnm
sürekli tel ve mesajla rahatsızlık vermek istemiyorum
ara ara durumunuzdan haberdar et bizleri
allahım yar ve yardımcınız olsun yaşadığınız olumsuzluklar artık son olsun...

Canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu

Melekciğim canım bizim 3 tane transfer yapılmış ben iki diye biliyorum sonra üç tane kese oluştu,aynı zamanda 3 tane bebiş dediğim gibi 10.gün test yaptım önce bi süre ikinci cizgi çıkmadı hatta ben ağlamaya başladım eşim testin başında beklemiş koşarak bana getirdi üzülme bak ikinci cizgi soluk birşekilde çıktı dedi sarıldık ağladık Allahım buradaki tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşatsın...sonra canım benim bebişimin birini doktor mutlaka alıcam dedi diğer ikisi için ve benim hayatım için alınması gerekiyormuş bilmiyorum doğrumu yaptık yanlışmı hala içim hiç rahat değil şimdi ikiside sağlıklı diyor doktor fakat bir tanesinin alınması her hatırladığımda beni üzüyor .Allahım kimseyi çoçuklarıyla imtihan etmesin.inşallah sen daha güzel şeyler yaşarsın...

41 kere maşallah çok tatlı Allah bağışlasın bende diyorum bu kadının iki tane çoçuğu var şimdi ne diye burada diyordum .bir tanecik oğluşun çok yakışıklı aygaz talha ha benimkilerde herkes şimdiden tüp mü normal mi diyor şimdide bu başladı demek insanlar insanları sürekli rencide etmekten hiç vazgeçmeyecek

ne güzel canım ya 3 de tutunmuş dger bebegın için üzüldüm ama ömrü yokmuş yavrunun üzülme zaten annenin hayatını tehdt eder bi durumdaysa günahıda olmaz Rabbim diger iki evladına ömür versn hayrlısyla kucagına aldrsn canm.ben hiçbişey hissetmiyorum bi insan bukadarmı nötr olur ya ama umutsuz da deglm olmazsa daha sınavımız bitmemş demektir.

çok sağal canım Allah razı olsun herşeyin hayırlısı öncelikle eşinin ve senin sağlığın önemli..ben sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim diye kendime söz verdim ama ne olursa olsun elinde değil üzülüyor ilk tedavimde remen yıkılmıştım hayata küsmüştüm ve ben bir daha asla denemeyeceğim demiştim herşey nasip ikiz gebelikte riskli belki rahime dikiş atabiliriz diyor doktor ya bu imtihan hiç bitmiyor kadın olmak zor 7 gün olmuş taransferin belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun inşallah tutunmuşlar dır .

cnm hoşgeldin şekerim ohhh gezmeler yaramış şekerim
ii gelmez mi tatil 1 gün bile olsa yetiyo valla çok sevindim seni çok motive etmiş inş bundan sonra hep böle neşeli olursun neşeni hiççç kaybetme...
aaa garanti olsun diye hepsi çözülmüş olsun güzelim 2.ciye de artık yeni testt yaptırısınız
hadi perşembe mübarek aylarda sana meleğini de geitriri inş cnm benim...
canim sizin testiniz bu haftaydi sanirim oldunuzmu?ins bir suru sperm cikar...
cnm evet bu hafta gidicez kısmetse eşim yarın konuşacak abakalım hangi gün olacak inş keşkee spermler görsek ama inş güzel haberler vermek nasip olsun

cnm zaten 7.ci gün çıkması zor ya sennn bekle hiçç belli olmaz belki meleğin seninledir sana süpriz yapıyordur saklanıyodur...

inşllh öyledr canm ya burdanda okudum 7.gün idrarda cıkanların genelde hep beşinci gün emriyosu.benmki 3.gün.umarım sürpriz yapar bana bebegm

canım geçmişler olsun ve birdaha hiç uğramazsın.ne kadarda zor günler yaşamışsın genç yaşında.malesef hastalığa para dayanmıyor.şimdi iyisindir inşallah.nasıl farkettiniz canım.

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim ins guzel haberler alicaz senden persembeye
amin Allah razı olsun inşallah canım Rabbimin size yaşattığı mucizeyi bende yaşarım inşallah

canım transfer günü ,doktor beni tranfere aldı,ben alttan çok zor muayene olduğum için doktor haliyle baya zorlandı sonra bana transferin bitti hayırlı olsun dedi döndü birden canım yandı meyerse bana sonda takmış yani çok sıkışıktım transferden sonra wc ye kaldırmadılar sırt üstü uzun süre transfer yapıldığım masada kaldım yaklaşık 1 saat diyebilirim belkide fazla sonra odaya aldılar ben yine sırt üstü yattım ama sana doktorun ne derse öyle yat her klinik farklı uygulama yapıyor...neyse sonra odaya aldılar hemen eşim ananası bir saklama kabına dilimlemiş onları yedim sonra çiğ badem,fındık,çeviz atıştırdım karnım açıktı dışardan sulu yemek söyledik onuda yenim iki üç saat sonra wc ye gittim ama zorlama sakın tutmada ayrıca.işte canım hemen hemen hergün bir adet ananas ye ,kuruyemiş ye,kayısı ye ,sulu yemek ye yemeklerinde acı,sarımsak,baharat ,katkı maddesi olmayacak hazır yiyeceklerden uzak dur .kabız olmamaya çalış yani beslenmene ve sinir sistemine dikkat et ....Allahın izniyle herşey gönlünce olsun bunlar belkide çok önemli değildir çünkü her vücut farklı oluyor ama yinede yazmak istedim ayrıca ilk günler uzun yolculuk ve banyo yapma sonra çok sonra onlar

Canim benim esine tekrardan cok büyük gecmis olsun...
Insallah göz acip kapayinca bu kez kolayca atlatir hastaligini...
Ayrica bebislerini almaya gidecekmissin yakinda cok sevindim bitanem...
Insallah yavrularina kavusursunda babasina umut annesine de isik olurlar...
Allaha emanet olun güzelim dualarim sizinle...

canım çok teşekkür ederim tavsiyelerine uyucam inşallah banada iyi gelir bebişlerim için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum teyzesi beni bırakmalarını istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…